به گزارش صلح خبر، در متن این فراخوان که از سوی موسسه شهرستان ادب منتشر شده آمده است: «واجدان شرایط باید دستکم ۱۰ شعر را به دفتر شعر موسسه فرهنگی هنری «شهرستان ادب» ارسال کنند. هیچ محدودیتی از نظر قالب و موضوع وجود ندارد اما در صورت ارسال اشعار در قالبهای کوتاه مانند رباعی، لازم است تعداد ۲۰ شعر بفرستند. کارشناسان دفتر شعر از این میان بخشی از شرکتکنندگان در فراخوان را گزینش کرده و برای شرکت در مرحله دوم به صورت مصاحبه تلفنی دعوت میکنند و از آنان پرسشهایی درباره دانش و سوابق ادبی میپرسند.
شرکت در این دورهها رایگان است و شرکتکنندگان از امتیازاتی برخوردار خواهند شد که از جملۀ آنها میتوان به این موارد اشاره کرد: شرکت در اردوهای چندروزه آموزشی با حضور شاعران و استادان برجسته، مشاوره و نقد شعر اعضا توسط شاعران و کارشناسان مطرح به صورت تلفنی و حضوری در طول دوره، نقد مکتوب شعر اعضا به قلم منتقدان و شاعران سرشناس، ارائۀ سیر مطالعاتی و اهدای هدفمند بیش از ۲۰ عنوان کتاب شاخص، زمینهسازی ارتباط با شاعران صاحبقلم امروز و شرکت در محافل ممتاز ادبی.
متقاضیان پس از ثبتنام تا نیمۀ تیر ۱۳۹۸ فرصت دارند آثار خود را به دفتر شعر شهرستان ادب تحویل دهند. این مهلت تمدید نخواهد شد. نیمۀ مرداد نتایج مرحلۀ اول و پایان شهریور نتایج مرحلۀ دوم اعلام خواهد شد و در ابتدای آبان ۱۳۹۸ دوره به صورت رسمی آغاز به کار خواهد کرد.
برنامههایی همچون نقد تلفنی و حضوری آثار، دورههای مطالعاتی تخصصی، نقد مکتوب در کارگاهها توسط استادان سرشناس و اردوهای چندروزه آموزشی از جمله برنامههای این دوره آموزشی است.
علاقمندان به شرکت در این دورهها میتوانند به نشانی اینترنتی دو سایت شهرستان ادب (shahrestanadab.com) و همچنین آفتابگردانها(aftabgardanha.com) مراجعه کنند. برای کسب اطلاعات بیشتر نیز میتوانند با شمارۀ ۰۲۱۷۷۵۱۷۸۳۰ داخلی ۱۳۰ تا ۱۳۳ تماس بگیرند یا با نشانی تلگرامی دفتر شعر https://t.me/office۴poem مکاتبه کنند. همچنین کانال اطلاعرسانی فراخوان دورۀ هفتم آفتابگردانها به نشانی https://t.me/farakhan_aftabgardanha_۸ راهنمای علاقهمندان است.
دورههای آموزشی آفتابگردانها را دفتر شعر مؤسسه فرهنگی هنری «شهرستان ادب» در تابستان ۱۳۹۰ راهاندازی کرده است و از آن زمان به صورت سالانه برگزار میکند. هدف از برگزاری این دورههای آموزشی، کمک به پویایی شعر جوان کشور، کشف و پرورش استعدادها و زمینهسازی برای رویش نسل جدید شاعران انقلاب اسلامی است. بدین ترتیب، هر ساله، در قالب این دورۀ آموزشی، دهها شاعر جوان و مستعد از سراسر کشور و به ویژه شهرستانها، شناسایی شده و به عضویت دوره در میآیند.
رهبر فرزانه انقلاب در دیدار با شاعران به این دورههای آموزشی اشاره کرده و فرموده بودند: «شنیدم شهرستان ادب فعالیتهای دانشآموزی راه انداخته، افراد را جمع میکند، دانشآموزهای ما، جوانهای ما، نوجوانهای ما، دختر ما، پسر ما، شعر میگویند آن هم به این خوبی، با این مضامین خوب، با این تخیل قوی، این خیلی خوب است…»»
انتهای پیام