امروز: دوشنبه, ۵ آذر ۱۴۰۳ / قبل از ظهر / | برابر با: الإثنين 24 جماد أول 1446 | 2024-11-25
کد خبر: 317124 |
تاریخ انتشار : 01 آبان 1398 - 12:22 | ارسال توسط :
0
1
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله سیاسی صلح خبر یک عضو کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی تاکید کرد که تجربه نشان داده اتخاذ تصمیماتی بدون پشتوانه علمی در حوزه آب، اکوسیستم منطقه را برهم زده و عواقب جبران ناپذیری برجای می گذارد. هدایت الله خادمی در گفت و گو با صلح خبر، با اشاره به طرح موضوع انتقال […]

به گزارش مجله سیاسی صلح خبر

یک عضو کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی تاکید کرد که تجربه نشان داده اتخاذ تصمیماتی بدون پشتوانه علمی در حوزه آب، اکوسیستم منطقه را برهم زده و عواقب جبران ناپذیری برجای می گذارد.

هدایت الله خادمی در گفت و گو با صلح خبر، با اشاره به طرح موضوع انتقال آب از دریای خزر به فلات مرکزی، اعلام نمود: تجربه نشان داده دست بردن در محیط زیست بدون انجام مطالعات کارشناسی آسیب‌های جبران ناپذیری را برجای می‌گذارد. دریاچه خزر بزرگ‌ترین دریاچه بسته دنیا است و البته سایر کشورهای همجوار آن نظیر روسیه و آذربایجان با مطالعات کارشناسی استفاده بهینه‌ای از این دریاچه از قبیل برداشت نفت دارند.

وی در ادامه اظهار کرد: در خصوص انتقال آب از دریای خزر به فلات مرکزی نیز باید با مطالعات کارشناسی همه جوانب زیست محیطی آن سنجیده شود. از سوی دیگر باید هدف این انتقال آب نیز مورد توجه قرار گیرد. اگر هدف برای کشاورزی باشد، باید در نظر گرفت که کشاورزی در این حوزه برای ما صرفه اقتصادی ندارد.

نماینده مردم ایذه و باغملک در مجلس تصریح کرد: بنده شخصا با انتقال آب بین حوزه ای و از یک استان به استانی دیگر مخالف هستم. تجربه نشان داده اثرات زیست محیطی که بر جای می ماند به مراتب بیشتر از فوایدی است که از این انتقال نسیب استان‌ها می شود.

وی در ادامه تاکید کرد: در بحث کارون ما این تجربه را داریم که انتقال آب بدون پشتوانه کارشناسی باعث برهم خورد اکوسیستم منطقه و خشک شدن برخی از نواحی و درگیر شدن استان با ریزگردها شد.

وی در ادامه با تاکید بر اینکه تصمیمات غیر کارشناسی بعضا عواقب جبران ناپذیری را برجای می گذارد، گفت: در خصوص انتقال آب از خزر به فلات مرکزی نیز مطالعات علمی و کارشناسی ضروری است. از سوی دیگر اهداف انتقال آب نیز باید مورد بحث قرار گیرد به عنوان مثال آمایش سرزمینی در فلات مرکزی ایران به گونه ای نیست که برای کشاورزی مناسب باشد. 

وی در پایان افزود: یا بعضا شاهد هستیم که در فلات مرکزی صنایع آب بر مستقر شده اند و اکنون به دنبال راهکاری برای تامین آب این صنایع هستیم که این امر غیر منطقی است. اهداف انتقال آب نیز باید مورد بحث کارشناسی قرار گیرد.

انتهای پیام

منبع : Isna.ir

اگر تمایل دارید خبر یا گزارش یا مقاله ای را با دیگران به اشتراک بگذارید، از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید. تا پس از بررسی در مجله گزارشگران یا اخبار روز منتشر گردد.

در صورت تمایل، خبر با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و اخبار وگزارش های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت انتشار را داشته باشند.

خبرنگار صلح خبرموسسه صلح خبر

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید