به گزارش مجله محیط زیست صلح خبر ؛ مسعود تجریشی در گفتوگو با ایسنا، با اشاره به اینکه ما میخواهیم هوشمندانه وارد توافقنامه پاریس شویم، گفت: توافقنامه پاریس فرصتی برای کشور ماست تا بتوانیم مصرف انرژی را با کمک کشورهای دیگر کاهش دهیم. اگر هم تفاهمنامهای بینالمللی برای کاهش انتشار گازهای گلخانهای وجود نداشت، کشورما با توجه […]
به گزارش مجله محیط زیست صلح خبر ؛
مسعود تجریشی در گفتوگو با ایسنا، با اشاره به اینکه ما میخواهیم هوشمندانه وارد توافقنامه پاریس شویم، گفت: توافقنامه پاریس فرصتی برای کشور ماست تا بتوانیم مصرف انرژی را با کمک کشورهای دیگر کاهش دهیم. اگر هم تفاهمنامهای بینالمللی برای کاهش انتشار گازهای گلخانهای وجود نداشت، کشورما با توجه به سهم بالای مصرف انرژی، باید به سمت کاهش انتشار گازهای گلخانهای حرکت میکرد.
معاون محیط زیست انسانی سازمان حفاظت محیط زیست با اشاره به تشکیل کارگروهی به منظور بررسی موضوع توافقنامه پاریس گفت: منتقدان الحاق ایران به توافقنامه پاریس معتقدند اگر هوشمندانه عمل نکنیم وارد تفاهمنامهای میشویم که بار مالی بر صنعت کشور ما افزایش مییابد. از سوی دیگر این ادعا را میتوان مطرح کرد که اگر هم وارد تفاهمنامه نمیشدیم با انتشار گازهای فلر و سایر گازهای آلاینده هم به اقتصاد ملی کشور ضرر میزنیم و هم باعث ایجاد آلودگی میشویم.
تجریشی در مورد ضرورت الحاق ایران به توافقنامه پاریس با اشاره به جلسه معاونت محیط زیست انسانی با عباس عراقچی – معاون وزیر امور خارجه کشور- گفت: این فرصت خوبی است که بتوانیم کاهش گازهای تولیدی در کشور را با کمکهای مالی خارجی محقق کنیم ضمن اینکه در شرایط حاضر توان مالی کافی در داخل کشور برای این امر وجود ندارد.
وی افزود: به هر صورت ایران تولید کننده گازهای گلخانهای و هنر دولت است که این تفاهمنامه را به فرصت تبدیل کند. متاسفانه در تفاهمنامه کیوتو نتوانستیم از این ظرفیت استفاده کنیم که به اعتقاد من هم سازمان محیط زیست و هم دولت کار اشتباهی کردند. در همین مقطع کشور پاکستان ۳۰ میلیارد دلار از ۱۰۰ میلیارد دلار کمکهای خارجی را برای صنعت کشورش میگیرد، چرا ایران نباید این کار را انجام دهد؟
معاون محیط زیست انسانی سازمان حفاظت محیط زیست در پاسخ به این پرسش که آیا ایران توان اجرای تعهد کاهش ۴ درصدی انتشار گازهای گلخانهای را دارد، گفت: جلساتی با متخصصان این حوزه داشتم و در صحبتها متوجه شدم که در صورت سرمایهگذاری میتوانیم تنها در عسلویه تا دو برابر تعهدی که داریم؛ کاهش انتشار گازهای گلخانهای را محقق کنیم.
تجریشی در پایان تاکید کرد: سازمان حفاظت محیط زیست قصد دارد از توافقنامه پاریس به عنوان یک فرصت برای صنعت کشور استفاده کند. ما باید به منافع کشور خودمان توجه کنیم. در حال حاضر تولید گازهای گلخانهای باعث لطمه به محیط زیست کشور شده است بنابراین اینکه بتوانیم با یک کمک مالی خارجی، این مشکل را کنترل کنیم؛ این خوب است یا بد؟
به گزارش ایسنا، در ۲۲ آذرماه ۱۳۹۴ در پاریس طی بیست و یکمین اجلاس متعاهدین کنوانسیون تغییر آب و هوا رژیم حقوقی مقابله با گرمایش جهانی موسوم به توافقنامه پاریس شکل گرفت. بر اساس اهدافی که برای این توافقنامه پیشبینی شده ۱۹۵ کشور به طور اجماع در پاریس به این توافقنامه پیوستند. توافقنامه پاریس در دولت و مجلس کشور ما به تصویب رسیده و در حال حاضر در اختیار شورای نگهبان به منظور بررسی است.
انتهای پیام
Let’s block ads! (Why?)
اگر خبر یا گزارشی دارید از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید.
قوانین خبرنگاران صلح خبر
- در صورت تمایل اعلام نمایید تا اخبار و گزارش ها با نام خود شما منتشر گردد.
- شما می توانید از بخش خبرنگاران صلح خبر، اخبار و گزارش های خود را ارسال نمایید.
- شما می توانید اخبار و گزارش ها را به ایمیل solhkhabar@yahoo.com ارسال نمایید.
- لطفا در ارسال اخبار و تصاویر و گزارش های خود قوانین و مقرارت را رعایت فرمایید.
- از ارسال مطالب خلاف عفت عمومی اکیدا خودداری فرمایید.
- از ارسال کاریکاتورهای توهین آمیز یا تصاویر موهن اکیدا خودداری فرمایید.
- رعایت کپی رایت در مطالب ارسالی الزامی است.
- در صورت مشاهده تخلف پس از تذکر ، حساب کاربر خاطی بلافاصله حذف می گردد.