رئیس سازمان اوقاف و امور خیریه با بیان اینکه در حال حاضر از ۳۰ شرکت دانشبنیان حمایت میکنیم، گفت: یکی از موضوعات پیشنهادی ما به واقفین توسعه علمی ایران و حمایت از دانشمندان جوان است. خوشبختانه در این مسیر موفقیتهایی حاصل شده و چندین وقف در این حوزه ثبت شده که آثار آن در آینده […]
رئیس سازمان اوقاف و امور خیریه با بیان اینکه در حال حاضر از ۳۰ شرکت دانشبنیان حمایت میکنیم، گفت: یکی از موضوعات پیشنهادی ما به واقفین توسعه علمی ایران و حمایت از دانشمندان جوان است. خوشبختانه در این مسیر موفقیتهایی حاصل شده و چندین وقف در این حوزه ثبت شده که آثار آن در آینده دیده میشود.
حجتالاسلام والمسلمین سیدمهدی خاموشی –رئیس سازمان اوقاف و امور خیریه- در گفتوگو با صلح خبر به نقل از ایسنا در مورد هدفگذاری این سازمان بر روی وقفهای علمی به ویژه حوزه دانشبنیان گفت: جهتگیری ما بر این است که سازمان اوقاف که منابع مالی واقفین و موقوفات در دست آن است و نائب متولیان به شمار میرود تنها به سمت خرید املاک یا تبدیل موقوفات به ملک نرود. سعی ما بر این است که اگر سرمایه خوبی وجود دارد به سمتی سوق دهیم که مشکلی از مردم را حل کند.
وی ادامه داد: برای مثال ممکن است گره مردم با بازگشایی یک کارخانه ورشکسته باز شود زیرا با بازگشایی یک کارخانه تعداد زیادی از کارگران به سر کار خودشان باز میگردند و همچنین محصولی به بازار عرضه میشود.
نماینده ولیفقیه در سازمان اوقاف و امور خیریه با بیان اینکه وضعیت دانشبنیانها در سهم اقتصاد ایران رو به رشد است، یادآور شد: وقف میتواند در پیشرفت دانشبنیانها و گرفتن نبض بازار به این حوزه کمک کند، به همین منظور ما در این حوزه ورود کرده و در حال حاضر از ۳۰ شرکت دانشبنیان حمایت میکنیم که البته نوع مشارکت ما مشارکت حداقلی است مگر استثنائی وجود داشته باشد.
خاموشی تاکید کرد: برخی از شرکتهای دانشبنیان صد درصد وقف هستند و به طبع میزان حمایت ما هم از آنها صدرصدی خواهد بود اما سایر وقفها در این حوزه زیر ۵۰ درصد هستند که البته این امر هم از روی عمد است زیرا ما قصد داریم که بخش خصوصی، دانشمندان و محققین خودشان هم از این اتفاق بهرهوری مالی داشته و خودشان را در کار دانشبنیانی که انجام میدهند سهیم بدانند.
وی افزود: سازمان اوقاف هم به اندازه سهم خودش در امور دانشبنیان شرکتها دخالت دارد. در واقع سازمان در مورد تحقیق و توسعه شرکتها، حضورشان در بازارها، تاثیری که بر قطع تحریمهای ایران و میزان همکار با بیرون از مرزها دارند و همچنین ارزانسازی کالا برای مردم حساس است. حال ممکن است این دانشبنیانها در موضوع آثار زیستمحیطی، دریا مبنا، تولید پروتئین ارزانتر، زنجیرههای زراعی و حتی تولید انرژی فعال باشند.
رئیس سازمان اوقاف و امور خیریه در مورد ترویج فرهنگ وقف به سمت حمایت از شرکتهای دانشبنیان نیز گفت: کسانی که با بنده مشورت میکنند یا تذکری که در جلسات با معاونان بارهای بر روی آن تاکید دارم این است که یکی از موضوعات پیشنهادی ما به واقفین توسعه علمی ایران و حمایت از دانشمندان جوان است. خوشبختانه در این مسیر موفقیتهایی حاصل شده است و چندین وقف در این حوزه ثبت شده است که آثار آن در آینده خواهید دید.
انتهای پیام