امروز: پنجشنبه, ۶ دی ۱۴۰۳ / قبل از ظهر / | برابر با: الخميس 25 جماد ثاني 1446 | 2024-12-26
کد خبر: 445461 |
تاریخ انتشار : 06 آبان 1400 - 16:43 | ارسال توسط :
0
1
ارسال به دوستان
پ

دبیرکل اتحادیه عرب با بیان اینکه سه کشور مایل به بازگشت سوریه به این اتحادیه هستند گفت، در صورت اجماع کشورهای عربی بر سر پیش نویس این طرح، سوریه ممکن است در اجلاس آینده به اتحادیه عرب بازگردد. به گزارش صلح خبر، احمد ابوالغیط، دبیر کل اتحادیه کشورهای عربی در گفت‌وگو با شبکه «صدی بلدی» […]

دبیرکل اتحادیه عرب با بیان اینکه سه کشور مایل به بازگشت سوریه به این اتحادیه هستند گفت، در صورت اجماع کشورهای عربی بر سر پیش نویس این طرح، سوریه ممکن است در اجلاس آینده به اتحادیه عرب بازگردد.

به گزارش صلح خبر، احمد ابوالغیط، دبیر کل اتحادیه کشورهای عربی در گفت‌وگو با شبکه «صدی بلدی» گفت: آنچه در سوریه رخ داد، اتفاق بزرگی بود و خشم بسیاری از اعراب را برانگیخت، زیرا علاوه بر آواره شدن میلیون‌ها نفر و اهانت به زنان سوری نیم میلیون سوری جان خود را از دست دادند.

ابوالغیط درباره موضع تعدادی از کشورها در خصوص بازگشت سوریه به کرسی خود در اتحادیه عرب گفت: برخی از کشورهای عربی به شکل آرام در حال گشایش روابط خود با سوریه هستند. اما من درخواست رسمی و غیررسمی درباره آغاز بازگشت دمشق مشاهده نکرده‌ام.

وی گفت، وزیر امور خارجه الجزایر بر تعهد خود به برگزاری نشستی در الجزایر در مارس ۲۰۲۲ تاکید کرد.

دبیر کل اتحادیه عرب با اشاره به اینکه الجزایر، عراق و اردن تمایل به بازگشت سوریه به اتحادیه عرب دارند، افزود: واکنش سوریه را از دور رصد می‌کنیم و معتقدیم که ممکن است از بازگشت استقبال کند.

از سوی دیگر، ابوالغیط درباره قطعنامه اخیر شورای امنیت پیرامون سد النهضه اتیوپی گفت، برخی کشورها در شورا این پرونده را دستکاری می‌کنند.

وی اظهار داشت، باید توافقی میان کشورهای اصلی باشد تا قطعنامه‌ای از سوی شورا باشد. اما برخی کشورهای اصلی پرونده بحران سد النهضه را دستکاری می‌کنند. شورای امنیت طبق منافع طرف‌های خود و نه مسئولیت‌هایش عمل می‌کند.

وی همچنین درباره تونس گفت، این کشور در مسیر درستی حرکت می‌کند و قیس سعید، رئیس جمهوری آن شجاعانه و با گام‌های حساب شده قدم بر می‌دارد.

ابوالغیط با اشاره به دیدارش با قیس سعید پس از اقداماتش علیه حزب النهضه گفت: در این دیدار عزم و اراده و رویکرد واضح او نسبت به رویدادها و پنهان داشتن نقشه راه آینده که نشان دهنده آگاهی او از فلسفه حکمرانی است را احساس کردم.

 انتهای پیام

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
    برچسب ها:
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید