به گزارش صلح خبر، بابک ندرخانی در گفتوگو با مرکز فناوری اطلاعات و رسانههای دیجیتال، درباره آمار ناشران الکترونیک و دیجیتال متقاضی حضور در این دوره از نمایشگاه اعلام نمود: مهلت ثبتنام ناشران ساعت ۲۴ شنبه (۲۶ بهمنماه) به پایان رسید و در مجموع ۸۴ ناشر برای حضور در این دوره نمایشگاه اعلام آمادگی کردند؛ ۲۱ ناشر در حوزه کودک، ۳۳ ناشر در حوزه عمومی، ۱۶ ناشر در حوزه دانشگاهی و ۱۴ ناشر فعال در حوزه آموزشی.
مدیر بخش ناشران الکترونیک و دیجیتال سیوسومین دوره نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران با اشاره به ثبتنام ۶۷ ناشر از تهران و ۱۷ ناشر شهرستانی افزود: ۷۹ ناشر بهطور مستقل ثبت نام کردهاند، پنج ناشر متقاضی نمایندگی و ۸۱ ناشر خصوصی و مابقی دولتی هستند.
ندرخانی ادامه داد: لیست واجدین شرایط حضور در نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران بعد از بررسی تقاضاها و شرایط ناشران متقاضی، تا پایان هفته اعلام خواهد شد.
او درباره محصولات این بخش توضیح داد: کالای دارای شابک از موسسه خانه کتاب و شامد (شناسه الکترونیکی محتوای دیجیتال) از مرکز فناوری اطلاعات و رسانههای دیجیتال وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی میتواند در نمایشگاه عرضه شود؛ بنابراین نرمافزارهای کاربردی مانند نرمافزارهای آنتیویروس امکان عرضه در نمایشگاه کتاب را ندارند. یادآور میشوم تنها آثار تولیدشده دو سال اخیر برای حضور ناشران در نمایشگاه بررسی میشوند.
مدیر بخش ناشران الکترونیک و دیجیتال سیوسومین دوره نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران با اشاره به برنامهریزی متفاوت امسال برای ناشران الکترونیک گفت: نخستینبار ناشران الکترونیک در بخشهای تخصصی جانمایی میشوند؛ بنابراین ناشران الکترونیکی فعال در حوزههای کودک، عمومی، آموزشی و دانشگاهی کنار ناشران کتابهای کاغذی حضور خواهند داشت. این شیوه جانمایی از مطالبات همیشگی ناشران الکترونیکی بوده است.
ندرخانی درباره دیگر تغییرات حضور ناشران الکترونیکی در سیودومین دوره نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران ادامه داد: هر نوع محتوای الکترونیکی در قالب لوح فشرده، حتی اگر نوع کاغذی آن منتشر نشده باشد نیز در این دوره میتواند عرضه شود.
او افزود: در این دوره با تصمیم وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، مخاطبان و مشتریان کالاهای اکترونیکی نیز از بنکارتهای خرید بهرهمند خواهند شد.
انتهای پیام