امروز: سه شنبه, ۴ دی ۱۴۰۳ / قبل از ظهر / | برابر با: الثلاثاء 23 جماد ثاني 1446 | 2024-12-24
کد خبر: 130397 |
تاریخ انتشار : 04 بهمن 1395 - 12:11 | ارسال توسط :
0
4
ارسال به دوستان
پ

انداختن انگشتر هدیه شاه ایران در دستشویی به گزارش مجله هنری پایگاه صلح خبر؛ بازیگر سریال معمای شاه با اشاره به نفرت الویس از رژیم پهلوی تصریح کرد: نکته جالبی که در مورد الویس وجود دارد این است که انگشتری توسط محمدرضا پهلوی به الویس داده شد. بعد از اتفاقات و کشتار های صورت گرفته توسط رژیم […]

انداختن انگشتر هدیه شاه ایران در دستشویی

به گزارش مجله هنری پایگاه صلح خبر؛ بازیگر سریال معمای شاه با اشاره به نفرت الویس از رژیم پهلوی تصریح کرد: نکته جالبی که در مورد الویس وجود دارد این است که انگشتری توسط محمدرضا پهلوی به الویس داده شد. بعد از اتفاقات و کشتار های صورت گرفته توسط رژیم پهلوی، موجب نفرت الویس و انداختن انگشتر هدیه شاه ایران در دستشویی به نشانه اعتراض شد.

andakhtan angoshtar hedie shah dar dastshuyi 02

حسام نواب صفوی گفت: در ابتدا باید بگویم که 200 تا 3000 سال پیش اصلاً امریکا وجود نداشت، برای مثال در زمان صفویه نامی به نام آمریکا در جهان موجود نبود. سیستم امریکا به این صورت بود که هرکسی که می آمد ملیت امریکایی می‌گرفت در صورتی که در اصل امریکا متعلق به سرخ پوستان بوده است.

او درخصوص شباهت خود به الویس ادامه داد: الویس پریسلی سیاسی ترین خواننده زمان خودش بود، در طول زمان آدم هایی زیادی ادای الویس را در آورده اند اما هیچکس موقعیت او را پیدا نمی کند.

انداختن انگشتر هدیه شاه ایران در دستشویی

نواب صفوی با توصیف الویس به عنوان خواننده‌ای با دغدغه های انسانی خاطرنشان کرد: فقط شباهت من با الویس علاقه ای در من نسبت به او ایجاد نکرده، بلکه نوع نگاه او و حرکت های سیاسی او بود که مرا به او علاقه‌مند ساخته است. الویس چند سال قبل از انقلاب فوت کرد و هیچ موضعی نسبت به انقلاب اسلامی نداشته است. این شخص موضعی کاملاً انسانی داشته که اگر موضعی ضد ایرانی داشت برای من تماماً رد شده بود.

بازیگر فیلم «آس و پاس» الویس را فردی ضد نژاد‌پرستی دانست و تاکید کرد: الویس شخصی بسیار سیاسی بود و همواره علیه فضای نژاد پرستی می خواند. مارتین لوترکینگ رئیس جنبش سیاه‌پوستان امریکا در آن زمان مصاحبه ای به نام «رویایی دارم» داشت. در سال 19688 لوتر کینگ توسط عده ای نژادپرست و افراطی کشته شد.

او افزود: الویس پریسلی در همان سال و بعد از ترور لوتر‌کینگ آهنگی به نام «اگر بتوانم رویایی داشته باشم» را خواند. این آهنگ اثری کاملاً انتقادی به سیاست های نژادپرستانه امریکا بود و الویس در گروه خود چندین سیاه‌پوست داشت.

منبع:افکارنیوز

 

اگر خبر یا گزارشی دارید از بخش خبریار صلح خبر برای ما ارسال نمایید.

خبریار صلح خبر

قوانین خبریار صلح خبر

  1. لطفا در ارسال اخبار و تصاویر و گزارش های خود قوانین و مقرارت را رعایت فرمایید.
  2. از ارسال مطالب خلاف عفت عمومی یا تصاویر موهون اکیدا خودداری فرمایید.
  3. در صورت مشاهده تخلف پس از تذکر ، حساب کاربری موردنظر بلافاصله حذف می گردد.

گروه وبگردی صلح خبر 

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید