امروز: پنجشنبه, ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۴ / بعد از ظهر / | برابر با: الخميس 11 ذو القعدة 1446 | 2025-05-08
کد خبر: 572796 |
تاریخ انتشار : 18 اردیبهشت 1404 - 7:40 | ارسال توسط :
0
1
ارسال به دوستان
پ

به گزارش پایگاه صلح خبر، به نقل از ایرنا، عاصم افتخار احمد، سفیر و نماینده دائم پاکستان در سازمان ملل روز چهارشنبه به وقت محلی در جمع خبرنگاران افزود که استیو ویتکاف در دیدار با اعضای شورای امنیت سازمان ملل درباره کمک‌های بشردوستانه به غزه، ایران و اوکراین گفت و گو کرد. سفیر پاکستان در […]

به گزارش پایگاه صلح خبر، به نقل از ایرنا، عاصم افتخار احمد، سفیر و نماینده دائم پاکستان در سازمان ملل روز چهارشنبه به وقت محلی در جمع خبرنگاران افزود که استیو ویتکاف در دیدار با اعضای شورای امنیت سازمان ملل درباره کمک‌های بشردوستانه به غزه، ایران و اوکراین گفت و گو کرد.

سفیر پاکستان در سازمان ملل که کشورش اکنون یکی از اعضای غیردائم شورای امنیت است، تصریح کرد: ما درباره موضوع فلسطین و غزه به ویژه کمک‌های بشردوستانه، اوکراین و ایران بحث و گفت و گو کردیم.

به گفته مقامات سازمان ملل و دیپلمات ها ، استیو ویتکاف، نماینده ایالات متحده آمریکا در سازمان ملل امروز در دفتر نمایندگی این کشور نزد سازمان ملل در نیویورک، جلسه توجیهی غیررسمی برای اعضای شورای امنیت سازمان ملل برگزار کرد که محور آن کمک به غزه است.

پیش از این، تارنمای آکسیوس به نقل از سه منبع آگاه گفت که «استیو ویتکاف» فرستاده ویژه کاخ سفید امروز گزارشی درباره سیاست‌های ایالات متحده آمریکا در خصوص جنگ غزه، مذاکرات هسته‌ای با ایران و دیگر پرونده‌های امنیتی به اعضای شورای امنیت در نشست غیررسمی ارائه می دهد.

به گفته یکی از منابع، قرار است تمرکز اصلی ویتکاف در این نشست غیررسمی بر طرح جدید کمک‌رسانی به غزه باشد؛ مکانیسمی که از سوی آمریکا و اسرائیل پیشنهاد شده و مدعی است کمک‌ها بدون دخالت حماس به مردم می‌رسد. با این حال، سازمان ملل و تمامی نهادهای بشردوستانه فعال در غزه این طرح را رد کرده‌اند و آن را مغایر با اصول بنیادین انسانی توصیف کرده‌اند.

بر اساس گزارش آکسیوس، ویتکاف به چهره کلیدی دیپلماسی دولت ترامپ در چند پرونده حساس جهانی تبدیل شده است؛ جنگ در غزه، گفت‌وگوهای هسته‌ای با ایران، آتش‌بس با انصارالله یمن و مذاکرات با روسیه بر سر جنگ اوکراین.

ویتکاف بالاترین مقام آمریکایی خواهد بود که از زمان آغاز ریاست‌ جمهوری ترامپ، شورای امنیت سازمان ملل را بصورت رسمی از مواضع ایالات متحده مطلع می کند.

این نشست غیر رسمی همچنین یکی از معدود مواردی است که در آن یکی از مقامات ارشد دولت ترامپ همزمان با نمایندگان چین، روسیه و قدرت‌های اروپایی وارد گفت‌ وگو می‌شود.

ایالات متحده آمریکا هنوز سفیر دائمی خود را در سازمان ملل تعیین نکرده است. «الیز استفانیک» نامزد پیشنهادی قبلی اخیرا از این سمت کناره‌گیری کرد.

ترامپ هفته گذشته اعلام کرد که «مایک والتز» مشاور امنیت ملی را از سمتش برکنار و به‌عنوان سفیر جدید آمریکا در سازمان ملل معرفی می‌کند؛ موضوعی که به تایید مجلس سنای آمریکا نیاز دارد.

این نشست، یک روز پس از اعلام توافق آتش‌بس میان دولت آمریکا و انصارالله یمن و همچنین تنها چند روز پیش از سفر ترامپ به خاورمیانه برگزار خواهد شد؛ سفری که در آن موضوع ایران و غزه نیز در دیدار با سران کشورهای عربی حاشیه خلیج فارس بررسی خواهد شد.

این در حالی است که اسرائیل همچنان مانع ورود غذا، آب و دارو به نوار غزه بوده و تهدید کرده ست اگر تا پیش از پایان سفر ترامپ، آتش‌بس به نتیجه نرسد، حمله ای گسترده برای ویران کردن این منطقه محصور و آواره کردن ساکنان آن انجام خواهد داد.

315 315

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
    برچسب ها:
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید