به گزارش صلح خبر، دکتر عبدالحمید احمدی در نشست نخستین آئین اهدای تندیس ملی باشگاه داری افزود: در حوزه ورزش همگانی باشگاهها محور اصلی ورزش هستند. در حقیقت ارائه خدمات ورزشی مناسب به جامعه در گرو خدمات خوب باشگاههاست و آنها نقش و جایگاه ویژهای در توسعه ورزش همگانی دارند. برای وزارت ورزش و جوانان فعالیت باشگاهها و کمیت و کیفیت این باشگاهها اهمیت زیادی دارد.
وی گفت: طی تلاشی که در سه چهار سال گذشته در وزارت ورزش و جوانان برای ساماندهی باشگاهها و روزآمدسازی آئیننامه و مقررات باشگاهها که قریب به ۲۲ هزار باشگاه هستند سعی شده تا بتوانیم باشگاهها را به سمت رعایت استانداردها و سالم سازی جامعه ورزشی پیش ببریم. البته این تعداد برای پاسخگویی به نیاز ورزش کافی نیست و باید بتوانیم یک نسبت منطقی بین جمعیت کشور با پراکندگی در استانها و شهرستانها ایجاد کنیم تا پاسخگوی نیازهای ورزش کشور از طریق باشگاهها باشیم. ما باید زمینهها و فرصت لازم برای ورود بخش خصوصی به باشگاهها فراهم کنیم. البته گامهای خوبی در طی چهار سال گذشته برداشته شده که یکی از این گامها دستورالعمل تأسیس باشگاههای تخصصی بوده است.
احمدی ادامه داد: بر اساس آماری که داریم نزدیک به ۸۵ درصد از باشگاههای ورزشی در فعالیتهای عمومی و همگانی متمرکز هستند و بیشتر این باشگاهها فعالیتهای همگانی و پرورش اندام صورت میگیرد. شاخص مهم در این باشگاه این است که خدماتی که ارائه میکند به لحاظ فنی و تخصصی چگونه است و این برای ما دارای اهمیت است. تمام تلاش ما بر این است که در جهت توسعه سلامت مردم گام برداریم که خدای نکرده باشگاهها منجر به تهدید سلامت جامعه نشوند.
معاونت فرهنگی و توسعه ورزش همگانی وزارت ورزش و جوانان خاطرنشان کرد: یکی از شاخصههای ارزیابی در باشگاهها مشارکت آنها در موضوعات فرهنگی و اجتماعی است. باشگاهها باید از ظرفیت فرهنگی و اجتماعی لازم برخوردار شوند. قطعاً با رعایت ملاحظات فرهنگی ما میتوانیم مشکلات مردم را برطرف کنیم و در کاهش آسیبهای اجتماعی تلاش جدی داشته باشیم.
در پایان این نشست دکتر رجبی رئیس دانشکده تربیت بدنی دانشگاه تهران نیز خاطرنشان کرد: یکی از وظایفی که ما در دانشکدههای تربیت بدنی پیگیر آن هستیم پیوند علم و عمل با مدیریت ورزشی است. تندیس ملی باشگاه داری باید به باشگاههایی ارائه شود که اصول علمی را به خوبی رعایت میکنند و الگویی برای سایر باشگاهها خواهند بود. از سال ۹۸ که ما به فکر اهدای تندیس ملی باشگاه داری افتادیم طی نشستی که با وزارت ورزش و جوانان داشتیم این موضوع را مطرح کردیم و آئیننامه آن تدوین شد. خوشحالم که این آئیننامه در حال اجراست و امیدوارم از سال آینده بتوانیم با اهدای تندیس ملی باشگاه داری از باشگاههایی برخوردار باشیم که با رعایت اصول استانداردها و پیوند علم و عمل میتوانند در پرورش و سالم سازی جامعه ورزش گام مؤثری را بر میدارند.
انتهای پیام