آزاد حکمت در گفتوگو با صلح خبر، ضمن تشریح ِاجرای پروژه های مخابراتی به منظور توسعه و تقویت زیرساخت های تلفن همراه درشهرستان سقز و صرف اعتبارات لازم در این راستا اظهار کرد: هم اکنون در شهرستان سقز 276 هزار و 807 مشترک در قالب شماره های اعتباری و دایمی از خدمات تلفن همراه مخابرات منطقه کردستان با ضریب نفوذ 117.5درصد بهره می گیرند.
حکمت با اعلام اینکه تعداد 68 سایت تلفن همراه در شهرستان سقز راه اندازی شده است تصریح کرد: از این آمار تعداد 87 سایت دارای تکنولوژی 2G، تعداد 59 سایت دارای تکنولوژی 3G و 60 سایت دیگر نیز دارای تکنولوژی 4G هستند.
وی ارائه خدمات مخابراتی و ارتباطی به سایرمشتریان، تحت عنوان مشتریانG. را یکی از استراتژیهای مخابرات منطقه کردستان دانست و گفت: در حال حاضر تعداد 408 پورت منصوبه G. در شهرستان سقز وجود دارد که 173 پورت آن واگذار شده است.
مدیر مخابرات منطقه کردستان به سرمایه گذاری های لازم با هدف توسعه و ارتقاء زیرساختهای حوزه دیتا در شهرستان سقز اشاره و خاطر نشان ساخت: با تلاش و همفکری پرسنل منطقه شرایط توسعه پورت های ADSL در این شهرستان فراهم شده است که وجود 21 هزار و 855 پورت ADSL در نقاط شهری و روستایی بیانگر این بیلان کاری است.
وی افزود: هم اکنون 161 هزار و 78 پورت ADSL به مشتریان مخابراتی در شهرستان سقز واگذار شده است که تعداد 11 هزار و 205 مورد آن جز مشتریان فعال هستند.
حکمت بیان داشت : تعداد 66 روستای این شهرستان از مزایای اینترنت پرسرعت از طریق ADSL بهره می گیرند.
آزاد حکمت ایجاد و راه اندازی زیرساخت های مناسب برای ارائه خدمات سرویس VDSLدر شهرستان سقز را یادآور شد و اظهارداشت: سرویسVDSL نسل جدیدی از فناوری DSL بر روی بستر کابلهای شبکه با پهنای باند گسترده است که استفاده از بستر سیمهای مسی مشترک بدون نیاز به تعویض یا سیمکشی مجدد، ارائه خدمات ارزش افزوده شامل خطوط تلفن SIP یا تلفن بر بستر اینترنت، ویدیو کنفرانس، IPTV و ارائه سرویس از کافوهای نوری نزدیک به مشترکین که باعث افزایش کیفیت و سرعت سرویس میشود از جمله مزایای اینترنت پرسرعت VDSL به شمار می روند.
وی در ادامه با اشاره به اینکه فیبرنوری یکی از پایدارترین راههای ارائهی اینترنتِ با کیفیت و پرسرعت است، مزایای سرویس FTTH را عنوان کرد و گفت: فیبر نوری در دنیای امروز به یکی از مهمترین، با کیفیتترین و اساسیترین راههای ارتباط ثابت به اینترنت و شبکههای محلی تبدیل شده است که امکان استفاده از این سرویس برای مشتریان استان در کلاس جهانی فراهم گردیده است.
مدیر مخابرات منطقه کردستان افزود: هم اکنون تعداد مشتریان فناوری FTTH در شهرستان سقز 266 مورد است که شرایط و زیرساخت های لازم برای واگذاری آن به مشتریان جدید فراهم است.
حکمت با اشاره به عملیاتی نمودن پروژه های تدوین شده به منظور کابلکشی فیبر نوری در شهرستان سقز گفت: در حال حاضر 825 کیلومتر فیبرنوری در نقاط شهری،بین شهری و روستایی این شهرستان اجرا شده است.
وی، توسعه خدمات نوین در حوزه تلفن ثابت و سرویس های قابل ارائه بر این محصول مخابراتی را تشریح نمود و اضافه کرد: شهرستان سقز با 78 هزار و 328 شماره تلفن منصوبه ثابت و تعداد 67 هزار و 224شماره مشغول بکار، دومین شهرستانِ استان به لحاظ تعداد مشتریان تلفن ثابت معرفی می شود.
مدیر مخابرات منطقه کردستان افزود : از تعداد شماره های ثابت مشغول بکار در این شهرستان، تعداد 54 هزار و140مورد آن شهری، 12 هزار و 621 مورد روستایی و 463 مورد نیز SIP PHONE هستند.
وی خاطر نشان ساخت: سرویس SIP PHone یک اکانت یا خط تلفن با استفاده از دسترسی فیبر نوری و تجهیزات سافت سویچ در مراکز مخابراتی می باشد که مخابرات به مشتریانی که از اینترنت مخابرات استفاده می کنندارائه می دهد در ضمن مشترکینی که از سرویس SIPPHONEاستفاده می نمایند می توانند بدون هیچگونه از تجهیزات اضافی در منزل از سرویس اینترنت مخابرات بهره مند شوند.(به عبارتی مودم SIPPHONE امکان ارائه سرویس اینترنت را دارا می باشد) .
گفتنی است در حال حاضر 261 روستای شهرستان سقز دارای ارتباط و تعداد 235 روستا نیز دارای تلفن خانگی هستند.
انتهای پیام