امروز: یکشنبه, ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴ / بعد از ظهر / | برابر با: الأحد 7 ذو القعدة 1446 | 2025-05-04
کد خبر: 323011 |
تاریخ انتشار : 29 آبان 1398 - 15:57 | ارسال توسط :
0
2
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله فرهنگی صلح خبر قباد آذرآیین که با کتاب «فوران» در میان نامزدهای نهایی جایزه «جلال آل احمد» قرار داشت از این جایزه انصرف داد. این نویسنده با بیان این‌که انصرافش از این جایزه به دلایل شخصی است، در گفت‌وگو با صلح خبر انصرافش را این‌گونه اعلام کرد: «با احترام به نام بزرگ […]

به گزارش مجله فرهنگی صلح خبر

قباد آذرآیین که با کتاب «فوران» در میان نامزدهای نهایی جایزه «جلال آل احمد» قرار داشت از این جایزه انصرف داد.

این نویسنده با بیان این‌که انصرافش از این جایزه به دلایل شخصی است، در گفت‌وگو با صلح خبر انصرافش را این‌گونه اعلام کرد: «با احترام به نام بزرگ جلال آل احمد و سپاس از داوران محترم که کتاب من را شایسته‌ تقدیر و انتخاب در جایزه جلال‌ آل احمد دانسته‌اند، بدین‌وسیله خواهشمند است نام من و کتاب «فوران» را از لیست نامزدهای جایزه حذف کنید.»

هیئت داوران بخش «داستان بلند و رمان» دوازدهمین دوره‌ جایزه‌ ادبی «جلال آل‌ احمد»، اسامی شش نامزد راه‌یافته به مرحله نهایی این بخش را  به این شرح اعلام کرده بود:

«بی‌کرانگی»  نوشته مهدی ابراهیمی لامع از نشر نیماژ

«دور زدن در خیابان یکطرفه» از محمدرضا مرزوقی از نشر ثالث

«روزها و رویاها» به قلم پیام یزدانجو از نشر چشمه

«فوران» نوشته قباد آذرآیین از انتشارات هیلا

«ما را با برف نوشته‌اند» از نسیم توسلی از انتشارات آگه

«وضعیت بی‌عاری» نوشته حامد جلالی از انتشارات شهرستان ادب

شهریار عباسی، هادی خورشاهیان و احسان رضایی داوری این مرحله را بر عهده داشته‌اند.

«فوران» نوشته قباد آذرآیین  روایت صدوچند سال آمدن و رفتن نفت در مسجدسلیمان است.  این رمان از اکتشاف نفت در مسجدسلیمان – اولین چاه نفت ایران – تا وضعیت کنونی  این شهر را دربرمی‌گیرد. در واقع روایت صدوچندساله آمدن و رفتن نفت و تبعات آن است، تضادهایی که به وجود آورد و تحولات جامعه در این مدت.

«فوران» روایت زندگی سه نسل از یک خانواده‌ است؛ شخصیت اصلی داستان «بختیار» که آخرین شب زندگی‌اش را در بیمارستان شرکت نفت می‌گذراند طی یک شب داستان زندگی خود را به یک پرستار می‌گوید. آذرآیین در رمان به برخورد سنت و مدرنیته و وضعیت کارگران  و خارجی‌هایی که در مسجدسلیمان زندگی  می‌کردند، اشاره کرده‌ است.

 انتهای پیام

منبع : Isna.ir

اگر تمایل دارید خبر یا گزارش یا مقاله ای را با دیگران به اشتراک بگذارید، از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید. تا پس از بررسی در مجله گزارشگران یا اخبار روز منتشر گردد.

در صورت تمایل، خبر با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و اخبار وگزارش های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت انتشار را داشته باشند.

خبرنگار صلح خبرموسسه صلح خبر

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید