امروز: دوشنبه, ۵ آذر ۱۴۰۳ / قبل از ظهر / | برابر با: الإثنين 24 جماد أول 1446 | 2024-11-25
کد خبر: 48642 |
تاریخ انتشار : 12 بهمن 1394 - 7:26 | ارسال توسط :
ارسال به دوستان
پ

دانش > طبیعت – شرکت‌ها و نهادهای مختلفی در جهان می‌گویند به زودی خوردن حشرات برای مردم جهان عادی خواهد شد. تا سال ۲۰۵۰ جمعیت جهان احتمالا به ۱۱ میلیارد نفر می‌رسد و این مسأله می‌تواند به یک بحران غذایی تبدیل شود. به همین خاطر شرکت و نهادهای زیادی در حال بررسی استفاده از حشرات به عنوان […]

دانش > طبیعت – شرکت‌ها و نهادهای مختلفی در جهان می‌گویند به زودی خوردن حشرات برای مردم جهان عادی خواهد شد. تا سال ۲۰۵۰ جمعیت جهان احتمالا به ۱۱ میلیارد نفر می‌رسد و این مسأله می‌تواند به یک بحران غذایی تبدیل شود.

به همین خاطر شرکت و نهادهای زیادی در حال بررسی استفاده از حشرات به عنوان منبع غذایی انسان‌ها هستند. افزایش جمعیت تا سال ۲۰۵۰ به معنای نیاز به افزایش ۷۰ درصدی تولید مواد غذایی و سالانه تولید ۲۰۰ میلیون تن گوشت بیشتر است. 

به گزارش خبرآنلاین،چند روز قبل یک شرکت غذایی در حاشیه یک نشست در وین دانشمندان را به سفره‌ای عجیب دعوت کرد تا نشان دهد احتمالاً در آینده‌ای نزدیک باید عادت‌های غذایی مردم جهان عوض شود. در میزبانی شرکت غذایی سپایزپلن به جای استفاده از گوشت گاو و مرغ در تهیه غذاها از سوسک، ملخ و کرم استفاده شده بود.
کریستف تومن، رئیس سپایزپلن در این باره می‌گوید: ما می‌خواهیم به مردم نشان دهیم که چگونه می‌توانند حشرات را مانند غذاهای دیگر بخورند. می‌خواهیم به آن‌ها نشان دهیم که حشرات جایگزین بسیار خوبی برای آینده خواهند بود. می‌خواهیم سطح آگاهی از این موضوع را افزایش دهیم.
کارشناسان تخمین می‌زنند تا سال 2050 جمعیت جهان به بالای ۱۱ میلیارد نفر برسد و تامین موادغذایی برای این تعداد انسان، امری غیرممکن به نظر می‌رسد.
رئیس سپایزپلن می‌گوید: برای بسیاری از مردم خوردن حشرات برای بار اول خنده‌دار است، اما ما می‌خواهیم به آن‌ها نشان دهیم که این تنها یک امر سرگرم‌کننده نیست. ما معتقدیم که خوردن حشرات در طی سال‌های آینده به امری عادی تبدیل خواهد شد.

خیلی‌ها می‌دانند که به ویژه در کشورهای شرق و جنوب شرقی آسیا خوردن حشرات برای مردم عادی است و حتی در خیابان‌ها به عنوان یک غذای خوشمزه فروش این غذاها رونق دارد.

سازمان خوار‌وبار و کشاورزی ملل متحد(فائو)، هم سال ۲۰۱۳ در گزارشی به بیش از ۲ میلیارد انسان درسرتاسر جهان اشاره کرده که درحال حاضر از حشرات به عنوان مکمل غذایی خود استفاده می‌کنند.
در این گزارش آمده‌است که سوسک‌ها، زنبورها و دیگر انواع حشرات به عنوان غذ مورد استفاده انسان‌ها قرار دارند و پرورش حشرات یکی از متعدد راه‌های ایجاد امنیت غذایی در جهان است.

براساس این گزارش، حشرات همه‌جا حضور دارند و به سرعت تولید مثل می‌کنند، رشد و انطباق‌پذیری بالایی دارند و میزان آلودگی که برای محیط زیست ایجاد می‌کنند نامحسوس است. همچنین بر اساس این گزارش حشرات در تبدیل خوراک به غذای قابل مصرف بسیار مقرون به صرفه هستند،‌ برای مثال جیرجیرک‌ها نسبت به گاو برای تولید میزان یکسانی پروتئین به 12 برابر غذای کمتری نیاز دارند. در گزارش سازمان ملل پیشنهاد شده که رستوران‌ها حشرات را به منوی غذایی خود اضافه کنند.

پرورش کرم در آشپزخانه
خبرگزاری فرانسه گزارش داده که دو محقق به تازگی دستگاهی برای پرورش کرم خوراکی در آشپزخانه درست کرده‌اند. این دستگاه می‌تواند در هفته ۲۰۰ تا ۵۰۰ گرم کرم پرورش دهد تا به مصرف خوراکی برسد. کاترینا آنجر و جولیا کایسینگر که این دستگاه را ساخته‌اند می‌گویند نسل آینده به پرورش حشرات احتیاج پیدا خواهد کرد. به گفته آن‌ها کرم‌های پرورش یافته توسط آن‌ها شامل مواد مغذی لازم هستند و کرم‌ها بیشتر از یک تکه استیک پروتئین،بیشتر از تخم مرغ ویتامین ب ۱۲ و بیشتر از کلم بروکلی فیبر دارند. جولیا کایسینگر می‌گوید: در آینده‌ای نزدیک همه مردم یا اکثر آن‌ها حشرات را خواهند خورد. اولش شاید از لحاظ روانی مشکل باشد اما به تدریج با آن کنار خواهند آمد.

۵۴۵۴

This entry passed through the Full-Text RSS service – if this is your content and you’re reading it on someone else’s site, please read the FAQ at fivefilters.org/content-only/faq.php#publishers.

RSS

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
    برچسب ها:
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • تعداد نظرات منتشر شده: 1
    1. نویسنده :محمدعلی

      اخبار علم و فن آوری مهمه بیشتر اهمیت بدید

    بدون نظر :