امروز: شنبه, ۲۲ دی ۱۴۰۳ / بعد از ظهر / | برابر با: السبت 12 رجب 1446 | 2025-01-11
کد خبر: 466820 |
تاریخ انتشار : 07 اردیبهشت 1401 - 5:48 | ارسال توسط :
0
2
ارسال به دوستان
پ

صلح خبر/ایلام معاون تربیت بدنی و سلامت آموزش و پرورش ایلام یکی از آسیب‌های به وجود آمده توسط کرونا را ورود دانش‌آموزان به فضای مجازی دانست و گفت: یک مسئله بسیار مهم که قبل از کرونا هم بر آن تاکید داشتیم ممنوعیت همراه داشتن موبایل توسط دانش‌آموزان در مدرسه بود که کرونا سبب بروز این […]

کرونا دانش‌آموزان را به فضای مجازی وابسته کرده است/ ضرورت تغییر در حوزه فعالیت بدنی دانش‌آموزان

صلح خبر/ایلام معاون تربیت بدنی و سلامت آموزش و پرورش ایلام یکی از آسیب‌های به وجود آمده توسط کرونا را ورود دانش‌آموزان به فضای مجازی دانست و گفت: یک مسئله بسیار مهم که قبل از کرونا هم بر آن تاکید داشتیم ممنوعیت همراه داشتن موبایل توسط دانش‌آموزان در مدرسه بود که کرونا سبب بروز این موضوع شد، همچنین کرونا از لحاظ آموزشی،جسمانی،روانی،اجتماعی،اخلاقی و فرهنگی به دانش‌آموزان آسیب‌های فراوانی را وارد کرده، و کیفیت آموزش را به شدت پایین آورده است.

دکتر «سعدالله پورمیرزا» در گفت‌وگو با صلح خبر اظهار کرد: در حوزه تربیت بدنی در دوران کرونا فعالیت‌های حرکتی و ورزشی در بین دانش‌آموزان به شدت کاهش یافته است ولی با این حال با ابتکارات و خلاقیت‌های همکاران، برنامه‌های اجرایی در منزل برای دانش‌آموزان طراحی شد و راهنمایی‌های لازم در خصوص حرکات ورزشی و تغذیه به آن‌ها ارائه شد.
معاون تربیت بدنی و سلامت آموزش و پرورش ایلام با بیان اینکه مهم‌ترین موضوعی که در بین نونهالان،نوجوانان و جوانان سلامت آن‌ها را به خطر می‌اندازد چاقی و اضافه وزن است،تصریح کرد: در این خصوص طرحی با نام کوچ (کنترل وزن و چاقی) راداشتیم که به دنبال غربالگری دانش‌آموزان بودیم  آمار به دست آمده نشان می‌دهد ۳۴درصد پسران و ۳۱ درصد دختران در سطح کشور دچار اضافه وزن و چاقی هستند که در این طرح افرادی که دچار اضافه وزن یا چاقی هستند به آن‌ها مشاوره‌های ورزشی و تغذیه‌ای داده می‌شود.
پورمیرزا با بیان اینکه در حوزه فعالیت بدنی نیاز به یک تغییر و تحول جدی در نزد اولیا،خانواده و جامعه هستیم، تاکید کرد: با وجود اینکه زیرساخت‌ها تا حدودی برای انجام فعالیت‌های ورزشی فراهم است اما آگاهی و فرهنگ‌سازی‌های لازم در خصوص فعالیت‌های ورزشی در بین مردم به چشم نمی‌آید.
معاون تربیت بدنی و سلامت آموزش و پرورش ایلام در خصوص طرح شهید خرازی گفت: هدف اصلی این طرح مشارکت اولیا و دانش‌آموزان در  فعالیت‌های ورزشی در درون مدرسه است به طوری که دو روز در هفته دانش‌آموز همراه با اولیا خود در فضاهای ورزشی مدرسه به این فعالیت می‌پردازند که روزهای پنجشنبه متعلق به مادران و دختران و روزهای جمعه متعلق به پدران و پسران به صورت رایگان است.
پورمیرزا در خصوص طرح پاک و طرح سواد حرکتی هم گفت: در طرح پاک (پایش آمادگی کودکان) وضعیت فعلی دانش‌آموزان شناسایی، و میزان رشد آن‌ها پایش می‌شود و بعد در این خصوص دارای شناسنامه خواهند شد. در طرح سواد حرکتی (طرح پایش دانش‌آموزان دوره ابتدایی) است که شامل آموزش و ثبت عملکرد دانش‌آموزان در حرکات پایه و آیتم‌های مختلف است.
وی یکی از طرح‌های مهم دیگر را طرح شهید سلیمانی (طراحی و بهینه‌سازی فضای ورزشی مدارس) دانست و گفت: در این طرح ۳۷ زمین چمن مصنوعی و ۵ سالن ورزشی در جهت ایجاد شادابی و نشاط در طی روزهای آینده احداث خواهند شد. 
پورمیرزا تصریح کرد: کرونا از لحاظ آموزشی،جسمانی،روانی،اخلاقی و فرهنگی به دانش‌آموزان آسیب‌های فراوانی را وارد کرده است و کیفیت آموزش را به شدت پایین آورد و بر مسائل شخصیتی،روانی و اجتماعی دانش‌آموزان اثرات سوء داشته است.
معاون تربیت بدنی و سلامت آموزش و پرورش ایلام یکی از آسیب‌های به وجود آمده توسط کرونا را ورود دانش‌آموزان به فضای مجازی دانست و گفت: یک مسئله بسیار مهم که قبل از کرونا هم بر آن تاکید داشتیم ممنوعیت همراه داشتن موبایل توسط دانش‌آموزان در مدرسه بود که کرونا سبب بروز این موضوع شد و متاسفانه در این دوران با دسترسی اکثر دانش‌آموزان به فضای مجازی و تلفن همراه باعث شد کنترل این موضوع سخت شود.
وی با بیان اینکه کرونا باعث وابستگی دانش‌آموزان به فضای مجازی شده است و سلامت روان آن‌ها را به خطر انداخته است، افزود: این موضوع نیاز به کنترل درست والدین دارد که باید از آن غافل نشوند چون دانش‌آموزانی که وابستگی شدید به فضای مجازی پیدا می‌کنند ازکسب مهارت‌های دیگر باز می‌مانند. همچنین عدم ارتباط دانش‌آموزان با یکدیگر و عدم تحرک از دیگر آسیب‌های کرونا بوده است.
معاون تربیت بدنی و سلامت آموزش و پرورش ایلام در خصوص تغذیه دانش‌آموزان در مدارس گفت: بوفه‌ها در حال حاضر در مدارس فعالیت ندارند و تاکید ما این است که خانواده‌ها برای تغذیه دانش‌آموزان اقدام کنند و مواد تغذیه‌ای سالم را در اختیارشان قرار دهند و همچنین بهتر است وسایل شخصی مثل لیوان آب‌خوری و ماسک را در اختیار فرزندان خود قرار دهند.
پورمیرزا با بیان اینکه در این دوران از ظرفیت فضای مجازی استفاده کردیم و مسائل بهداشتی را به همراه سفیران سلامت  و دیگر اعضا آموزش داده‌ایم گفت: یکی از طرح‌های مهم دیگر طرح آهن یاری است که در این طرح به مدت ۱۶ هفته، هر هفته یک قرص آهن به دختران متوسطه اول و دوم داده می‌شود. یکی دیکر از این فعالیت‌ها، طرح مکمل‌یاری است که به مدت ۷ماه هر ماه یک قرص ویتامین دی به دختران و پسران متوسطه اول و دوم با همکاری بهداشت و درمان استان تعلق می‌گیرد.
وی با بیان اینکه در تزریق واکس کرونا به دانش‌آموزان جز استان‌های برتر هستیم،گفت: در حوزه فرهنگیان بیش از ۹۹ درصد دوز دوم و بیش از  ۸۰ درصد دوز سوم را تزریق کرده‌اند و در بین دانش‌آموزان ۱۲تا ۱۸ سال هم ۹۵ درصد دوز اول و ۸۹ درصد دوز دوم را تزریق کرده‌اند.
معاون تربیت بدنی و سلامت آموزش و پرورش ایلام  نسبت به دولت عدالت محور و مردمی آقای رئیسی ابراز امیدواری کرد و گفت: سرانه ورزشی ما در حال حاضر ۲۸ صدم سانتی متر مربع برای هر دانش‌آموز است که این عدد برای هر دانش‌آموز حداقل ۱ تا ۱.۵ متر است که امید است با اجرای طرح شهید سلیمانی افزایش یابد.
وی درپایان گفت:حدود ۱۱۵هزار دانش‌آموز در استان در حال تحصیل هستند.
انتهای پیام

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
    برچسب ها:
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید