امروز: جمعه, ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۴ / بعد از ظهر / | برابر با: الجمعة 5 ذو القعدة 1446 | 2025-05-02
کد خبر: 572005 |
تاریخ انتشار : 11 اردیبهشت 1404 - 8:18 | ارسال توسط :
ارسال به دوستان
پ

به گزارش صلح خبر  روزنامه شرق نوشت:هاآرتص هم در مطلبی معترف بود که اسرائیل «خارج از اتاق مذاکرات» نگه داشته شده و بنیامین نتانیاهو در برابر سیاست خارجی مستقل دونالد ترامپ دست‌بسته مانده است. این روزنامه نوشت: «اسرائیل بیرون از اتاق مذاکرات ایران و آمریکا نگه داشته شده؛ چرا نتانیاهو در این ماجرا دست‌بسته مانده؟». […]

به گزارش صلح خبر  روزنامه شرق نوشت:هاآرتص هم در مطلبی معترف بود که اسرائیل «خارج از اتاق مذاکرات» نگه داشته شده و بنیامین نتانیاهو در برابر سیاست خارجی مستقل دونالد ترامپ دست‌بسته مانده است. این روزنامه نوشت: «اسرائیل بیرون از اتاق مذاکرات ایران و آمریکا نگه داشته شده؛ چرا نتانیاهو در این ماجرا دست‌بسته مانده؟». هاآرتص افزود دونالد ترامپ نقشه‌ای برای صلح خاورمیانه دارد که شامل توافق با ایران، حل مسئله غزه و جذب سرمایه‌گذاری سعودی است.
این روزنامه گزارش داد دو موضوع اصلی در مذاکرات، یعنی غنی‌سازی اورانیوم و برنامه موشکی ایران، نگرانی‌های اسرائیل را تشدید کرده‌اند. آمریکا خواستار محدودکردن غنی‌سازی به ۳.۶۷ درصد است، درحالی‌که ایران بر حفظ غنی‌سازی ۲۰ درصد برای مقاصد صلح‌آمیز تأکید دارد. هاآرتص نوشت: «ایران می‌گوید این کار را برای صادرات اورانیوم به دیگر کشورها انجام می‌دهد. غرب معتقد است راه‌حلی نظارتی برای این مسئله یافت خواهد شد». برنامه موشکی ایران، که تهران آن را غیرقابل مذاکره می‌داند، برای اسرائیل تهدیدی بالقوه است. هاآرتص گزارش داد: «ایران حاضر به مذاکره درباره آن نیست و آن را بی‌ربط به مسئله هسته‌ای می‌داند. اما این موضع برای آمریکا غیرقابل‌ قبول است، زیرا احتمال تسلیح موشک‌ها به کلاهک هسته‌ای وجود دارد». این روزنامه عبری افزود فضای گفت‌وگو مثبت گزارش شده، اما اختلاف بر سر موشک‌ها مذاکرات را دشوار کرده است.
در داخل اسرائیل، بزالل اسموتریچ، وزیر دارایی، و دیگر چهره‌های راست‌گرا، مذاکرات را مانعی برای سیاست‌های تهاجمی علیه ایران و حماس می‌دانند. اسموتریچ عملا اسرای اسرائیلی در غزه را «هدفی ثانویه» خواند و تصریح کرد: «اگر آنها در غزه بمیرند، برای او آسایش است، نه فاجعه». او اولویت را به اشغال غزه و بازسازی شهرک‌های اسرائیلی داده است. هاآرتص گزارش داد ران درمر، وزیر امور استراتژیک، روش دیپلماتیک غیرمعمولی دارد مبتنی بر «نصیحت‌کردن آمریکایی‌ها»، اما این روش در دولت دونالد ترامپ کارایی ندارد. یک دیپلمات غربی خبر داد: «درمر روش دیپلماتیکی خاص و بی‌سابقه‌ای دارد؛ نه دیپلماسی، نه ایجاد ائتلاف با کشورهایی که از تو حمایت می‌کنند؛ فقط نصیحت‌کردن آمریکایی‌ها درباره اینکه چه باید بکنند».

21302

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید