امروز: شنبه, ۲۰ بهمن ۱۴۰۳ / قبل از ظهر / | برابر با: السبت 10 شعبان 1446 | 2025-02-08
کد خبر: 96130 |
تاریخ انتشار : 08 مرداد 1395 - 11:01 | ارسال توسط :
ارسال به دوستان
پ

تونل توحید ۷ سال پس از ساخت عایق بندی می‌شود/ پاسخ به توضیحات پیمانکار درباره نشت آب ابوالفضل قناعتی در واکنش به توضیحات شرکت مجری پروژه تونل توحید درباره این تونل مبنی بر اینکه عایق‌بندی تونل شهری توحید حسب صورت جلسات تحویل پروژه بر عهده کارفرما یعنی شهرداری تهران بوده و هیچگونه ارتباطی به پیمانکار […]

تونل توحید ۷ سال پس از ساخت عایق بندی می‌شود/ پاسخ به توضیحات پیمانکار درباره نشت آب

ابوالفضل قناعتی در واکنش به توضیحات شرکت مجری پروژه تونل توحید درباره این تونل مبنی بر اینکه عایق‌بندی تونل شهری توحید حسب صورت جلسات تحویل پروژه بر عهده کارفرما یعنی شهرداری تهران بوده و هیچگونه ارتباطی به پیمانکار ندارد، گفت: این موضوع دو دلیل دارد یا آنهایی که آن زمان در شهرداری این اقدام را انجام دادند؛ کم سواد بودند یا پول نداشتند، البته این موضوع مورد قبول نیست که به دلیل بی‌پولی پروژه‌ای را به صورت ناقص انجام دهند.

وی با اشاره به اینکه در شهر تهران آب‌های سطحی وجود داشته و در زمان بارندگی، سیل در خیابان‌ها جاری می‌شود؛ ادامه داد: آیا نباید پروژه‌ای که در چنین مقیاسی انجام شده، واترپروف شود. جدا از این مساله مشکل مهم تونل عدم وجود زه‌کشی است، چنانکه در دو مورد اخیر که منجر به آب گرفتگی در تونل توحید شد؛ مشکل مربوط به زه‌کش و قرار گرفتن لوله در باکس بوده است، هرچند که عایق‌بندی تونل هم اهمیت زیادی دارد.

قناعتی با طرح این سوال که به چه علت در چنین پروژه‌ای عایق‌بندی پیش‌بینی نشده است، خاطرنشان کرد: هم کارفرما که شهرداری است و هم پیمانکار که این پروژه را به صورت ETC انجام داده، مقصرند.

عضو هیات رئیسه شورای شهر با اشاره به گشایش تونل توحید در سال ۸۸ گفت: اگرچه طراحی این تونل برعهده پیمانکار بوده است، اما این موضوع رافع مسئولیت شهرداری نیست؛ کارشناسان شهرداری باید طرح را مطالعه کرده و از پیمانکار می‌پرسیدند که برای زمان بارندگی، طوفان، زلزله یا جمع شدن آب در تونل و… چه تمهیداتی در نظر گرفته‌اند. در زمان زلزله بتن استفاده شده، کلاف‌بندی‌ها و آرماتورها چقدر پاسخگو هستند؟ و کارفرما باید این موارد را از پیمانکار می‌خواست.

وی با بیان اینکه از طرف دیگر پیمانکار نیز باید به کارفرما تاکید می‌کرده که این پروژه نیاز به عایق‌بندی داشته و مبلغ مورد نیاز را اطلاع می‌داده است، عنوان کرد: اگر چنین نامه‌ای از طرف پیمانکار به کارفرما نوشته شده و پاسخی داده نشده که کارفرما مقصر است، اما اگر چنین سوالی نشده و پیمانکار عایق‌بندی را در طراحی پروژه نیاورده است، او نیز بی‌سواد بوده و مقصر است.

قناعتی با اشاره به تعبیه تونل‌های زیر آب در سایر نقاط جهان گفت: عدم پیش‌بینی عایق‌بندی برای چنین‌ پروژه‌ای نشانگر بی‌تفاوتی یا کم‌سوادی مسئولان شهرداری در زمان طراحی و اجرای این پروژه است.

وی در پایان تاکید کرد: کمیسیون عمران شورای شهر نیز پی‌گیری این موضوع بوده و تذکر نیز داده است که در نتیجه آن به تازگی نسبت به عایق‌بندی این تونل اقدام شده است.

۴۷۴۷

Let’s block ads! (Why?)

RSS

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
    برچسب ها:
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید