رئیس کمیسیون بانوان کانون وکلا اصفهان امروز (سهشنبه، ۳۱ خردادماه) در آیین افتتاح کلینیک تخصصی حقوق خانواده که به همت دانشگاه آزاد اسلامی واحد اصفهان و کانون وکلای دادگستری استان اصفهان برگزار شد، اظهار کرد: یکی از اهداف کانون وکلا در آییننامه، ارتقاء دانش حقوقی متناسب با فعالیتهای فرهنگی و اجتماعی در حوزه زنان و خانواده است.
مرضیه سرایان افزود: در همین راستا کمیسیون بانوان کانون وکلا که همواره با سایر ارگانها و نهادهای فعال در حوزه زنان ارتباط داشته به پیشنهاد امور بانوان استانداری، تفاهمنامه چهارجانبه با استانداری، شهرداری، دانشگاه آزاد اسلامی و کانون وکلا منعقد کرد.
وی ادامه داد: یکی از مهمترین مفاد این تفاهمنامه و اقدامات حقوقی آن، راهاندازی کلینیک تخصصی حقوق خانواده در دو مرکز است که یکی از مراکز در ساختمان دانشگاه آزاد و دیگری در مکانی که سازمان فرهنگی اجتماعی و ورزشی شهرداری اصفهان در اختیار ما قرار میدهد، راه اندازی میشود.
رئیس کمیسیون بانوان کانون وکلا دادگستری استان اصفهان با اشاره به اینکه در این مرکز مشاوران، روانشناسان بالینی با هدف ارائه مشاوره منسجم و صحیح به زنان و خانوادهها تعامل خواهند داشت، گفت: همچنین کارگاهها و جلسات آموزشی با هدف ارتقاء مهارتهای زندگی با حضور خبرگان امر برگزار میشود.
ارائه آموزش حقوقی برای امورات روزمره به مردم، از رسالتهای مهم کانون وکلا
لیلا رئیسی، رئیس کانون وکلای استان اصفهان نیز در این برنامه، با اشاره به فلسفه تشکیل ایجاد این کلینیک، گفت: اعتقاد وکلا این است که کانون و دیگر نهادهای صنفی برای خدمت به مردم ایجاد شدهاند و یکی از این حوزههای مهم فعالیت کانون، بحث حقوق عامه و خدمت به مردم است.
وی افزود: هر شهروند در هر موقعیت و جایگاهی باید از حقوق اولیه انسانی و شهروندی خود آگاه باشد و تا زمانی که شهروندان دانش حقوقی نداشته باشند، شاهد حاکمیت قانون در جامعه نخواهیم بود.
رئیسی با بیان اینکه اطلاعات حقوقی شهروندان نقش مهمی در پیشگیری از مشکلات حقوقی در محاکم قضایی دارد، تاکید کرد: کسی میتواند به مردم اطلاعات حقوقی خوب بدهد که خود مسلط باشد و در حال حاضر مراکز و موسسات حقوقی غیرمجاز بدون دانش کافی جلسات حقوق برگزار میکنند و با ارائه اطلاعات نادرست به مردم مشکلات بسیاری ایجاد میکنند، به همین دلیل در جلسات متعدد به این رسیدیم که یکی از رسالتهای مهم کانون وکلا ارائه آموزش حقوقی برای امورات روزمره به مردم است، چرا که وکلا یکی از بهترین گروهها برای ارائه این خدمت هستند.
وی ادامه داد: در همین راستا تفاهمنامه چهارجانبهای منعقد شد که در آن ارائه خدمات حقوقی تخصصی فعلاً در حوزه خانواده، که مهمترین حوزه در مسائل حقوقی است ارائه شود.
همچنین محمد محمدی، معاون قضایی رئیس کل دادگستری استان اصفهان در این نشست ضمن تشکر از افتتاح کلینیک تخصصی حقوقی خانواده، گفت: انتظار میرود پس از ۶ ماه تا یک سال آمار و نتایج مهندسی از فعالیت و افتتاح سایر شعب ارائه شود.
وی با اشاره به لزوم توجه این کلینیک به افزایش دانش حقوقی زنان در هنگام ازدواج اشاره کرد و افزود: بسیاری از مشکلات به علت عدم اطلاع زوجه از حقوق مالی خود در هنگام ازدواج و نکاح به وجود میآید که افزایش دانش حقوقی زنان و اطلاع از حقوق مالی مهم است.
معاون قضایی رئیس کل دادگستری استان اصفهان با اشاره به موارد متعدد مشکلات حقوقی به علت عدم آشنایی زنان با بندهای سند ازدواج، تأکید کرد: رویکرد اصلی این است که باید حمایت از زنان در مشکلات حقوق و افزایش اطلاعات حقوقی آنها انجام شود. همچنین توجه به ترکیب خانواده از دیگر الزامات فعالیت این کلینیک است. باتوجه به افزایش موسسات داوری سوری که با اظهارنظرهای غیرکارشناسی مبنی بر عدم سازش باعث طلاق میشوند، کلینیک تخصصی خانواده با توجه به تحکیم خانواده و ممانعت به از هم گسیختگی خانواده ها کمک بالایی خواهد داشت.
انتهای پیام