شورای امنیت: محاصره غزه باید هرچه سریعتر لغو شود جهان > مجامع جهانی – همشهری آنلاین:شورای امنیت سازمان ملل با تاکید بر این که ادامه اوضاع انسانی در غزه به شکل کنونی ممکن نیست پایان هرچه سریعتر محاصره غیر قانونی غزه را خواستار شد و اعلام کرد که پایان محاصره شرط اساسی برای تسریع در روند بازسازی […]
شورای امنیت: محاصره غزه باید هرچه سریعتر لغو شود
جهان > مجامع جهانی – همشهری آنلاین:
شورای امنیت سازمان ملل با تاکید بر این که ادامه اوضاع انسانی در غزه به شکل کنونی ممکن نیست پایان هرچه سریعتر محاصره غیر قانونی غزه را خواستار شد و اعلام کرد که پایان محاصره شرط اساسی برای تسریع در روند بازسازی غزه است.
به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، شرکت کنندگان در نشست ویژه شورای امنیت که به درخواست مالزی و اردن برای بررسی اوضاع نوار غزه پس از گذشت یک سال از جنگ تابستان 2014 تشکیل شده بود، بر اهمیت وحدت طرفهای فلسطینی تاکید کردند و از دولت فلسطین خواستند مسئولیتهای خود در نوار غزه را بر عهده بگیرد.
به گزارش مرکز اطلاعرسانی فلسطین،در این نشست اوضاع انسانی نوار غزه و مسئولیت شورای امنیت پس از گذشت یک سال از جنگ تابستان 2014 علیه غزه مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
رملان ابراهیم، نماینده دائم مالزی در سازمان ملل تاکید کرد که شورای امنیت باید به مسئولیت های خود در قبال وضعیت کنونی نوار غزه عمل کند.
دینا قعوار، سفیر اردن نیز خاطر نشان کرد که جامعه بینالملل باید مشکلات کنونی نوار غزه و در راس آنها محاصره این شهر و مساله آتشبس را بررسی کند. وی از رژیم صهیونیستی نیز خواست که به قوانین بینالمللی و قطعنامههای سازمان ملل پایبند باشد.
نمایندگان کشورهای عضو شورای امنیت در ادامه این نشست به بررسی آثار “شوم” تجاوزات مکرر رژیم صهیونیستی به نوار غزه، تداوم محاصره این شهر، موانع موجود بر سر راه تردد آزادانه ساکنان این منطقه و محرومیت آنها از زندگی شرافتمندانه و در نتیجه کاهش امید به زندگی و به آینده در میان آنها پرداختند.
ریاض منصور، نماینده دائم فلسطین در سازمان ملل نیز ضمن تاکید بر اهمیت برگزاری این نشست، خواستار عمل شورای امنیت به مسئولیتهای خود در زمینه اعمال فشار علیه رژیم صهیونیستی برای لغو محاصره غزه و پایان دادن به اشغالگری خود در اراضی فلسطینی در مدت زمانی مشخص شد تا زمینه تشکیل کشور مستقل فلسطین در چارچوب راهکار تشکیل دو کشور فراهم شود و مساله فلسطین در تمامی ابعاد خود حل شود.
این دومین نشست شورای امنیت برای بررسی مساله فلسطین بود و در نشست نخست آن که در سال 1997 و به درخواست مصر برگزار شد، اوضاع شهر اشغالی قدس مورد بررسی قرار گرفت.
This entry passed through the Full-Text RSS service – if this is your content and you’re reading it on someone else’s site, please read the FAQ at fivefilters.org/content-only/faq.php#publishers.
RSS