امروز: جمعه, ۷ دی ۱۴۰۳ / قبل از ظهر / | برابر با: الجمعة 26 جماد ثاني 1446 | 2024-12-27
کد خبر: 88994 |
تاریخ انتشار : 23 خرداد 1395 - 15:57 | ارسال توسط :
ارسال به دوستان
پ

سیاست > احزاب و شخصیت‌ها – آستان نوشت: 11 روز پس از انتقاد جدی رهبر معظم انقلاب به “بر هم زدن سخنرانی ها”، عده ای از افراد نفوذکرده در میان مردم عزادار سالگرد رحلت امام(ره) تلاش کردند تا سخنرانی یادگار بنیانگذار جمهوری اسلامی را متشنج کنند. رهبر معظم انقلاب روز سوم خردادماه امسال در مراسم دانش آموختگی […]

سیاست > احزاب و شخصیت‌ها – آستان نوشت: 11 روز پس از انتقاد جدی رهبر معظم انقلاب به “بر هم زدن سخنرانی ها”، عده ای از افراد نفوذکرده در میان مردم عزادار سالگرد رحلت امام(ره) تلاش کردند تا سخنرانی یادگار بنیانگذار جمهوری اسلامی را متشنج کنند.

رهبر معظم انقلاب روز سوم خردادماه امسال در مراسم دانش آموختگی دانشجویان افسری و تربیت پاسداری دانشگاه امام حسین(ع) تاکید کردند: “گاهی برخی افراد و جوانهایی که ممکن است صالح و مؤمن هم باشند، به دلیل مخالفت با یک فرد یا یک جلسه سخنرانی، هیاهو و جنجال به‌راه می‌اندازند و آن مجلس را بر هم می‌زنند، در حالی‌که من از قدیم با این کارها که هیچ فایده‌ای نیز ندارد، موافق نبوده و نیستم، و معتقدم فایده در تبیین و کار درست و هوشمندانه است.”

کمی بعد، در روز 14 خرداد و در قرار سالانه عاشقان سینه چاک حضرت امام خمینی(ره)، عده ای از نفوذی‌ها تلاش کردند تعدادی از مردم را با خود همراه کرده و ضمن فضاسازی علیه یادگار امام(ره) اصل مراسم را به تشنج بکشانند.

بر این اساس، این عده که در اطراف مرقد امام (ره) و رو به تریبون مستقر شده بودند با شروع سخنرانی آیت الله سیدحسن خمینی دست به همهمه و سر و صدا زدند و سپس چفیه های خود را در هوا تکان دادند تا بلکه سخنرانی را به حاشیه بکشانند. با این حال عدم همراهی مردم با این افراد باعث شد تا نقشه مذکور به سرانجام نرسد.

نکته قابل تامل در مورد این اتفاق که در سال های گذشته نیز به نوعی تکرار شده بود، ادعای ولایتمداری ترتیب دهندگان و حامیان این افراد است؛ آنها حتی به سخنرانی اخیر مقام معظم رهبری که چه بسا هوشمندانه با پیش بینی چنین اتفاقاتی نسبت به جنجال آفرینی در سخنرانی ها تذکر داده بودند، هم بی توجهی کردند.

همین دلیل کوتاه کافی است تا عدم صداقت گردانندگان اصلی این سناریوها در مورد ادعای ولایتمداری اثبات شود.به گزارش آستان، واقعیت آن است که “التزام عملی” به ولایت فقیه در این گونه افراد کاملا فراموش و یا “کج” تفسیر شده است.

“التزام عملی” وقتی خود را نشان می‌دهد که فرد راهکار یا نظری دارد که مورد تایید ولی فقیه نیست؛ در این شرایط، تبعیت کامل از ولی فقیه و باور به راهکار ارائه شده از سوی ایشان، حتی اگر در اندیشه فرد، راهکارهای دیگری نیز وجود داشته باشد، نمود واقعی “التزام عملی” است.

در مورد جنجال آفرینی ناتمام اخیر، گردانندگان این سناریو در آزمون “التزام عملی به ولایت فقیه” قطعا مردود شده اند.

چراکه بر فرض مثال آنها که از نظر سیاسی مخالف یادگار امام هستند معتقد به جنجال آفرینی در سخنرانی او باشند. هرچند این عمل عقلا، منطقا، عرفا و شرعا هرگز قابل دفاع نیست، اما نکته مهم تر آن است که کمی قبل از آن رهبر معظم انقلاب همین عمل را تقبیح کرده اند؛ یعنی حتی اگر عقل، منطق، عرف و شرع هم جنجال آفريني را تجویز کند (!)، “التزام عملی” به ولایت فقیه، قطعا جنجال آفريني را نفي مي مكند.

اکنون که  یک هفته از آن اتفاق می‌گذرد هویت جنجال آفرینان و لیست افراد مذکور شناسایی شده اند اما مشی بیت امام راحل همچنانکه یادگار امام (ره) در همان روز 14 خرداد نشان دادند، “خویشتن داری” و دوری از جنجال ها و حفظ آرامش و وحدت جامعه است؛ در غیر این صورت، افشاي برخی لیست ها از جیب مدیران امنیتی حرم امام(ره) کار دشواری نیست.

17219

Let’s block ads! (Why?)

RSS

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
    برچسب ها:
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید