سیاست > مجلس – روزنامه آرمان نوشت:نادر قاضیپور میگوید صددرصد موافق ریاست لاریجانی بر مجلس دهم هستم. نادر قاضیپور نماینده ارومیه در مجلس نهم در گفتگویی به برخی تحرکات زیرپوستی در مجلس فعلی اشاره کرده است، از تلاش حدادعادل برای نشستن بر کرسی ریاست تا پشت پرده استیضاح برخی وزرا. اهم اظهارات وی را در ادامه بخوانید؛ […]
سیاست > مجلس – روزنامه آرمان نوشت:نادر قاضیپور میگوید صددرصد موافق ریاست لاریجانی بر مجلس دهم هستم.
نادر قاضیپور نماینده ارومیه در مجلس نهم در گفتگویی به برخی تحرکات زیرپوستی در مجلس فعلی اشاره کرده است، از تلاش حدادعادل برای نشستن بر کرسی ریاست تا پشت پرده استیضاح برخی وزرا.
اهم اظهارات وی را در ادامه بخوانید؛
*اعضاي جبهه پايداري به دنبال شكستن رياست مجلس بودند و تلاش ميكردند قبح آقاي لاريجاني را در مجلس بشكنند. اين عده تمايل داشتند شخص ديگري به جز آقاي لاريجاني رياست مجلس را برعهده داشته باشند. به همين دليل در برخي از انتخابات هيات رئيسه تلاش ميكردند نمايندگان را به سمت شخص ديگري به جز آقاي لاريجاني متمايل كنند. البته از اين نكته نيز نبايد غافل شويم كه اعضاي جبهه پايداري همديگر را قبول نداشتند و در مورد مسائل مهم نميتوانستند به اتفاق نظر برسند.
*پس از استيضاح آقاي فرجي دانا نمايندگان به صورت جدي به دنبال استيضاح آقاي چيت چيان وزير نيرو بودند. وزير كشور، وزير جهاد كشاورزي و همچنين وزير صنعت و معدن نيز در دستور كار استيضاح نمايندگان قرار داشت. با اين وجود هيات رئيسه مجلس كه به اهداف پشت پرده استيضاحها پي برده بود استيضاحهاي مطرح شده را اعلام وصول نكرد. آقاي لاريجاني با برخي از استيضاحها مخالفت ميكردند اما برخي براي استيضاح وزراي دولت برنامه داشتند.
*آقاي حدادعادل از ابتدا به دنبال رياست مجلس نهم بود و هنگامي كه نمايندگان از آقاي لاريجاني حمايت كردند ايشان بيش از اينكه به طرحها و لوايح رسيدگي كنند بيشتر به مسائل سياسي توجه ميكردند. آقاي حدادعادل عدهاي را اطراف خود جمع كرده بود كه پس از مدتي شكل منسجمي به خود گرفتند و در تصميمات مجلس تاثيرگذار بودند.
*{در پاسخ به این سوال که اين گروه منسجم كه حول آقاي حدادعادل تشكيل شده بود چه ارتباطي با اعضاي جبهه پايداري داشت؟}: در اين زمينه من اطلاع دقيقي ندارم اما به نظر ميرسيد اين دو گروه با يكديگر بيارتباط نيستند.
* عدهاي تلاش ميكردند آقاي لاريجاني رئيس مجلس نباشد و به جاي ايشان آقاي حداد عادل رئيس مجلس شود.
* صددر صد با رياست لاریجانی بر مجلس دهم موافق هستم.
* احمدينژاد گمان ميكرد از هنگامي كه به رياستجمهوري رسيده است ميتواند رفتار فراقانوني داشته باشد. اين در حالي است كه رئيس دولت بايد از همه بيشتر خود را به اجراي قانون متلزم بداند.
* آقاي لاريجاني به عنوان رئيس مجلس در مساله برجام منفعت مردم و نظام را در نظر گرفتند و عملكرد قابل قبولي در اين زمينه داشتند. برخي با استناد به عملكرد آقاي لاريجاني در روز تصويب برجام گمان ميكنند ايشان از پشت پرده براي تاييد برجام خط ميگرفتند كه به نظر من اين مساله به هيچ عنوان صحيح نيست. قبل از تصويب برجام همه مسائل درباره برجام در كميسيونهاي مختلف و همچنين فراكسيونهاي مجلس مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفته بود و هيچ گونه شك و شبهه اي در اراده نمايندگان براي تصويب برجام وجود نداشت. نكته ديگر اينكه مديريت مجلس كار بسيار سختي است و اداره كردن طيفهاي مختلف سياسي كه دغدغههاي متفاوتي دارند كار دشواري است كه آقاي لاريجاني به خوبي از عهده آن برآمده است.
29216
Let’s block ads! (Why?)
RSS