به گزارش مجله آشپزی صلح خبر سالاد ترکیهای با کُلی سبزیجاتِ سبز وبسایت بدونیم: امروز در این مطلب قرار است طرز تهیه نوعی سالاد ترکیه ای را به شما آموزش دهیم که از کلی سبزیجاتِ سبز رنگ تهیه شده است. این سالاد می تواند برای یک شام سبک هم برای شما مفید باشد. […]
به گزارش مجله آشپزی صلح خبر
سالاد ترکیهای با کُلی سبزیجاتِ سبز
- ۱ عدد کاهو
- نصف خیار بزرگ یا یک عدد خیار کوچک
- ۱ عدد گوجه فرنگی بزرگ
- ¼ فلفل دلمه ای سبز
- ¼ فلفل دلمه ای قرمز
- ½ پیاز
- ۱ حبه سیر
- آب یک عدد لیمو
- ۱ قاشق چای خوری نمک
- ½ قاشق چای خوری پودر فلفل سیاه
- ۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون
- ۶ الی ۸ برگ نعناع تازه
- جعفری تازه
- ½ قاشق چای خوری سماق
- پنیر فتا و زیتون سیاه
طرز تهیه:
1-کاهو را خرد کنید. هسته های خیار را دربیاورید و به همراه گوجه فرنگی خرد کنید. فلفل ها را باریک به شکل خلال خرد کنید. پیاز را همانند تصویر خرد کنید و در آخر تمام مواد خرد شده را با هم مخلوط کنید.
2-برای تهیه سس سالاد ابتدا سیر را ریز ریز کنید. آب لیمو، نمک، فلفل و روغن زیتون را به آن اضافه کرده و هم بزنید. نعناع و جعفری را خیلی ریز خرد کرده و اضافه کنید.
3-سس را به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا سس به همه سالاد برسد. در نهایت با پنیر فتا و زیتون سیاه تزئین کرده و میل کنید.
منبع : Bartarinha