امروز: یکشنبه, ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴ / بعد از ظهر / | برابر با: الأحد 7 ذو القعدة 1446 | 2025-05-04
کد خبر: 379334 |
تاریخ انتشار : 20 مرداد 1399 - 18:11 | ارسال توسط :
0
1
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله اجتماعی صلح خبر فناوران یکی از شرکت‌های دانش محور مستقر در پارک علم و فناوری آذربایجان شرقی، موفق به بومی‌سازی و تولید کیت‌های تشخیص جهش‌های سوماتیکی ژن‌های K-Ras ، B-raf و Jak۲ با روش Real-Time PCR شدند. به گزارش صلح خبر، جهش‌های ژنتیکی در سرطان‌ها از نظر فارماکوژنتیکی اهمیت فراوانی دارند و تشخیص […]

به گزارش مجله اجتماعی صلح خبر

فناوران یکی از شرکت‌های دانش محور مستقر در پارک علم و فناوری آذربایجان شرقی، موفق به بومی‌سازی و تولید کیت‌های تشخیص جهش‌های سوماتیکی ژن‌های K-Ras ، B-raf و Jak۲ با روش Real-Time PCR شدند.

به گزارش صلح خبر، جهش‌های ژنتیکی در سرطان‌ها از نظر فارماکوژنتیکی اهمیت فراوانی دارند و تشخیص این جهش‌ها به دلیل سوماتیکی بودن نیازمند روش‌هایی با فناوری بالا مانند Real-Time PCR با استفاده از پروب‌های نشان‌دار است. برای تامین نیاز کشور به این محصولات، سالانه میلیون‌ها دلار ارز از کشور خارج می‌شود و واردات این محصولات در بسیاری از موارد با مشکلات و تاخیرهای فراوان انجام می‌شود.

کیت تشخیص جهش‌های ژن K-Ras و B-raf در تشخیص نوع جهش سوماتیکی در سرطان‌ها خصوصاً سرطان‌های روده و ریه و تعیین نوع داروی موثر مورد استفاده قرار می‌گیرد . این کیت توسط یکی از شرکت‌های مستقر در پارک علم و فناوری آذربایجان شرقی با روش Real-Time PCR بومی‌سازی و تولید شده است.

قیمت نمونه‌های خارجی این کیت برای ۵۰ تست بالای ۳۰۰۰ دلار است و نمونه تولید شده توسط این شرکت با قیمت کمتر از یک چهارم مشابه خارجی قابل عرضه است.

کیت تشخیص جهش ژن Jak2 برای تشخیص جهش سوماتیک نقطه‌ای V617F در ژن JAK2 و تخمین ریسک در بیماران مبتلا به سرطان‌های خونی پلی سیتمی ورا، ترومبوسیتمی و لوسمی پرومیلوسیتیک و همچنین بررسی پاسخ به درمان‌های اختصاصی با هدف JAK2 به‌کار می‌رود. قیمت خارجی این کیت برای ۵۰ تست بالای ۲۰۰۰ دلار است و محصول تولید این شرکت با کمتر از یک چهارم قیمت نمونه خارجی قابل عرضه است.

بر اساس اعلام وزارت علوم، این شرکت از سال ۱۳۹۷ با هدف بومی‌سازی و تولید فناوری‌های زیستی و پزشکی در پارک علم و فناوری آذربایجان شرقی مستقر شد و علاوه بر تولید کیت‌های مذکور هم اکنون در زمینه تولید محصولات مختلف با فناوری‌های بالا در حوزه بیوتکنولوژی فعالیت می‌کند.

انتهای پیام

منبع : Isna.ir

اگر تمایل دارید خبر یا گزارش یا مقاله ای را با دیگران به اشتراک بگذارید، از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید. تا پس از بررسی در مجله گزارشگران یا اخبار روز منتشر گردد.

در صورت تمایل، خبر با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و اخبار وگزارش های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت انتشار را داشته باشند.

خبرنگار صلح خبرموسسه صلح خبر

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید