امروز: پنجشنبه, ۶ دی ۱۴۰۳ / قبل از ظهر / | برابر با: الخميس 25 جماد ثاني 1446 | 2024-12-26
کد خبر: 445656 |
تاریخ انتشار : 08 آبان 1400 - 16:43 | ارسال توسط :
ارسال به دوستان
پ

ماریو دراگی، نخست وزیر ایتالیا، اجلاس سران گروه ۲۰ را آغاز کرد و از رهبران خواست تا در مواجهه با چالش‌های جهانی متحد شوند. به گزارش صلح خبر به نقل از سی ان ان، دراگی در سخنرانی افتتاحیه خود گفت: حتی قبل از پاندمی ما با حمایت‌گرایی، یکجانبه‌گرایی و  ناسیونالیسم مواجه بودیم – اما هرچه […]

ماریو دراگی، نخست وزیر ایتالیا، اجلاس سران گروه ۲۰ را آغاز کرد و از رهبران خواست تا در مواجهه با چالش‌های جهانی متحد شوند.

به گزارش صلح خبر به نقل از سی ان ان، دراگی در سخنرانی افتتاحیه خود گفت: حتی قبل از پاندمی ما با حمایت‌گرایی، یکجانبه‌گرایی و  ناسیونالیسم مواجه بودیم – اما هرچه بیشتر با همه چالش‌های خود پیش برویم، واضح‌تر می‌شود که چندجانبه‌گرایی بهترین پاسخ برای مشکلاتی است که امروز با آن روبرو هستیم. از بسیاری جهات این تنها راه است.

او افزود: از همه‌گیری، تغییرات آب‌وهوایی، تا مالیات‌های منصفانه و عادلانه، رفتن به تنهایی یک گزینه نیست. ما باید تمام تلاش خود را برای غلبه بر اختلافات خود انجام دهیم.

نخست وزیر ایتالیا همچنین موضوع نابرابری توزیع واکسن را مطرح کرد و گفت که رهبران باید از چالش‌های جمعی پیش رو “آگاه باشند”.

او گفت که بیش از ۷۰ درصد از مردم در کشورهای با درآمد بالا حداقل یک دوز واکسن دریافت کرده‌اند. در مقایسه، تنها ۳ درصد از افراد واجد شرایط که در فقیرترین کشورهای جهان زندگی می‌کنند، یک بار تزریق شده‌اند.

دراگی گفت: «این تفاوت‌ها از نظر اخلاقی غیرقابل قبول هستند و بهبود جهانی را تضعیف می‌کنند.

روز جمعه، سازمان بهداشت جهانی از رهبران گروه ۲۰ درخواست کرد تا این شکاف را کاهش دهند و گفت که “شکاف فعلی برابری واکسن بین کشورهای ثروتمندتر و کشورهای کم منابع نشان دهنده بی توجهی به زندگی فقیرترین و آسیب پذیرترین افراد جهان است.”

سازمان جهانی بهداشت در نامه‌ای سرگشاده از رهبران گروه ۲۰ خواست متعهد به افزایش ذخایر واکسن برای فقیرترین افراد جهان، تضمین دسترسی به واکسن برای پناهندگان، مهاجران، آوارگان داخلی و پناهجویان و حمایت از کشورهای کم درآمد و متوسط ​​برای مبارزه با ویروس با “تمام وسایل موجود” باشند.

به گفته سازمان بهداشت جهانی به ازای هر ۱۰۰ نفر در کشورهای پردرآمد، ۱۳۳ دوز واکسن کووید-۱۹ تزریق شده است، در حالی که در کشورهای کم درآمد، تنها ۴ دوز از هر ۱۰۰ نفر تزریق شده است.

انتهای پیام

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
    برچسب ها:
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید