امروز: شنبه, ۲۰ بهمن ۱۴۰۳ / بعد از ظهر / | برابر با: السبت 10 شعبان 1446 | 2025-02-08
کد خبر: 564008 |
تاریخ انتشار : 20 بهمن 1403 - 14:34 | ارسال توسط :
0
1
ارسال به دوستان
پ

روز هشتم جشنواره فیلم فجر تحت تاثیر فیلم بخش ویژه «پیرپسر» و شکوه فراموش شده سینما سپری شد. به گزارش صلح خبر به نقل از ایسنا، جمعه ۱۹ بهمن‌ماه هشتمین روز جشنواره چهل و سوم فیلم فجر در سینمای رسانه (مرکز همایش‌های برج میلاد) به نام زنده یاد صدرالدین حجازی (بازیگر) به پایان رسید. * […]

روز هشتم جشنواره فیلم فجر تحت تاثیر فیلم بخش ویژه «پیرپسر» و شکوه فراموش شده سینما سپری شد.
به گزارش صلح خبر به نقل از ایسنا، جمعه ۱۹ بهمن‌ماه هشتمین روز جشنواره چهل و سوم فیلم فجر در سینمای رسانه (مرکز همایش‌های برج میلاد) به نام زنده یاد صدرالدین حجازی (بازیگر) به پایان رسید.
* در این روز چهار فیلم از بخش مسابقه نمایش داده شدند ولی اکران بامدادی فیلم «پیرپسر» در بخش ویژه، تمام این روز را تحت تاثیر خود قرار داد.
* آخرین سانس فیلم این روز به نمایش فیلم سه ساعتی «پیرپسر» به کارگردانی اکتای براهنی اختصاص داشت که نظر طیف‌های مختلف را بسیار جلب کرد؛ به طوری که خیلی از تماشاگران بقیه فیلم‌های جشنواره را در یک طرف می‌گذارند و این فیلم را در طرف دیگر. از نگاه بسیاری منتقدان و خبرنگاران این فیلم‌ به معنای واقعی سینما است و فاصله زیادی با دیگر آثار ساخته شده در سال‌های اخیر دارد؛ همین سبب شد در پایان نمایش فیلم در ساعت ۱:۲۰ بامداد سازندگان فیلم از سوی حاضران در سالن همایش‌های برج میلاد برای مدتی طولانی تشویق شوند.
 این فیلم در حالی در یک تک سانس بدون ممیزی برای اهالی رسانه و منتقدات نمایش داده شد که هنوز خبری رسمی برای پروانه نمایش و مجوز اکران عمومی‌ آن منتشر نشده است.
در نمایش شب گذشته حسن پورشیرازی،بابک حمیدیان، اکتای براهینی و … حضور داشتند.
* در روز هشتم جشنواره و پیش از نمایش «پیرپسر» یکی از بحثهای داغ سینمای رسانه‌ها فیلم «غریزه» بود که آن هم به دلیل جذابیت و کیفیت سینمایی‌اش بیش از فیلم‌های بخش مسابقه مورد توجه قرار گرفت.
* در این روز فیلم «شوهر ستاره» به کارگردانی ابراهیم ایرج‌زاد نیز در اولین سانس نمایش داده شد که داستانی با محوریت یک زن و مسائل و دغدغه‌های زنانه داشت. فریبا نادری برخلاف دیگر نقش‌هایی که ایفا کرده با گریم نسبتا متفاوت نقش خود را بازی کرد. کارگردان این فیلم‌ در نشست مطبوعاتی خود به صراحت مطالبی را درباره اتفاق‌های سال‌های اخیر جامعه و اینکه ماجراهای سال ۱۴۰۱ در فیلم‌سازی او تاثیر گذاشته بیان و تاکید کرد که دوست داشته فیلمی بسازد که برای تماشاگران داخل ایران به نمایش درآید، به همین دلیل لازم بود برخی حرف‌ها را در پرانتز بیان کند چون اگر بخواهد درباره حضور زنان در استادیوم‌های فوتبال یا در موسیقی و … صحبت کند، احتمالا اتفاق دیگری رخ می‌داد.
* انیمیشن «زال و رودابه» آخرین انیمیشنی بود که در جشنواره امسال به نمایش درآمد اما انتقادهایی به کیفیت آن وارد شد و به دلیل آنکه سازندگان این انیمیشن نشست مطبوعاتی را برگزار نکردند فرصتی هم برای طرح پرسش از صاحبان اثر به وجود نیامد. در این زمینه گفته شد کارگردان دچار کسالت شده اما هیچ کدام از دیگر عوامل در مراسم فتوکال هم شرکت نکردند.
* «پیشمرگ» به کارگردانی علی غفاری هم در روز گذشته نمایش داده شد که به رشادت‌های شهید سعید قهاری سعید اشاره داشت.
در نشست مطبوعاتی این فیلم ساناز سعیدی که نقش همسر شهید قهاری را بازی می‌کرد نسبت به کوتاه شدن نقش خود انتقاد کرد و گفت، نقش زنان و فرزندان شهدا در جنگ بسیار اهمیت داشته اما همیشه شاه نقش‌ها برای مردان نوشته می‌شود. این انتقاد با سکوت کارگردان همراه شد ولی دومین اعتراض بازیگرهای جشنواره امسال به کوتاه شدن نقششان در جشنواره بود. پیش از این امیررضا دلاوری با بیان کنایه‌هایی تند کل نشست مطبوعاتی «شمال از جنوب غربی» را به حاشیه کشاند.
* «ماریا» یکی دیگر از فیلم‌های جشنواره در روز هشتم بود کارگردانش، مهدی اصغری ازغدی جوان‌ترین فیلمساز امسال جشنواره است ولی علی رغم تعریف و تمجیدهایی که از آن می‌شد، نتوانست رضایت چندانی را کسب کند. بیشترین گلایه به ریتم فیلم مربوط بود که سازندگان اثر گفتند آن را برای نمایش خارجی تولید کرده بودند و مخاطبان خارجی مشکلی برای ارتباط گیری و فهم فیلم نداشتند.
* در این روزها برخی چهره‌های سیاسی در سالن‌های وی‌آی‌پی به تماشای برخی فیلم‌های جشنواره می‌نشینند که البته بیشتر فیلم‌هایی با مضمون دفاع مقدس هستند.‌ محسن رضایی و علی اکبر صالحی از جمله چهره‌هایی بودند که برای تماشای فیلم به جشنواره آمدند و روز گذشته هم علی اکبر صالحی، رئیس سابق سازمان انرژی اتمی برای دیدن فیلم به برج میلاد آمد.
* فیلم‌های سینمایی «موسی کلیم‌الله» به کارگردانی ابراهیم حاتمی‌کیا، «آنتیک» به کارگردانی هادی نائیجی، «تاکسیدرمی» به کارگردانی محمد پایدار، «رها» به کارگردانی حسام فرهمند، «ناتوردشت» به کارگردانی سید محمدرضا خردمندان، «کفایت مذاکرات» به کارگردانی سهیل موفق، «زیبا صدایم کن» به کارگردانی رسول صدرعاملی، «شمال از جنوب غربی» به کارگردانی حمیدزرگرنژاد، «شاه نقش» به کارگردانی شاهد احمدلو، «خدای جنگ» به کارگردانی حسین دارابی، «صددام» به کارگردانی پدرام پورامیری، «صیاد» به کارگردانی جواد افشار، «بازی را بکش» به کارگردانی محمدابراهیم عزیزی،«پیش مرگ» به کارگردانی علی غفاری و «بچه‌ی مردم» به کارگردانی محمود کریمی در روز گذشته در سینماهای مردمی به سانس فوق‌العاده رسیدند.
انتهای پیام 

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
    برچسب ها:
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید