امروز: یکشنبه, ۲ دی ۱۴۰۳ / بعد از ظهر / | برابر با: الأحد 21 جماد ثاني 1446 | 2024-12-22
کد خبر: 551359 |
تاریخ انتشار : 28 تیر 1403 - 23:14 | ارسال توسط :
0
1
ارسال به دوستان
پ

افزایش بودجه وزارت فرهنگ، روایتی از چند مقتل معروف، بررسی هیئت‌های مذهبی و مداحی‌ها، گزارشی از حلواپزان بازار تهران، بسته شدن پرونده حج ۱۴۰۳، دلیل تفاوت روز عاشورای امسال در ایران و عراق، ماجرای یک تکیه ۲۰۰ ساله و … از جمله اخبار این هفته فرهنگی هنری صلح خبر به نقل از ایسنا بودند. به […]

افزایش بودجه وزارت فرهنگ، روایتی از چند مقتل معروف، بررسی هیئت‌های مذهبی و مداحی‌ها، گزارشی از حلواپزان بازار تهران، بسته شدن پرونده حج ۱۴۰۳، دلیل تفاوت روز عاشورای امسال در ایران و عراق، ماجرای یک تکیه ۲۰۰ ساله و … از جمله اخبار این هفته فرهنگی هنری صلح خبر به نقل از ایسنا بودند.
به گزارش صلح خبر به نقل از ایسنا، محمدمهدی اسماعیلی در نخستین روز هفته در پاسخ به پرسش خبرنگاری درباره تغییراتی که در وزارت ارشاد در حال انجام است، از جمله رسمی شدن ۴۰۰ نیرو و فشار به برخی از نیروها برای بازنشستگی زودتر از موعد، اظهار کرد: موضوع ۴۰۰ نیرو در سال گذشته مطرح شده و انتقادهایی هم همان زمان نسبت به آن وجود داشت. امسال فرایند جذب نیرو در دولت انجام شده و الان دارد جذب صورت می‌گیرد.
اسماعیلی: بودجه ارشاد به ۲۰ میلیارد رسیده
روایتی از چند مقتل معروف
«مقتل» روایت حادثه‌های خونین است و ماجرای شهادت امام حسین (ع) و یارانش از غم‌انگیزترین حادثه‌های خونین تاریخ است که شرح آن در کتاب‌هایی با همین عنوان به دست ما رسیده است.
وقتی ۵ هزار نفر پای یک مداح می‌ایستند؛ چه کنیم!؟
معاون فرهنگی سازمان تبلیغات اسلامی درباره وضعیت برخی هیات‌ها و نوع برپایی مراسم‌های آنها و همچنین شکل خواندن مداحان گفت: باید دید آنهایی که مراسم‌شان جور دیگری است چند درصد و چطوری هستند؟، ‌وظیفه ما این است که ببینیم چه کسانی از خط قرمز عبور کرده‌اند؟، اگر از خط قرمز عبور کرده، من و دستگاه امنیتی باید برخورد کنیم، اما وقتی ۵ هزار جوان پای یک مداح می‌ایستد، این جوان را چه باید بکنیم؟ می‌گوید من این سبک خواندن و مراسم را دوست دارم.
چرا بودجه فرهنگی را با کشورهای دیگر مقایسه نمی‌کنید؟
مداحی که ۲ میلیون فالوور دارد، دنبال بهتر شدن می‌رود؟
یک کارشناس حوزه موسیقی با اشاره به وضعیت برگزاری مراسم در برخی از هیات‌های بزرگ و عدم آگاهی برخی از مداحان به حوزه صدای خوانندگی و موسیقی مذهبی گفت: مداحان ما بعضا آدم‌های دوره‌ندیده‌ای هستند و از فن موسیقی خیلی چیزی نمی‌دانند.
 نوحه «ممد نبودی» از کجا آمده است؟
حدود ۵۰ سال پیش، جهانبخش کردی‌زاده معروف به «بخشو» مداحی را برای حضرت علی اکبر (ع) سرود و اجرا کرد که سال‌ها بعد کویتی‌پور و حسین فخری بعد از فتح خرمشهر، در وصف شهید محمد جهان آرا روی آن نوحه، «ممد نبودی» را خواندند.
عکس باورنکردنی از ترور ترامپ چگونه ثبت شد؟
عکس باورنکردنی ثبت شده از سوی عکاس خبری نیویورک تایمز، گلوله‌ای را نشان می‌دهد که با فاصله‌ای بسیار کم از کنار دونالد ترامپ می‌گذرد.
پیشنهاد ۲۰ سال قبل عزت‌الله انتظامی را دریابیم
زنده‌یاد عزت‌الله انتظامی ۲۰سال قبل پیشنهاد کرد که تمام سینماها در روز عاشورا فیلم «روز واقعه» را به نمایش بگذارند.
از دعوا بر سر اکران ۱۰ فیلم کمدی تا اجبار در دادن یک حق وِتو
دبیر شورای صنفی نمایش درباره برخی ابهام‌ها و موارد مناقشه‌ برانگیز آیین‌نامه اکران سال ۱۴۰۳ از جمله نقش سازمان سینمایی در تصمیم‌گیری‌ها، نماینده تهیه‌کنندگان و قیمت بلیت سینما توضیحاتی را مطرح کرد.
می‌گویند این «حلوا» حاجت می‌دهد!
«ساده از کنار این مراسم رد نشو، قشنگ سَرِ صبر و با نیت قلبی برو حلوا هم بزن انشاءالله که تا سال دیگه این موقع حاجتت رو گرفتی و خودتم میای برای حلوا پختن.» این جملات را با اندکی تغییر در محتوا، تقریبا از تمام کسانی که روز تاسوعا در راسته خیابان ۱۵ خرداد با گازِ پیک‌نیکی و قابلمه در حال حلوا پختن هستند، می‌شنوید. اما ماجرای کاری که این روزها به یکی از خرده‌فرهنگ‌های محرمیِ مردم تهران تبدیل شده است، چیست؟
گردشگران خارجیِ ایران کم شدند یا بیشتر؟
سازمان گردشگری ملل متحد در جدیدترین آمار منتشر شده، شمار گردشگران بین‌المللی ورودی به ایران را در سه ماه نخست سال ۲۰۲۴ اعلام کرد.
پرونده پرچالش حج ۱۴۰۳ بسته شد
پرونده حج ۱۴۰۳ با بازگشت ۸۷ هزار و ۶۵۰ زائر ایرانی از عربستان درحالی بسته شد، که به دلیل بروز برخی مسائل، از جمله بازداشت و بازگرداندن برخی از زائران به کشور و همچنین شمار فوتی‌ها بر اثر گرما، آن را به یکی از پرچالش‌ترین پرونده‌های حج تبدیل کرد.
۲۷امین اثر ایران ثبت جهانی می‌شود؟
چهل و ششمین کمیته میراث جهانی یونسکو که در هندوستان برگزار می‌شود، قرار است ۲۷ مکان تاریخی برای ثبت در فهرست میراث جهانی یونسکو را بررسی کند. ایران نیز پرونده «هگمتانه و مرکز تاریخی همدان» را پیشنهاد کرده که شورای جهانی بناها و محوطه‌های تاریخی (ایکوموس) به پرونده آن ایرادهایی وارد کرده و تعلیق آن را خواستار شده است. مسئولان میراث فرهنگی در ایران اما می‌گویند این پرونده «بازیابی» شده است و به ثبت آن امیدوارند.
یورو ۲۰۲۴ با بازیگران سپری شد!
در هفته‌های اخیر در کنار پررنگ شدن فضای سیاست در برنامه‌های انتخاباتی، فوتبال هم به واسطه‌ی برگزاری مسابقات یورو ۲۰۲۴ و همچنین کوپا آمریکا از جایگاه ویژه‌ای در تلویزیون، پلتفرم‌ها و همچنین فضای مجازی برخوردار است و ححم بالایی از ویژه‌برنامه‌های فوتبالی با حال و هوایی متفاوت از هم پخش و منتشر می‌شوند. در این میان دعوت از بازیگران سینما در برنامه‌های اینترنتی ویژه یورو ۲۰۲۴، اتفاق تازه و قابل توجهی است که البته می‌توان از منظری متفاوت به آن نگریست.
درس‌های یورو ۲۰۲۴ برای تلویزیون
نقاش دریاها کیست؟
اگر قرار باشد درباره تاثیرگذارترین هنرمندان آمریکایی صحبت کنیم، این فهرست بدون «وینسلو هومر»‌ ناقص خواهد بود. «هومر»‌ از تسلط خود در آبرنگ و رنگ روغن برای ثبت لحظات روزمره استفاده می‌کرد.
پیشنهادهایی برای خواندن: 
مگر ما صاحبان آثار موسیقی «کَشک» هستیم؟!
روزی که عراق به خاطر «قطعنامه ۵۹۸» خوشحال شد
ماجرای تکیه ۲۰۰ ساله تجریش از زبان پیرغلام ۹۰ ساله 
دلیل اجرای عملیات «قادر» چه بود؟
حالا دیگر «شمرخوان» هم به گریه افتاده است
سجاد آیدنلو درباره مشکلات شاهنامه می‌گوید!
چشم‌هایی که در اسارت خونفشان شد
دلیل تفاوت روز عاشورای امسال در ایران و عراق!
انتهای پیام

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
    برچسب ها:
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید