امروز: جمعه, ۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴ / قبل از ظهر / | برابر با: الجمعة 19 ذو القعدة 1446 | 2025-05-16
کد خبر: 374571 |
تاریخ انتشار : 04 مرداد 1399 - 12:51 | ارسال توسط :
0
1
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله اقتصادی صلح خبر یک عضو کمیسیون کشاورزی مجلس گفت: اگر قرار است ارز ترجیحی به حوزه دام و طیور تخصیص دهیم، باید روی آن جدا نظارت کنیم. منصورعلی زارعی در گفت‌وگو با صلح خبر در مورد چگونگی حل مسائل ارزی تأثیرگذار در افزایش قیمت مرغ گفت: از آنجا که تولید بعضی از […]

به گزارش مجله اقتصادی صلح خبر

یک عضو کمیسیون کشاورزی مجلس گفت: اگر قرار است ارز ترجیحی به حوزه دام و طیور تخصیص دهیم، باید روی آن جدا نظارت کنیم.

منصورعلی زارعی در گفت‌وگو با صلح خبر در مورد چگونگی حل مسائل ارزی تأثیرگذار در افزایش قیمت مرغ گفت: از آنجا که تولید بعضی از نهاده‌های تولیدی مربوط به دام و طیور در کشور با مشکل مواجه است، نیازمند واردات هستیم تا بتوانیم در طولانی مدت زمینه‌های خودکفایی خود را فراهم کنیم.

این عضو کمیسیون کشاورزی مجلس افزود: یکی از اهداف جدی کمیسیون کشاورزی مجلس این است که با استفاده از ابزار نظارتی، زمینه تولید بیشتر را فراهم کنیم.

نماینده مردم ساری در مجلس ضمن تأکید بر نظارت بر تخصیص ارز گفت: اگر قرار است ارز ترجیحی به این حوزه تخصیص دهیم، باید روی آن نظارت کنیم. ما باید مطمئن باشیم که این ارز به دست واردکننده دام و طیور برسد و سود حاصل از آن بدون شک به تولیدکننده برسد. مثلا سود حاصل از ارز ترجیحی اختصاص یافته به ذرت یا سویا باید بدون واسطه به دست تولیدکننده برسد.

زارعی در پاسخ به این پرسش که آیا وزارت صمت و جهاد کشاورزی توان حل این مشکل در کوتاه مدت را دارند؟ گفت: خیر. در کوتاه مدت ما باید نهاده‌ها را برای تولیدکننده تأمین کنیم. این اقدامات سابقا به وزارت صنعت، معدن و تجارت مربوط می شد اما به نظر می‌رسد که همکاران ما در جهاد کشاورزی تخصص بیشتری در زمینه دام و طیور دارند. نظر ما این است که مسئولیت واردات نهاده‌های دام و طیور باید به عهده وزارت جهاد کشاورزی باشد.

انتهای پیام

منبع : Isna.ir

اگر تمایل دارید خبر یا گزارش یا مقاله ای را با دیگران به اشتراک بگذارید، از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید. تا پس از بررسی در مجله گزارشگران یا اخبار روز منتشر گردد.

در صورت تمایل، خبر با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و اخبار وگزارش های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت انتشار را داشته باشند.

خبرنگار صلح خبرموسسه صلح خبر

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید