امروز: دوشنبه, ۲۴ دی ۱۴۰۳ / بعد از ظهر / | برابر با: الإثنين 14 رجب 1446 | 2025-01-13
کد خبر: 476234 |
تاریخ انتشار : 29 تیر 1401 - 12:18 | ارسال توسط :
ارسال به دوستان
پ

معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران گفت: برای نادیده گرفته نشدن زحمات و فعالیت‌های انجام شده در بخش فرهنگی، طرح ارائه کارنامه فرهنگی از ابتدای سال تحصیلی آینده اجرا می‌شود و این کارنامه و رزومه در سیستم جذب دانشگاه تهران اجرایی می‌شود. به گزارش صلح خبر، دکتر هادی بهرامی احسان در مراسم تقدیر از برگزیدگان […]

معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران گفت: برای نادیده گرفته نشدن زحمات و فعالیت‌های انجام شده در بخش فرهنگی، طرح ارائه کارنامه فرهنگی از ابتدای سال تحصیلی آینده اجرا می‌شود و این کارنامه و رزومه در سیستم جذب دانشگاه تهران اجرایی می‌شود.

به گزارش صلح خبر، دکتر هادی بهرامی احسان در مراسم تقدیر از برگزیدگان دانشگاه تهران در چهاردهمین جشنواره بین‌المللی حرکت، اظهار کرد: جشنواره حرکت به‎عنوان یک رویداد ویژه در بین مجموعه اتفاقات رخ داده در دانشگاه مورد ارزیابی قرار می‌گیرد. این رویداد محصول کار یک‌ساله و حتی چندساله انجمن‌های‌ علمی در سراسر کشور است که دانشجویان و جوانان با شگفتی‌آفرینی، خلق پیشرفت و تحول در رشته‌های مربوط به خود، توانستند یکی از پرده‌های امید، موفقیت و شکوه خلاقیت دانشجویی را به نمایش بگذارند.

معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران بیان کرد: خوشحالم فرصتی برای دانشگاه تهران ایجاد شد تا میزبان این رویداد باشد و بستر و زمینه ظهور و بروز ایده‌ها، اندیشه‌ها و کارهای پرشکوه مشارکتی را داشته باشد.

وی با اشاره به موفقیت تیم دانشجویی دختران دانشگاه تهران در المپیاد ورزشی افزود: دختران ما نشان دادند که در تمام عرصه‌های ورزشی حرفی برای گفتن دارند. احساس غرور، پیشرفت و بزرگی موفقیت آنها فقط برای یک تیم ورزشی نبوده، بلکه آن حس غرور، امید و نشاط برای کل دانشجویان و ذخیره‌ای برای همه جوانان است. همچنین درخشش ویژه در رویداد حرکت، صرفا موفقیت و پیشرفت دانشجو در یک عرصه نبوده، بلکه این سرمایه اجتماعی دانشگاه تهران است.

دکتر بهرامی‌احسان با تاکید بر اینکه موفقیت افراد در جشنواره حرکت برای کل دانشجویان انگیزه و امید ایجاد می‌کند، ادامه داد: برای آینده دانشجویان نمادسازی صورت می‌گیرد و افق‌هایی که در حوزه‌های انجمن‌های علمی ترسیم شده برای ما بسیار باارزش و جز سالم‌ترین، پرفایده‌ترین و اجتماعی‌ترین بخش فعالیت‌های دانشگاهی است.

معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران به تاکید رئیس دانشگاه تهران بر پیگیری انجمن‌های علمی برای توسعه بیشتر کار دانشجویی اشاره کرد و گفت: برنامه‌های خود را به‌صورت کتبی به ما اعلام کنید و درصورت مفید بودن، حمایت‌های لازم از آنها صورت خواهد گرفت و همچنین از برگزاری کارگاه‌های آموزشی در انجمن‌ها حمایت خواهد شد.

 کسب موافقت اولیه‌ برای اعطای امتیاز نخبگانی برای جشنواره حرکت در بنیاد ملی نخبگان

دکتر محمدعلی اسلامی مدیرکل پشتیبانی امور فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری ضمن تشکر از دکتر مقیمی، دکتر بهرامی احسان و سایر هیئت‌رئیسه دانشگاه تهران به‌دلیل میزبانی خوبی که نسبت به برگزاری چهاردهمین جشنواره بین‌المللی حرکت داشتند، اظهار کرد: مجموع آثار ارسالی به دبیرخانه جشنواره به ۱۸۰۰ اثر رسید که از این تعداد، حدود ۳۰۷ اثر از ۶۳ کشور برای بخش بین‌الملل ارسال شد و همچنین از ۱۰ کشور هم به‌صورت حضوری میزبانی شد.

همچنین افزود: ۱۰ هزار انجمن علمی در دانشگاه‌های سراسر کشور فعالیت می‌کنند و تعداد آثار رسیده به دبیرخانه با توجه به‌شرایط کرونایی در این دوره، قابل قبول است که این امر نشان‌دهنده ظرفیت‌های بالایی است که در دانشگاه‌های کشور وجود دارد.

دکتر اسلامی خاطر نشان کرد: در بین ۱۹ جشنواره ملی و بین‌المللی که در مجموعه معاونت فرهنگی وزارت علوم در حال سازمان‌دهی است، جشنواره حرکت یکی از بزرگترین و شناخته‌شده‌ترین جشنواره‌هایی است که در کشور برگزار می‌شود.

وی همچنین افزود: در این دوره تلاش شده است که موافقت اولیه‌ای برای در نظر گرفتن امتیاز نخبگانی برای جشنواره حرکت در بنیاد ملی نخبگان کسب شود و امید است که مقام‌آوران این جشنواره در دوره بعدی بتوانند از امتیازهای نخبگانی استفاده کنند. همچنین جشنواره حرکت، در آیین‌نامه بازنگری شده دانشجوی نمونه کشوری قرار گرفته شد.

مدیرکل پشتیبانی امور فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم گفت: رویکرد اصلی در وزارت علوم آن است که یک رشد متوازن در میان دانشجویان سراسر کشور رخ دهد و بر اساس اسناد بالادستی، یک دانشجو باید رشد علمی، فرهنگی، اجتماعی و سیاسی داشته باشد و دانشگاه وظیفه دارد بستری را برای این رشد فراهم سازد.

به گزارش امور سامانه‌ها و روابط عمومی معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران، وی افزود: یکی از محمل‌های اصلی که برای این دوره در نظر گرفته شده است، ارتباط بین دانشگاه با صنعت است. در وزرات علوم سامانه‌ای به‌نام «نان» (نظام ایده‌ها و نیازها) که شرکت‌ها و سازمان‌ها نیازهای و شرکت‌های دانش‌بنیان و دانشجویان نیز ایده‌های خود را مطرح می‌کنند که این امر زمینه‌ساز شکل‌گیری پروژه‌ها و رویدادهای مختلف می‌شود که در معاونت فرهنگی طراحی شده است که در آینده رونمایی خواهد شد.

دکتر اسلامی تاکید کرد: دانشجویان با عضویت در انجمن‌های علمی باید در ظرفیت‌های مشارکتی توانمندساز نقش‌آفرینی کنند و افرادی که وارد انجمن علمی می‌شوند در کنار رشد علمی خود، برای دانشگاه، جامعه و کشور گامی بردارند.

مدیرکل پشتیبانی امور فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم با اشاره به اینکه فرآیند داوری برای اولین‌بار به صورت سیستمی و در سامانه‌ اتفاق افتاد، گفت: بعد از برگزاری ۱۴دوره جشنواره حرکت، دکتر زهتاب‌ور مسئولیت تشکیل تیمی برای آسیب‌شناسی و بازنگری جشنواره حرکت را قبول کرد تا آسیب‌های برنامه در ابعاد نمایشگاهی، داوری، اختتامیه و … شناسایی و برای دوره‌های بعدی مرتفع شود.

در پایان مراسم از برگزیدگان دانشگاه تهران در چهاردهمین جشنواره بین‌المللی حرکت و کادر اجرایی تقدیر شد.

انتهای پیام

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
    برچسب ها:
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید