امروز: شنبه, ۳ آذر ۱۴۰۳ / بعد از ظهر / | برابر با: السبت 22 جماد أول 1446 | 2024-11-23
کد خبر: 350349 |
تاریخ انتشار : 11 فروردین 1399 - 7:13 | ارسال توسط :
0
2
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله سیاسی صلح خبر رئیس مجمع نمایندگان استان مازندران راه‌حل اساسی پیش‌گیری از سیل را «حفظ جنگل» عنوان کرد و گفت: دولت باید اصل پیش‌گیری را مقدم بر مقابله قلمداد کند. ما کشوری هستیم که در مدیریت پیش‌گیری ضعیف هستیم. علی محمد شاعری در گفت‌وگو با صلح خبر درمورد وضعیت بازندگی و سیلاب ها […]

به گزارش مجله سیاسی صلح خبر

رئیس مجمع نمایندگان استان مازندران راه‌حل اساسی پیش‌گیری از سیل را «حفظ جنگل» عنوان کرد و گفت: دولت باید اصل پیش‌گیری را مقدم بر مقابله قلمداد کند. ما کشوری هستیم که در مدیریت پیش‌گیری ضعیف هستیم.

علی محمد شاعری در گفت‌وگو با صلح خبر درمورد وضعیت بازندگی و سیلاب ها در استان مازندران گفت: وضعیت بارندگی‌های استان مازندران پراکنده است و فعلا شرایط هشدار و اضطرار پیش نیامده است. مدیریت بحران استان با این حال آماده پیشگیری و مقابله با سیل است.

رئیس مجمع نمایندگان استان مازندران راه‌حل اساسی پیش‌گیری از سیل را «حفظ جنگل» عنوان کرد و گفت: برای حفظ جنگل برنامه‌هایی ترتیب داده شده است. دومین راه‌حل مهندسی رودخانه‌هاست که در این مورد اقدام جدی صورت نگرفته است. توسعه فعالیت‌های آب‌خیزداری در پیش‌گیری از سیل بسیار مهم است. مجلس برای این مهم ۱۵۰ میلیون یورو در سال گذشته پیش‌بینی کرد. فعالیت‌های آب‌خیزداری باید با اولویت سرشاخه‌های تخریب شده، آغاز شود تا در نهایت اقدامات اساسی برای نفوذ آب در خاک صورت بگیرد.

این عضو کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی و محیط زیست مجلس با تأکید بر ضرورت جلوگیری از «تجاوز به حریم رودخانه‌ها» گفت: این تجاوز باید به کلی برچیده شود. در این زمینه ستاد مدیریت بحران باید تصمیمات جدی بگیرد. بناها باید استاندارد شود. این ابنیه، بر اساس سیلاب‌های دوره‌ای بنا نشده‌اند. باید متناسب به ظرفیت هجوم آب در شرایط سیل تغییر کنند. این اقدامات باید انجام شود تا استان مازندران در مقابل سیل مقاوم باشد.

وی در پایان با بیان اینکه «امیدوارم دولت موضوع سیل را جدی بگیرد» گفت: دولت باید اصل پیش‌گیری را مقدم بر مقابله قلمداد کند. ما کشوری هستیم که در مدیریت پیش‌گیری ضعیف هستیم. توجه دنیا به رویکرد پیش‌گیرانه است چرا که هزینه این مدیریت کمتر و بهره‌وری بالاتری نیز به دنبال خواهد داشت.

انتهای پیام

منبع : Isna.ir

اگر تمایل دارید خبر یا گزارش یا مقاله ای را با دیگران به اشتراک بگذارید، از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید. تا پس از بررسی در مجله گزارشگران یا اخبار روز منتشر گردد.

در صورت تمایل، خبر با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و اخبار وگزارش های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت انتشار را داشته باشند.

خبرنگار صلح خبرموسسه صلح خبر

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید