امروز: یکشنبه, ۴ آذر ۱۴۰۳ / بعد از ظهر / | برابر با: الأحد 23 جماد أول 1446 | 2024-11-24
کد خبر: 334691 |
تاریخ انتشار : 22 دی 1398 - 12:47 | ارسال توسط :
0
1
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله اقتصادی صلح خبر مصرف نفت هند تا سال ۲۰۴۰ با سریع‌ترین روند نسبت به هر اقتصاد بزرگ دیگری در جهان رشد خواهد کرد و این کشور نفوذ فزاینده‌ای در بازارهای انرژی جهانی پیدا می‌کند. به گزارش صلح خبر، آژانس بین‌المللی انرژی (IEA) در گزارشی که به بررسی سیاستهای انرژی هند پرداخت، پیش […]

به گزارش مجله اقتصادی صلح خبر

مصرف نفت هند تا سال ۲۰۴۰ با سریع‌ترین روند نسبت به هر اقتصاد بزرگ دیگری در جهان رشد خواهد کرد و این کشور نفوذ فزاینده‌ای در بازارهای انرژی جهانی پیدا می‌کند.

به گزارش صلح خبر، آژانس بین‌المللی انرژی (IEA) در گزارشی که به بررسی سیاستهای انرژی هند پرداخت، پیش بینی کرد تقاضای هند برای انرژی تا سال ۲۰۴۰ دو برابر می‌شود و تقاضا برای برق حتی می‌تواند سه برابر شود که به دلیل رشد جمعیت و توسعه اقتصادی پرشتاب این کشور است.

طبق گزارش آژانس بین‌المللی انرژی، هند در حال حاضر سومین مصرف کننده بزرگ نفت جهان، چهارمین پالایشگر بزرگ نفت جهان و صادرکننده بزرگ فرآورده‌های نفتی است. پیش‌بینی می‌شود نرخ رشد تقاضای هند برای نفت در اواسط دهه ۲۰۲۰ از چین پیشی بگیرد و هند را به بازار بسیار جذابی برای سرمایه گذاری پالایشگاهی تبدیل کند.

وابستگی هند به واردات نفت که در سال ۲۰۱۸ بیش از ۸۰ درصد بود، در دهه‌های آینده رشد بیشتری پیدا خواهد کرد. بنابراین هند امنیت انرژی را در اولویت سیاستهای خود قرار می‌دهد.

همچنین عرضه زغال سنگ از اوایل دهه ۲۰۰۰ به سرعت افزایش پیدا کرد و زغال سنگ همچنان بزرگترین منبع داخلی تامین انرژی و تولید برق این کشور مانده است.

همزمان این کشور در زمینه استفاده از انرژی تجدیدپذیر به خصوص نیروی خورشیدی، رشد قوی را شاهد بوده است. در حال حاضر تجدیدپذیرها حدود ۲۳ درصد از کل ظرفیت تولید برق هند را تشکیل می‌دهند.

بر اساس گزارش اویل پرایس، دارمندرا پرادهان، وزیر نفت هند ماه میلادی گذشته گفته بود هند تا سال ۲۰۳۰ از چین سبقت گرفته و بزرگترین موتور رشد انرژی تجدیدپذیر جهان خواهد شد.

انتهای پیام

منبع : Isna.ir

اگر تمایل دارید خبر یا گزارش یا مقاله ای را با دیگران به اشتراک بگذارید، از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید. تا پس از بررسی در مجله گزارشگران یا اخبار روز منتشر گردد.

در صورت تمایل، خبر با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و اخبار وگزارش های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت انتشار را داشته باشند.

خبرنگار صلح خبرموسسه صلح خبر

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید