فرهنگ > سینما – بر اساس مشهورترین داستان «اسکار» نام عموی یک فرد بود، اما این فرد چه کسی بوده است؟ به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، از سال 1929 به این سو رسیدن به مجمسه طلایی اسکار به آرزوی ساکنان هالیوود تبدیل شد. این مجسمه که از زمان نخستین دیدار تا امروز شاهد تغییراتی در ظاهر خود بوده […]
فرهنگ > سینما – بر اساس مشهورترین داستان «اسکار» نام عموی یک فرد بود، اما این فرد چه کسی بوده است؟
به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، از سال 1929 به این سو رسیدن به مجمسه طلایی اسکار به آرزوی ساکنان هالیوود تبدیل شد. این مجسمه که از زمان نخستین دیدار تا امروز شاهد تغییراتی در ظاهر خود بوده است، داستانهایی همراه با خود دارد که شنیدن آن اندکی پیش از هشتاد و هشتمین دوره جوایز اسکار خالی از لطف نیست.
1 – طرح نخستین مجسمه اسکار شبیه شمایل امروزی این مجسمه نبود
سدریک گیبونز مدیر هنری کمپانی مترو گلدنمایر طرح اولیه مجسمه اسکار را به شکل شوالیهای با شمشیری در دست، ایستاده بر یک حلقه فیلم تصویر کرد. شمشیر حاضر در این طرح نمادی از عدالت و پیشرفت در صنعت فیلمسازی بود.
چندی بعد در سال 1928 یک مجسمهساز ساکن لسآنجلس به نام جرج استنلی اصلاحاتی روی طرح گیبونز انجام داد. او اندکی طرح شوالیه را بهبود بخشید و حلقه فیلم را کلا از طرح حذف کرد.
2 – براساس یک داستان محبوب اسکار نام عموی یک فرد است
براساس این داستان بسیار مشهور، مارگارت هریک کتابدار آکادمی که در نهایت مدیر اجرایی آکادمی شد، پس از دیدن مجسمه گفت که با نگاه به آن یاد عموی خود «اسکار» میافتد. اما نخستین کسی که نام اسکار را برای این جایزه به کار برد، سیدنی اسکولسکی بود که سال 1934 در یادداشت خود درباره کاترین هپبورن به عنوان بازیگر برنده جایزه بهترین بازیگر زن از نام اسکار استفاده کرد. آکادمی علوم و هنرهای سینمایی رسما از سال 1939 این نام را پذیرفت.
جایزه اسکار در ابتدای امر جایزه شایستگی آکادمی نام داشت.
3 – تا کنون بیش از سه هزار مجسمه طلایی اسکار اهدا شده است
با حساب تعداد زیاد مجسمههایی که هر سال به برندگان اسکار اهدا میشود، ساخت این مجسمهها هم کسبوکار پررونقی است. مجسمههای طلایی اسکار از سال 1982 به این سو هر سال در ماه ژانویه در کارخانهای واقع در شیکاگو ساخته میشوند.
4 – یک حقیقت کوتاه ولی جالب
مجسمههای اسکار ظاهری طلایی و باطنی فلزی دارند که البته در خلال جنگ جهانی دوم به مدت سه سال قلبشان گچی شده بود. در آن دوران به دلیل کمبود فلز مجسمهها را از جنس گچ میساختند.
5 – مجموعه پنهانی از مجسمههای اسکار
آکادمی علوم و هنرهای سینمایی هر سال یک مجموعه اضافی از مجسمههای طلایی اسکار را برای مواقع ضروری نگهداری میکند. البته این اقدام احتیاطی از آنجا که برای نمونه در سال 2000 یک هفته پیش از مراسم اسکار مجسمهها به سرقت رفت، بسیار به جا و مفید است.
منبع : هالیوودریپورتر / 27 فوریه
58241
This entry passed through the Full-Text RSS service – if this is your content and you’re reading it on someone else’s site, please read the FAQ at fivefilters.org/content-only/faq.php#publishers.
RSS