امروز: دوشنبه, ۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۴ / بعد از ظهر / | برابر با: الإثنين 8 ذو القعدة 1446 | 2025-05-05
کد خبر: 197244 |
تاریخ انتشار : 08 آبان 1396 - 3:02 | ارسال توسط :
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله اقتصادی صلح خبر اقتصاد > تجاری – مالی – مهدی آزادواری:در مورد بازسازی بافت‌های فرسوده تجربه‌های گوناگونی در سایر کشورها وجود دارد که شاخص‌ترین آنها مربوط به کره‌جنوبی، تایلند و مالزی است که در یک دوره زمانی ۲۰ ساله از کشورهای عقب‌مانده به گروه کشورهای تازه صنعتی شده پیوستند. طبعاً يكي از مواردي كه پيشرفت‌هاي اقتصادي […]

به گزارش مجله اقتصادی صلح خبر

اقتصاد > تجاری – مالی – مهدی آزادواری:
در مورد بازسازی بافت‌های فرسوده تجربه‌های گوناگونی در سایر کشورها وجود دارد که شاخص‌ترین آنها مربوط به کره‌جنوبی، تایلند و مالزی است که در یک دوره زمانی ۲۰ ساله از کشورهای عقب‌مانده به گروه کشورهای تازه صنعتی شده پیوستند.

طبعاً يكي از مواردي كه پيشرفت‌هاي اقتصادي به‌دست آمده را كمرنگ مي‌كرد، وجود بافت‌هاي فرسوده بود كه پايتخت‌هاي اين كشورها را مانعي براي شناساندن توسعه‌‌يافتگي آنها مي‌كرد.يكي از مشكلات اساسي كه تاكنون بر سر راه بازسازي بافت‌هاي فرسوده ايران وجود داشته است، دشواري‌هاي فرايند استملاك واحدهاي مخروبه بوده كه روند بازسازي بافت‌هاي فرسوده را غيرممكن كرده است.

براي تأمين منابع مالي مورد نياز استملاك واحدهاي مسكوني بافت‌هاي فرسوده مي‌بايستي از روش‌هاي تجربه شده در ساير كشورها به‌ويژه خريد اراضي عباس‌آباد استفاده شود كه در اين راستا ايجاد صندوقي به‌نام صندوق بافت‌هاي فرسوده كه از طريق عرضه اوراق بهادار در فرابورس تأمين مالي مي‌شود، پيشنهاد مي‌شود كه بتواند در ابعاد اقتصادي كه امكان انبوه‌سازي، بلند مرتبه‌سازي، صنعتي‌سازي و ارزان‌سازي را فراهم كند به‌وجود آيد و عرصه‌هايي در ابعاد 62 هكتار آزاد و سپس در اختيار انبوه‌سازان گذاشته شود.

بر پايه آمار منتشر شده توسط انجمن انبوه‌سازان ايران و سنديكاي شركت‌هاي ساختماني ايران و طبق اعلام كارشناسان، بيش از 32درصد ساخت‌وساز مسكن در كشور توسط افراد انجام مي‌شود و در نتيجه صنعتي‌سازي، ارزان‌سازي‌ و سبك‌سازي كه مي‌تواند منجر به كاهش هزينه ساخت شود در چنين فرايندي نشدني نيست.

در همين حال آمارهاي موجود نمايانگر اين واقعيت است كه واحدهاي مسكوني خالي بيشتر در مورد واحدهاي مسكوني بزرگ كه در توان خريد مردم نيستند، صادق است.به‌عبارتي حتي سازندگان بخش خصوصي پيش از سرمايه‌گذاري هيچ‌گونه مطالعات بازاري انجام نداده و كشش تقاضا را درنظر نگرفته‌اند؛ به‌طوري‌كه بخش قابل‌توجهي از معوقات بانكي مربوط به اين ساخت و سازهاست. نكته مهم‌تر اينكه شهرداري تهران داراي هيچ‌گونه الگويي براي صدور پروانه ساخت نيست.

  • كارشناس ارشد بازار مالي

Let’s block ads! (Why?)

RSS

اگر خبر یا گزارشی دارید از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید.

خبرنگاران صلح خبر

قوانین خبرنگاران صلح خبر

  1. در صورت تمایل اعلام نمایید تا اخبار و گزارش ها با نام خود شما منتشر گردد.
  2. شما می توانید از بخش خبرنگاران صلح خبر، اخبار و گزارش های خود را ارسال نمایید.
  3. شما می توانید اخبار و گزارش ها را به ایمیل solhkhabar@yahoo.com ارسال نمایید.
  4. لطفا در ارسال اخبار و تصاویر و گزارش های خود قوانین و مقرارت را رعایت فرمایید.
  5. از ارسال مطالب خلاف عفت عمومی اکیدا خودداری فرمایید.
  6. از ارسال کاریکاتورهای توهین آمیز یا تصاویر موهن اکیدا خودداری فرمایید.
  7. رعایت کپی رایت در مطالب ارسالی الزامی است.
  8. در صورت مشاهده تخلف پس از تذکر ، حساب کاربر خاطی بلافاصله حذف می گردد.

گروه وبگردی صلح خبر

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
    برچسب ها:
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید