به گزارش صلح خبر به نقل از رادیو قرآن، مجتبی ایزدی- مدیر شبکه رادیویی قرآن- در نشست تشریح برنامههای این سازمان که در ساختمان شهدای رادیوی سازمان صداوسیما برگزار شد با تقدیر و تشکر از خدمات مدیران گذشته شبکه رادیویی قرآن اظهار کرد: بنا به فرموده رهبر معظم انقلاب اسلامی که «رسانه ملی، موتور محرک رشد و پیشرفت کشور است» پس رادیو قرآن نیز باید موتور محرک پیشرفت فعالیتهای قرآنی و توسعه فرهنگ قرآنی کشور باشد.
ایزدی تصریح کرد: از روز ۱۹ خردادماه سال جاری که مراسم معارفه مدیریت جدید رادیو قرآن انجام شد، ضمن ارزیابیهایی که از محیط کاری و شرایط مختلف مالی و زیر ساختی شبکه انجام شد و نیز مشورت با خبرگان حوزههای مختلف قرآنی و رسانهای، برنامه ریزیها را در سه حوزه اقدامات زیرساختی و کلان، اقدامات محتوایی و اقدامات ستادی و پشتیبانی در پیش گرفتیم.
مدیر شبکه رادیویی قرآن اعلام نمود: از بین تمامی اقداماتی که ظرف پنج ماه گذشته در رادیو قرآن تدوین شده است، ۱۰ اقدام مهم در برنامهریزی شبکه در نظر گرفته شد که میتوان از آن به عنوان ۱۰ اقدام در پنجماه فعالیت نام برد.
ایزدی در ادامه افزود: اولین اقدام از این ۱۰ اقدام مهم، طراحی و اجرای «بانک میانبرنامههای رادیو قرآن» است که این امر یکی از فعالیتهایی است که باید در شبکه انجام میشد چراکه میانبرنامهها، نقش بسیار خاص و بزرگی در تولید برنامههای رادیویی دارند که وقتی این میانبرنامهها به خوبی تولید شود، امکان برنامهریزی مناسب نیز به وجود میآید.
وی ادامه داد: تعداد دو هزار میانبرنامه آماده ورود به سامانه در نظر گرفته شده است و تا پایان سال نیز حدود پنج هزار میانبرنامه وارد این بانک میشود. همچنین این بانک در چند روز آینده در دسترس برنامهسازان قرار خواهد گرفت.
ایزدی با اشاره به دومین اقدام شبکه رادیویی قرآن در پنجماه گذشته افزود: راهاندازی دائمی رادیو ترتیل از دیگر اقداماتی است که در این مدت انجام شد. نظامنامه رادیو ترتیل از اواخر سال ۹۶ آماده شده بود و بخشهایی از آن نیز طی سالهای ۹۷ و ۹۸ اجرایی شد. در پنج ماه گذشته و با برنامهریزیهای که انجام شد، رادیو ترتیل به صورت ۲۴ ساعته برنامه داشت و طی هر روز ۲۱ جزء از قرآن در ۲۱ ساعت از روز از این شبکه رادیویی پخش میشود و سه ساعت دیگر نیز مختص زمان اذانگاهی خواهد بود.
مدیر شبکه رادیویی قرآن اعلام نمود: برنامهریزی جدید برای رادیو ترتیل در راستای تربیت ۱۰ میلیون حافظ قرآن و تحقق منویات رهبر معظم انقلاب اسلامی در این زمینه است. همچنین در کنار این برنامه، رادیونما نیز فرصت خوبی برای جذب مخاطبان است که در آن امکان مشاهده متن آیات برای مخاطبان فراهم شده و علاقهمندان میتوانند از آن استفاده کنند.
وی با اشاره به اینکه تغییرات در جدول پخش برنامههای رادیو قرآن سومین اقدامی است که طی این مدت انجام شده، تصریح کرد: برای بررسی دقیق جدول پخش برنامهها، نظرسنجی ویژهای را از سه گروه خبرگان رسانهای، خبرگان قرآنی و شنوندگان رادیو قرآن انجام دادیم که نتایج این نظرسنجی نیز در جدول پخش برنامهها اعمال شد. با این تغییرات، ضربآهنگ پخش برنامهها بالا رفته به طوری که مدت برنامهها را کاهش داده و تعداد میان برنامهها را افزایش دادیم.
ایزدی اعلام نمود: تعامل با جامعه قرآنی دیگر اقدامی است که در پنجماه گذشته پیگیری شد و با جدا کردن موضوعات مالی در این زمینه، طراحهای مختلفی همچون کرسی تلاوت ملی از سوی رادیو قرآن پیشنهاد شد که در صورت اجرایی شدن، ظرفیت خوبی برای قاریان و حافظان در استانها و شهرستانهای مختلف کشور فراهم میشود.
مدیر شبکه رادیویی قرآن گفت: راهاندازی برنامه زنده «والعصر» اقدام دیگری است. این برنامه با دو رویکرد اطلاعرسانی و مخاطبمحور و اجرای مسابقه پخش میشود و اطلاعرسانی از فعالیتهای قرآنی نهادهای مختلف و نیز فعالیتهای قرآنی ـ مردمی در آن پیگیری میشود.
وی با اشاره به اینکه در این برنامه تعامل با سایر رسانههای مختلف خبری از جمله خبرگزاریها برای اطلاعرسانی بهتر انجام میشود گفت: این برنامه عصر هر روز به مدت ۴۵ دقیقه از رادیو قرآن به سمع شنوندگان عزیز میرسد.
ایزدی با بیان اینکه طراحی و پخش برنامه «محله تلاوت» دیگر اقدامی است که از سوی رادیو قرآن پیگیری و اجرا میشود، تصریح کرد: این برنامه زندهای است که پخش نابترین تلاوتهای جذاب را به درخواست مخاطبان و یا با پیشنهاد عوامل برنامه در دستور کار دارد و بررسی زندگی قراء مشهور از جمله آیتمهای آن است.
انتهای پیام