امروز: پنجشنبه, ۱۸ بهمن ۱۴۰۳ / قبل از ظهر / | برابر با: الخميس 8 شعبان 1446 | 2025-02-06
کد خبر: 38109 |
تاریخ انتشار : 01 آذر 1394 - 22:13 | ارسال توسط :
ارسال به دوستان
پ

جامعه > سلامت – معاون آموزشی وزارت بهداشت تحول در آموزش پرستاری را زمینه ای برای پاسخگویی بهتر به نیازهای درمانی کشور و آینده شغلی دانش آموختگان پرستاری عنوان کرد. به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین و به نقل از پایگاه اطلاع رسانی وزارت بهداشت؛ باقر لاریجانی طرح تربیت پرستار در بیمارستان های دولتی و خصوصی را یکی از […]

جامعه > سلامت – معاون آموزشی وزارت بهداشت تحول در آموزش پرستاری را زمینه ای برای پاسخگویی بهتر به نیازهای درمانی کشور و آینده شغلی دانش آموختگان پرستاری عنوان کرد.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین و به نقل از پایگاه اطلاع رسانی وزارت بهداشت؛ باقر لاریجانی طرح تربیت پرستار در بیمارستان های دولتی و خصوصی را یکی از طرح های تحول در آموزش پرستاری و از اجزای اساسی بسته های تحول و نوآوری در آموزش علوم پزشکی برشمرد و گفت: محاسبات حاکی از کمبود حدود 200 هزار نفر پرستار در کشور است و برنامه ریزی جهت رفع این چالش از وظایف وزارت بهداشت می باشد.

دکتر لاریجانی با بیان اینکه ظرفیت آموزش پرستاری امسال در کل کشور ۳۰ درصد افزایش یافته گفت: علیرغم این افزایش ها، در شرایط فعلی و در سال های آتی با کمبود شدید پرستار در کشور مواجه هستیم و رفع این کمبود یکی از الزامات بهبود ارائه خدمات درمانی به مردم عزیز کشورمان است.

وی افزود: در کنار لزوم افزایش تعداد دانش آموختگان پرستاری،‌ لزوم بهبود کیفی آموزش پرستاران زمینه را برای برنامه تحول در آموزش پرستاری و ارتقاء مهارتی دانش آموختگان این رشته فراهم نمود.

معاون آموزشی وزارت بهداشت آموزش پرستار بر بالین بیمار را از الزامات فرایند آموزشی در این رشته عنوان کرد و گفت: براساس طرح جدید، بیمارستان های کشور که واجد شرایط برای تربیت دانشجو در رشته پرستاری باشند با هماهنگی و نظارت دانشکده های پرستاری اقدام به تربیت نیروی پرستار خواهند نمود.

دکتر لاریجانی گفت: بسته ای برای ارتقاء پرستاری کشور طی جلسات متعددی که چند ماه گذشته با ذی نفعان حوزه پرستاری کشور برگزار گردید تدوین شد، این طرح نیز بر اساس مفاد توافق شده در این جلسات تدوین شده است.

وی افزود: طرح آموزش پرستار در بیمارستان های دولتی و خصوصی به این معنی نیست که هر بیمارستانی مجوز تربیت پرستار دارد، بلکه بیمارستان ها باید قراردادی با دانشکده پرستاری در دانشگاه مربوطه، اعم از دانشگاه های علوم پزشکی و دانشگاه آزاد اسلامی، به امضاء برسانند و این قرارداد با امضای رئیس دانشگاه به شورای گسترش دانشگاه های علوم پزشکی وزارت بهداشت ارسال شده و پس از تصویب در شورای گسترش، بیمارستان اجازه پیدا می کند که پرستار تربیت کند.

معاون آموزشی وزارت بهداشت گفت: جذب دانشجو به این روش به صورت دو مرحله ای و نیمه متمرکز، از طریق سازمان سنجش کشور و در قالب ضوابط قانونی مربوطه انجام می شود. وی اضافه کرد: پس از برگزاری امتحان عمومی، داوطلبان به تعداد سه برابر ظرفیت به بیمارستان معرفی می شوند و پس از طی مرحله دوم آزمون، بیمارستان افراد واجد شرایط را جذب می کند.

۴۷۴۷

This entry passed through the Full-Text RSS service – if this is your content and you’re reading it on someone else’s site, please read the FAQ at fivefilters.org/content-only/faq.php#publishers.

RSS

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
    برچسب ها:
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • تعداد نظرات منتشر شده: 1
    1. نویسنده :نگار

      ممنون از پایگاه خبری صلح خبر

    بدون نظر :