امروز: جمعه, ۷ دی ۱۴۰۳ / قبل از ظهر / | برابر با: الجمعة 26 جماد ثاني 1446 | 2024-12-27
کد خبر: 88508 |
تاریخ انتشار : 22 خرداد 1395 - 5:56 | ارسال توسط :
ارسال به دوستان
پ

سیاست > احزاب و شخصیت‌ها – تسنیم در گفت وگویی با غلامرضا مصباحی مقدم به بررسی نوع ورود اصولگرایان به انتخابات ریاست جمهوری سال آینده پرداخت. بخش هایی از این گفت و گو را بخوانید: 24 خردادماه دولت یازدهم به آخرین سال فعالیت خود وارد می‌شود. با توجه به شرایط فعلی آیا امیدی وجود دارد که ظرف یک […]

سیاست > احزاب و شخصیت‌ها – تسنیم در گفت وگویی با غلامرضا مصباحی مقدم به بررسی نوع ورود اصولگرایان به انتخابات ریاست جمهوری سال آینده پرداخت.

بخش هایی از این گفت و گو را بخوانید:

24 خردادماه دولت یازدهم به آخرین سال فعالیت خود وارد می‌شود. با توجه به شرایط فعلی آیا امیدی وجود دارد که ظرف یک سال شرایط تغییر پیدا کند؟ با ادامه این روند احتمال یک دوره‌ای بودن دولت و مستعجل شدن دولت تدبیر و امید وجود خواهد داشت؟

پاسخ پرسش شما به اراده دولت بر می‌گردد به اینکه دولت چه گام‌هایی را می‌تواند در این یک‌ سال باقیمانده بردارد. علائمی که مشاهده می‌کنیم حکایت از آن دارد که رویکرد بینابینی وجود دارد و آن هم این است که با تاکید رهبری بالاخره ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی شکل گرفت، اما هنوز خروجی جدی نداریم، اما شاید از جمله خروجی‌های این ستاد این باشد که آقای نوبخت اعلام کرد 16 هزار میلیارد تومان قصد داریم به کارخانجات در حال تعطیلی و بنگاه‌هایی که زیر ظرفیت واقعی کار می‌کنند، کمک بدهیم و در حال کار کردن هستند که این کارخانه‌ها احیاء شوند. اگر این اتفاق بیفتد گام مهمی است و می‌تواند آثار و برکاتی داشته باشد، اما اگر جدی گرفته نشود این یک سال هم مثل 3 سال گذشته طی می‌شود و حتی احتمال مستعجل شدن دولت یازدهم وجود خواهد داشت.

اصول‌گرایان با چه سازوکاری وارد انتخابات ریاست‌جمهوری 96 خواهند شد؟

هر احتمالی تا انتخابات 96 قابل طرح است. یک احتمال این است که کلا اصولگرایان با ارزیابی شرایط سکوت کنند و تنها مردم را پای صندوق رای دعوت کنند.

احتمال دیگر این است که با وضعیت موجود به یک رقیب قدر برسند و به مصاف آقای روحانی ببرند و احتمال دیگر هم این است که کسی را به عنوان رقیب قدرتمند نشناسند و از آقای روحانی حمایت کنند که من این نکته را گفته بودم که رسانه‌ها آن را برجسته کرده بودند اما فقط به عنوان احتمال مطرح شده بود. در مجموع اینکه به کدام احتمال خواهند رسید بعد از اینکه سران اصولگرا به گفت‌وگو بپردازند و به جمع‌بندی برسند، مشخص خواهد شد.

با توجه به تجربه‌های گذشته آیا تغییر روش‌ها برای انتخابات آینده درون جریان اصول‌گرایی ضرورت دارد؟

با حفظ اصول امکان اصلاح تاکتیک‌ها وجود دارد، حتی ضرورت هم دارد.

برخی از تئوریسین‌های جریان اصلاحات و حامیان دولت می‌گویند کسی توانایی رقابت با آقای روحانی را ندارد، برداشت شما چیست؟

معنی این حرف این است که ما دچار قحط‌الرجال شده‌ایم، خیر قبول ندارم. کسانی هستند که شایستگی دارند به رقابت انتخاباتی بپردازند و امکان رای‌آوری دارند، اما ممکن است پا پیش نگذارند و ضرورت ندانند که وارد شوند. این تعبیر که هیچ‌کس توانایی رقابت با آقای روحانی را ندارد تعبیر درستی نیست.

2727

Let’s block ads! (Why?)

RSS

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
    برچسب ها:
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید