به گزارش صلح خبر، این نشست در ساعت ۱۴ روز چهارشنبه (۲۱خردادماه) با حضور بهرام پروینگنابادی، قدرتالله طاهری، محمدرضا موحدی و عیسی امنخانی با همکاری گروه زبان و ادبیات فارسی شورای بررسی متون و کتب علوم انسانی برگزار میشود.
علاقهمندان میتوانند این نشست را از اینستاگرام این مرکز به نشانی Instagram/bookcityculturalcenter بهصورت زنده پیگیری کنند.
بخش بزرگی از نقد ادبی معاصر ما ایدئولوژیک و ایدئولوژیزده است و بسیاری از ناقدان بزرگ معاصر خود ایدئولوگ هستند و نقد آنها نیز مبتنی بر باور فکریشان. با این حال ایدئولوژیک بودن نقد ادبی معاصر ایران تاکنون مساله محققان و پژوهشگران ما نبوده است. آنها اغلب از کنار این واقعیت بهراحتی گذشتهاند یا آنطور که باید و شاید در آن غور و تعمق نکردهاند.
کتاب «تبارشناسی نقد ادبی ایدئولوژیک در ایران معاصر از انقلاب مشروطه تا انقلاب ۵۷» نوشته عیسی امنخانی، درصدد پاسخگویی به چرایی ایدئولوژیک بودن نقد ادبی معاصر است و در پی آن به بررسی ایدئولوژیهایی میپردازد که معیار منتقدان معاصر در نقد و بررسی مسائل ادبی بودهاند. همچنین ارتباط میان دیدگاههای منتقدان معاصر با مؤلفههای این ایدئولوژیها را تحلیل و بررسی میکند.
انتهای پیام