امروز: چهارشنبه, ۹ آبان ۱۴۰۳ / قبل از ظهر / | برابر با: الأربعاء 27 ربيع ثاني 1446 | 2024-10-30
کد خبر: 225372 |
تاریخ انتشار : 16 اسفند 1396 - 9:33 | ارسال توسط :
0
1
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله آشپزی صلح خبر با انواع پاستا و طرز تهیه آن آشنا شوید  به گزارش صلح خبر؛ با انواع پاستا و طرز تهیه آن آشنا شوید هفته نامه اوقات خوش – رضا غیبی: پاستا نامی عمومی است و به تمامی فرآورده های خمیری حاصل از آرد گندم اطلاق می شود، همچون ماکارونی، اسپاگتی، ورمیشل، […]

به گزارش مجله آشپزی صلح خبر

با انواع پاستا و طرز تهیه آن آشنا شوید

 به گزارش صلح خبر؛ با انواع پاستا و طرز تهیه آن آشنا شوید

هفته نامه اوقات خوش – رضا غیبی: پاستا نامی عمومی است و به تمامی فرآورده های خمیری حاصل از آرد گندم اطلاق می شود، همچون ماکارونی، اسپاگتی، ورمیشل، لازانیا و نودل. پاستاها از نوعی خمیر ایتالیایی درست می شوند که متشکل از آب، آرد و تخم مرغ است که گاهی بعضی از افزودنی ها و سبزیجات هم به آن ها اضافه می شود.

فرق پاستا با رشته های پلویی و رشته آش ایرانی در مواد تشکیل دهنده آن هاست. رشته های ایرانی فاقد تخم مرغ هستند. پاستاهای مرغوب از آرد سمولینا تهیه می شوند و از نظر شکل ظاهر تقسیم بندی های متفاوتی دارند. به طور مثال، به رشته های توخالی و لوله ای شکل پاستا، ماکارونی گفته می شود که هم اکنون تولید آن در ایران متوقف شده است و آنچه امروز در بازار عرضه می شود انواعی از اسپاگتی است.

با انواع پاستا و طرز تهیه آن آشنا شوید

اسپاگتی رشته ای توپر و کم قطرتر از ماکارونی است که اگر همین رشته را کمی نازک تر کنند ورمیشل و اگر کمی پهن و نواری کنند نودل و با پهنای بیشتر لازانیا نام می گیرد.

پاستا به دلیل ماهیت کربوهیدراتی که داراست یک ماده غذایی باارزش است، همچنین به دلیل برخورداری از کربوهیدارت های پیچیده نسبت به بسیاری از محصولات دیگر غلات مانند نان و برنج برتری دارد و با دارا بودن اندیس گلاسیمی پایین تر نسبت به این مواد با تاثیر تدریجی بر افزایش قند خون موجب بالارفتن ناگهانی آن نمی شود و علاوه بر تاخیر احساس گرسنگی، سوخت عضله ها را برای مدت طولانی تر تامین می کند.

پاستا برخلاف تصور نادرست گذشته که آن را یک غذای چاق کننده می پنداشتند امروزه در تمام دنیا به عنوان یک گزینه سلامتی شناخته می شود.

•    پاستا دارای انواع بسیار گوناگون و متنوع است که به حدود 350 نوع می رسد. ما در اینجا به معرفی تعدادی از مشهورترین آن ها می پردازیم.

•    پاستا فوزیلی یا پاستا فنری یا پیچی Fussili

با انواع پاستا و طرز تهیه آن آشنا شوید

•    ماکارونی یا پاستا لوله ای (می تواند انواع کوتاه، بلند، باریک و کلفت باشد) maccheroni

با انواع پاستا و طرز تهیه آن آشنا شوید

•    اسپاگتی spaghetti (فرق آن با ماکارونی در توپر بودن آن است)

