اسماعیل حسین زهی در گفت وگو با صلح خبر، با بیان اینکه با نزدیک شدن به انتخابات سال ۱۴۰۰ برخی از چهره های سیاسی و افرادی که شرایط احراز صلاحیت را در خود می بینند در حال ورود به عرصه انتخابات هستند، اظهار داشت: مجلس شورای اسلامی طرح اصلاح قانون انتخابات ریاست جمهوری را در دستور کار دارد و شرایط جدیدی در حوزه سن، مدرک تحصیلی و سوابق کاری لازم برای نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری در نظر گرفته است.
وی در ادامه اظهار کرد: باتوجه به اصلاحات مجلس محدودیت هایی اعمال شده و دیگر هر فردی با هر مدرکی نمی تواند به عرصه انتخابات وارد شود و به نوعی افراد توانمندتر و کارآمدتر پا به عرصه انتخابات خواهند گذاشت، البته ابتدا باید مصوبات مجلس به تصویب شورای نگهبان برسد تا روشن گردد که آیا اصلاحات اعمال شده به انتخابات سال آتی خواهد رسید یا خیر.
نماینده مردم خاش در مجلس تصریح کرد: با توجه به نزدیک شدن به انتخابات برخی از چهره ها وارد رایزنی های انتخاباتی شده اند اما آنچه که بیش از همه حائز اهمیت است ارائه برنامه ای کارشناسی و عملیاتی از سوی این چهره ها و سایر داوطلبین می باشد. زمانی که یک فرد قصد کاندیداتوری در انتخابات شوراهای شهر را دارد باید برنامه ارائه کند حال نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری نیز از هر جایگاه و جریانی باید یک برنامه کارشناسی موفق ارائه کنند تا بتوانند در رقابت پیروز شوند.
وی در ادامه تاکید کرد: باتوجه به وضعیت اقتصادی جامعه و تحریم های ظالمانه یک مولفه کلیدی که نامزدهای انتخاباتی و چهره های سیاسی به دور از هرگونه سیاسی بازی باید به آن توجه داشته باشند، بحث برنامه ریزی برای بهبود وضعیت معیشتی مردم است. باتوجه به ظرفیت های داخل کشور، وضعیت فعلی قابل قبول نیست و یکی از مهم ترین انتظارات مردم از نامزدهای انتخاباتی ۱۴۰۰، برنامه کارشناسی به دور از شعارهای غیر واقعی برای حل مشکلات اقتصادی است.
حسین زهی در پایان درباره راهکارهای افزایش مشارکت مردم در انتخابات، اعلام نمود: برای مشارکت حداکثری مردم در انتخابات باید به سلایق مختلف جامعه توجه شود و از هر طیف و جریان سیاسی نامزدهایی وارد عرصه انتخابات شوند. با در نظر گرفتن سلایق جامعه و ورود چهره های سیاسی از طیف های مختلف قطعا مردم نیز مشارکت بیشتری خواهند داشت.
انتهای پیام