به گزارش پایگاه صلح خبر به نقل از خبرنگار ایسنا، عصر امروز چهارشنبه در ضلع جنوبی میدان ولیعصر (عج) شاهد برگزاری تریبون مردمی دانشجویان دانشگاه تهران پیرامون مشارکت در انتخابات مجلس تحت عنوان «صدای جمهور» بودیم؛ تریبونی که اقشار مختلف مردم در آن حضور یافتند و محفل مناسبی جهت تضارب آراء شکل گرفت. این برنامه […]
به گزارش پایگاه صلح خبر به نقل از خبرنگار ایسنا، عصر امروز چهارشنبه در ضلع جنوبی میدان ولیعصر (عج) شاهد برگزاری تریبون مردمی دانشجویان دانشگاه تهران پیرامون مشارکت در انتخابات مجلس تحت عنوان «صدای جمهور» بودیم؛ تریبونی که اقشار مختلف مردم در آن حضور یافتند و محفل مناسبی جهت تضارب آراء شکل گرفت.
این برنامه از ساعت ۱۵:۳۰ شروع و رفته رفته بر تعداد حاضران آن افزوده شد. اغلب جوانان دانشجو در پشت تریبون «صدای جمهور» قرار گرفتند و به بیان دیدگاهها و نقطهنظرات خود پرداختند؛ رهگذران با مشاهده این صحنه، ترغیب شدند که در این میتنیگ مردمی – انتخاباتی شرکت کنند و به عنوان موافق و مخالف به طرح نظرات خود بپردازند.
در ابتدا، اغلب موافقان شرکت در انتخابات، سخن گفتند. مرد کهنسالی پشت تریبون رفت و از لزوم شناخت مشکلات گفت و معتقد بود باید جوانان را شناخت و به آنها بها داد.
سپس دانشجویی با ظاهر مذهبی در مقابل جمعیت حاضر شد که خلاصه همه مشکلات را در فشارهای اقتصادی میدانست و از مشارکت پایین در دو انتخابات اخیر در نظام اسلامی ابراز نگرانی کرد.
در ادامه، مرد موقر و میانسالی میکرفون به دست گرفت و از لزوم تبعیت از رهبر انقلاب اسلامی به عنوان دیدهبان کشور سخن گفت.
دانشجوی دیگری که خود را اهل منطقه دماوند معرفی کرد، از مشکلات و معضلات اقتصادی سخن به میان آورد و گفت: تعیین سرنوشت مردم به دست خودشان رقم میخورد و لازمه تعیین سرنوشت شرکت در انتخابات است و رأی دادن ادای دینی به شهدا است.
بعد از سخنان پسر دماوندی، مرد حدوداً سی سالهای مقابل مردم حاضر شد و به عنوان اولین مخالف صحبت کرد. وی به خانوادههای شهید و جانبازی اشاره کرد که در شرایط سختی به سر میبرند. او معتقد بود نباید نظام اسلامی از شعار مردمسالاری دینی فاصله بگیرد.
مردی جلو آمد و خود را جانباز اعصاب و روان دوران دفاع مقدس، معرفی کرد و از مشکلات معیشتیاش گفت.
از اینجا بود که میتوان گفت موتور برنامه گرم شده بود. جوان آذری زبان میکروفن به دست گرفت و سخنانی تقریباً چالشی بیان کرد. این جوان دانشجو گفت: عزیزی گفت من رأی نمیدهم چون به شعورم توهین میشود. شما که معترض وضع اداره کشور هستی، مطمئن باش کسی میآید که آنطور که تو نمیخواهی کشور اداره میشود. اما بنظرم تویی که رأی نمیدهی فردا روز هم حق اعتراض نخواهی داشت.
در ادامه تریبون «صدای جمهور» دختر جوان دانشجویی در مقابل دیدهگان مردم حاضر شد و خواستار دریافت راهکاری برای رساندن صدایش به نمایندهای که انتخاب میکند بود. این شهروند از عدم ارایه سازوکار پاسخگویی نمایندگان به مردم گلایه داشت.
در خلال این برنامه، خانمی پشت تریبون آمد و با عصبانیت تاکید کرد که رأی نمیدهد و از قانون حجاب گلایه کرد؛ اما اکثریت جمعیت به این اظهارات او اعتنایی نکردند و خواستار صحبت و استدلال درباره شرکت یا عدم شرکت در انتخابات شدند.
خانم سی و چند سالهای اما فارغ از هیاهو، صحبتش را با این جمله آغاز کرد: فقر از هر دری وارد شود ایمان از همان در خارج میشود؛ الان دخلمان با خرجمان هم خوانی ندارد. او مشکلات اقتصادی را عامل فاصله مردم از صندوقهای رأی میدانست.
تا انتهای این تریبون آزاد دو ساعته از هر قشری به صحبت و تبادلنظر در باب امر خطیر انتخابات پرداختند. در این میان عدهای قصد هیاهو و طرح مباحث خارج از محتوا را داشتند که راه به جایی نبردند و با بیاعتنایی مردم حاضر مواجه شدند.
میتوان برآیند صحبتهای مردم را امروز در ضلع جنوبغربی میدان ولیعصر(عج) تهران در یک جمله خلاصه کرد و آن اینکه مردم قدردان نعمت مردمسالاری دینی هستند و با «ترمیم وضع معیشت مردم» میتوان مشارکت را افزایش داد.