معرفی پاستا و طزر تهیه آن

•    فتوچینی یا تالیاتلی tagliatelle- Fettucini

معرفی پاستا و طزر تهیه آن

•    گوش ماهی یا صدفی shell

معرفی پاستا و طزر تهیه آن

•    پروانه ای Farfalle یا پاپیونی Papillon

معرفی پاستا و طزر تهیه آن

•    شیلنگی یا penne

معرفی پاستا و طزر تهیه آن

•    خاویاری یا نقطه ای couscous

معرفی پاستا و طزر تهیه آن

•    آرنجی Elbow

معرفی پاستا و طزر تهیه آن

•    لازانیا (پاستای پهن) Lasagna

معرفی پاستا و طزر تهیه آن

•    ریگاتونی Regatoni (پاستاهایی که رویشان شیار دارند و در انواع مختلف تهیه می شوند.)

معرفی پاستا و طزر تهیه آن

•    کانالونی cannelloni

معرفی پاستا و طزر تهیه آن

چگونه پاستا درست کنیم؟

1-    انتخاب کنید که کدام یک از انواع پاستا را می خواهید بپزید. سعی کنید گزینه ای را انتخاب کنید که با سس ماکارونی شما سازگار باشد. حتما پاستایی را انتخاب کنید که از آرد سمولینا تهیه شده باشد.

2-    حال دوسوم قابلمه ای را که انتخاب کرده اید از آب پر کنید. مراقب باشید آب هنگام جوش آمدن سر نرود. اگر آب جوش نباشد و تمام ماکارونی ها در آب غوطه ور نباشند، به هم می چسبند و به اصطلاح شفته می شود. برای صرفه جویی از وقت خود می توانید آب داغ را بجوشانید.

3-    قابلمه را روی اجاق گاز قرار داده و زیر آن را زیاد کنید.

4-    نمک به آن اضافه کنید. برای ظرف های بزرگ یک تا 2 قاشق غذاخوری نمک مناسب است.

5-    صبر کنید تا آب جوش بیاید.

6-    پاستا را به آب جوش اضافه کنید. بعد از ریختن پاستان آن را با یک قاشق بزرگ هم بزنید. مراقبت باشید که پاستاها به کف ظرف نچسبند. مخصوصا زمانی که آنها را در آّب جوش می ریزید. اگر شما در تخمین اندازه ای که مورد مصرف شماست مشکل دارید، می توانید از پیشنهاد موجود روی بسته پاستا استفاده کنید.

7-    شعله اجاق گاز را کم کنید تا وقتی که پاستا به اندازه کافی پخته شود باید روی اجاق گاز باشد و هر چند لحظه یک بار آن را هم بزنید. این کار مانع چسبندگی پاستاها به هم خواهدشد.

8-    وقتی پاستا به مدت 8-10 دقیقه در آب جوشید (به پیشنهاد چاپ شده در پشت بسته پاستا دقت کنید) یک عدد پاستا را از آب بیرون آورید و صبر کنید سرد شود.

9-    پاستا را تست کنید. پاستایی را که در مرحله 8 بیرون آوردید با دندان تست کنید، اگر نرم بود، پاستای شما آماده است.

10-    پاستا را در آبکش بریزید و روی آن آب بریزید. هنگام انجام این مرحله مراقب صورت خود باشید، زیرا ممکن است بخار آب صورت شما را بسوزاند.

11-    پس از آبکشی کردن پاستا، آن را کاملا تکان دهید تا آب اضافی آن جدا شود.

12-    12- برای اینکه چسبندگی پاستا از بین برود چند قاشق غذاخوری روغن زیتون یا مایع به آن اضافه کنید. (البته این کار اختیاری است.)

13-    سس مورد نظر خود را به آن اضافه کنید.

منبع : Bartarinha

اگر فیلم یا فیلم یا تصاویری دارید که تمایل دارید با دیگران به اشتراک بگذارید، از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید. تا پس از بررسی در مجله مدیا صلح خبر منتشر گردد.

اگر تمایل داشته باشید با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و فیلم ها و فیلم های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت پخش داشته باشند.

خبرنگاران RSS

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید