امروز: پنجشنبه, ۱۸ بهمن ۱۴۰۳ / قبل از ظهر / | برابر با: الخميس 8 شعبان 1446 | 2025-02-06
کد خبر: 39132 |
تاریخ انتشار : 09 آذر 1394 - 19:03 | ارسال توسط :
ارسال به دوستان
پ

جامعه > مشکلات مردم – برخی شهروندان معترضند چرا شهرداری با مشاغل خودرویی که دارای آلودگی محیطی مانند روغن ماشین و اسید ریزی است و برای مردم مزاحمت ایجاد می کند، برخورد قاطعی ندارد. به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، برخی از مخاطبان سرویس مشکلات مردم درباره خدمات خودرویی در شمال شرق (محله میدان هرندی و خیابان گلزار) و […]

جامعه > مشکلات مردم – برخی شهروندان معترضند چرا شهرداری با مشاغل خودرویی که دارای آلودگی محیطی مانند روغن ماشین و اسید ریزی است و برای مردم مزاحمت ایجاد می کند، برخورد قاطعی ندارد.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، برخی از مخاطبان سرویس مشکلات مردم درباره خدمات خودرویی در شمال شرق (محله میدان هرندی و خیابان گلزار) و جنوب غرب (خیابان زنجان) پایتخت، گلایه کرده اند که چرا این مشاغل، خیابان را قرق می کنند و آلودگی به وجود می آورند. 

در این باره با رضا قدیمی مدیرعامل سازمان ساماندهی صنایع و مشاغل گفتگویی کردیم که در ادامه می خوانید:

شهروندان از مشکلات مردم که توسط مشاغل خودرویی در خیابانهای مختلف پایتخت به خصوص گلزار و زنجان به وجود آمده، گلایه دارند. شهرداری چه برخوردی با این مشاغل داشته؟
ما بر اساس گزارشهای مردمی یا بر اساس بازرسی بازرسامان سازمان ساماندهی صنایع و مشاغل و همچنین ابلاغ ۱۸۸۸، موارد مزاحمت اصناف را پیگیری می کنیم. برای اصناف مزاحم پرونده تشکیل می دهیم و تمهیدات لازم را برای آنها انجام می دهیم.
مثلا در دو هفته گذشته در خیابان زنجان ۱۰۰ مغازه را پلمب کردیم. وقتی به اخطارها و تذکرات گوش نمی دهند، ناگزیریم واحد صنفی را پلمب کنیم.

نوعا برخی از مشاغل مانند سرویسکارهای خودرو، مزاحم و آلاینده است. تذکر چه فایده ای دارد؟
مزاحمت این مشاغل عمدتا به خاطر این است که بیش از ظرفیت خود، خودرو می پذیرند. عمده مزاحمتهای شغلی در سالهای اخیر، کاهش یافته چون واقعا مشاغل مزاحم و آلاینده از شهر رفته اند یا تغییر کاربری داده اند. عمده مشاغلی که مزاحم هستند، یعنی بیش از ۸۰ درصدشان، خدمات خودرویی هستند که به صورت سنتی کار می کنند. اینها باید به صورت مجتمع های خدمات خودرویی، دارای پارکینگ و طبقات متعدد باشند. محل خوبی را در اختیار بگیرند و سپتیک تانک داشته باشند تا آلاینده ها را در آن جمع کنند. مثلا کسی که تعویض روغنی دارد یا باتری سازی دارد، مواد آلاینده خود را باید جمع آوری کند و بعد اینها را یا تصفیه کند یا به صورت مناسب دفع کند.

شهروندان درباره این قبیل مزاحمتهای صنفی چه کنند؟
به هر حال باید بر اساس ماده ۲۰ قانون رفتار شود. اینهایی که شهروندان می گویند که مشاغل مزاحم و آلاینده در برخی جاها وجود دارد، می توانند به ۱۸۸۸ منعکس کنند و شک نکنند که ظرف یک هفته نتایج را خواهند دید. ما مشکل خاصی در ارتباط با برخورد با این مشاغل نداریم.

۴۵۲۳۱

This entry passed through the Full-Text RSS service – if this is your content and you’re reading it on someone else’s site, please read the FAQ at fivefilters.org/content-only/faq.php#publishers.

RSS

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
    برچسب ها:
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • تعداد نظرات منتشر شده: 1
    1. نویسنده :مهدی

      برای امید دادن به زندگی ایرانیان تلاش کنید

    بدون نظر :