امروز: چهارشنبه, ۷ آذر ۱۴۰۳ / بعد از ظهر / | برابر با: الأربعاء 26 جماد أول 1446 | 2024-11-27
کد خبر: 136352 |
تاریخ انتشار : 11 اسفند 1395 - 14:57 | ارسال توسط :
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله محیط زیست پایگاه صلح خبر ؛ وی گفت:‌ براساس اجماعی که در ستاد مبارزه با گرد و غبار و ریزگردها شده است، 43 هزار هکتار به عنوان کانون فوق بحرانی عمدتا در جنوب و جنوب شرق اهواز برای مقابله به عنوان اولویت اول انتخاب شدند. ما به عنوان دستگاه اجرایی با دخالتی که در […]

به گزارش مجله محیط زیست پایگاه صلح خبر ؛

وی گفت:‌ براساس اجماعی که در ستاد مبارزه با گرد و غبار و ریزگردها شده است، 43 هزار هکتار به عنوان کانون فوق بحرانی عمدتا در جنوب و جنوب شرق اهواز برای مقابله به عنوان اولویت اول انتخاب شدند. ما به عنوان دستگاه اجرایی با دخالتی که در این مناطق داشتیم دستگاه های مختلفی از منظر خودش در این مناطق کار کردند.

معاون وزیر جهاد کشاورزی بیان کرد:‌ برای مقابله باید برنامه های اجرایی داشته باشیم و باید منابع آب منطقه را شناسایی و عملیات انتقال آب را انجام دهیم و حتما هرگونه کار بیولوژیک یا پخش آب نیز نیاز به آب شیرین داریم. همچنین باید کاشت نهال و بذر متناسب با اقلیم منطقه و حفاظت از خاک نیز انجام شود. باید مدیریت فعالیت های تشدیدکننده که باعث فرسایش خاک می شوند را هم مدنظر قرار دهیم.

بخشنده با بیان این که کار اصلی، تهیه طرح جامع برای تمام 700 هزار هکتار است که امیدواریم آن را  طی دو یا سه ماه آینده روی میز دولت بگذاریم، گفت: باید هزینه‌ها نیز تامین شوند تا در بودجه‌های سالانه ببینیم که کمبود منابع مالی نداشته باشیم.

وی عنوان کرد: برای این کار کوتاه مدت ‌5 میلیون نهال از منابع داخلی خوزستان و هشت استان دیگر تهیه شده است که بیشتر آن ها حمل شده و مابقی نیز در حال حمل است و این در حالی است که فقط تا دهم فروردین ماه سال آینده، فرصت انجام کاشت را داریم.

معاون وزیر جهاد کشاورزی بیان کرد:‌ همچنین اجازه برداشت یک مترمکعب آب بر ثانیه از کانال کوت امیر به طول 34 کیلومتر تا زمان ساخت کانال دائم به ما داده شده است که کار ما را پیش انداخت. یک کانال به طول 34 کیلومتر برای انتقال 20 مترمکعب آب بر ثانیه در دست ساخت داریم که کار بزرگی است. کار بسیار سختی است و باتوجه به این که همه دستگاه های اجرایی پای کار هستند، بسیار امیدواریم که کار در یک مدت زمان معقولی به انجام برسد.

وی افزود:‌ همزمان 10 گروه اجرایی شروع به کار کرده است و نهال‌های تهیه شده را غرس می کنند که به تدریج این گروه ها مجهزتر خواهند شد و 90 درصد گروه‌ها از مردم خود منطقه هستند. به هر حال کار در کوتاه مدت جواب نمی‌دهد و این نهال‌ها را باید حداقل سه سال آبیاری کنیم.

بخشنده بیان کرد:‌ آقای حجتی، مردانه پای کار حضور دارد و هفته‌ای سه یا چهار بار در خوزستان است. به هر حال کار بزرگ است. پولی که برای شروع کار خواستیم را دولت در کمتر از 48 ساعت به ما اختصاص داد و  عزم دولت برای حل مشکلات این استان جدی است. همچنین در بودجه 96 ردیفی معادل 100 میلیون دلار اعتبار برای مقابله با گرد و غبار خوزستان قرار داده شده است.

انتهای پیام

Let’s block ads! (Why?)

ایسنا

اگر خبر یا گزارشی دارید از بخش خبریار صلح خبر برای ما ارسال نمایید.

خبریار صلح خبر

قوانین خبریار صلح خبر

  1. لطفا در ارسال اخبار و تصاویر و گزارش های خود قوانین و مقرارت را رعایت فرمایید.
  2. از ارسال مطالب خلاف عفت عمومی یا تصاویر موهون اکیدا خودداری فرمایید.
  3. در صورت مشاهده تخلف پس از تذکر ، حساب کاربری موردنظر بلافاصله حذف می گردد.

گروه وبگردی صلح خبر 

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
    برچسب ها:
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید