امروز: دوشنبه, ۳ دی ۱۴۰۳ / بعد از ظهر / | برابر با: الإثنين 22 جماد ثاني 1446 | 2024-12-23
کد خبر: 414527 |
تاریخ انتشار : 03 بهمن 1399 - 9:40 | ارسال توسط :
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله اقتصادی صلح خبر هند امیدوار است با روی کار آمدن دولت جدید در آمریکا که ممکن است تسهیل تحریم‌ها علیه صادرات نفت ایران و ونزوئلا را به دنبال داشته باشد، منابع واردات نفت را متنوع کند. به گزارش صلح خبر، دارمندرا پرادهان، وزیر نفت هند در مصاحبه با تلویزیون بلومبرگ با اشاره […]

به گزارش مجله اقتصادی صلح خبر

هند امیدوار است با روی کار آمدن دولت جدید در آمریکا که ممکن است تسهیل تحریم‌ها علیه صادرات نفت ایران و ونزوئلا را به دنبال داشته باشد، منابع واردات نفت را متنوع کند.

به گزارش صلح خبر، دارمندرا پرادهان، وزیر نفت هند در مصاحبه با تلویزیون بلومبرگ با اشاره به سیاستهای وعده داده شده از سوی جو بایدن، رییس جمهور آمریکا، گفت: برخی تغییرات ژئوپلیتیکی در پیش است.

وزیر نفت هند اظهارات ماه گذشته خود را مجددا تکرار و تاکید کرد این کشور به عنوان سومین واردکننده بزرگ نفت در جهان تمایل دارد فرصتهای بیشتری برای متنوع کردن منابع واردات نفت شامل ازسرگیری واردات نفت ونزوئلا و ایران در دوران بایدن داشته باشد.

دولت ترامپ از سال ۲۰۱۸ صادرات نفت ایران و ونزوئلا را با هدف قطع درآمدهای نفتی این دو کشور هدف تحریم قرار داد. اما بایدن وعده داده که به مسیر دیپلماسی با ایران بازخواهد گشت و توافق هسته ای را اجیا می کند.

پس از این که تحریمها علیه صادرات نفت ایران و ونزوئلا در سال ۲۰۱۹ تشدید و شامل کسانی شد که نفت از این کشورها وارد می کنند، هند در ماه مه سال ۲۰۱۹ واردات نفت از ایران را متوقف کرد و خرید نفت ونزوئلا را به میزان قابل توجهی کاهش داد.

شرکت ریلاینس اینداستریز که بزرگترین پالایشگاه در هند و جهان را دارد، خرید نفت ونزوئلا را در ژوئن سال ۲۰۲۰ متوقف کرد. این شرکت تنها شرکتی نبود که به دلیل نگرانی از مجازات آمریکا، خرید نفت ونزوئلا را متوقف کرد. شرکت نایارا انرژی هم خرید نفت از این کشور آمریکای جنوبی را متوقف کرد و در عوض به خرید نفت کانادا، کویت و اکوادور پرداخت.

پرادهان اوایل هفته جاری از اوپک و عربستان سعودی به دلیل تلاش برای محدود کردن عرضه نفت در بازار و کاهش حجم صادرات که باعث بالا رفتن قیمتها برای واردکنندگان شده است، انتقاد کرد.

بر اساس گزارش اویل پرایس، پرادهان به بلومبرگ گفته بود تغییرات غیرمنتظره در سیاستهای گروه اوپک پلاس برنامه ریزی برای کشورهای واردکننده نفت را دشوارتر کرده است. هند برای تامین بیش از ۸۰ درصد از مصرف نفت، به واردات متکی است.

انتهای پیام

منبع : Isna.ir

اگر تمایل دارید خبر یا گزارش یا مقاله ای را با دیگران به اشتراک بگذارید، از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید. تا پس از بررسی در مجله گزارشگران یا اخبار روز منتشر گردد.

در صورت تمایل، خبر با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و اخبار وگزارش های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت انتشار را داشته باشند.

خبرنگار صلح خبرموسسه صلح خبر

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید