امروز: یکشنبه, ۳۰ دی ۱۴۰۳ / قبل از ظهر / | برابر با: الأحد 20 رجب 1446 | 2025-01-19
کد خبر: 499471 |
تاریخ انتشار : 02 فروردین 1402 - 18:04 | ارسال توسط :
ارسال به دوستان
پ

صلح خبر/اصفهان مدیرکل دفتر امور روستایی و شوراهای استانداری اصفهان گفت: با پیگیری‌های نمایندگان مجلس قانون نحوه توزیع ارزش افزوده اصلاح شد و سهم هر روستا از ارزش افزوده از ۱۲ درصد به حداقل ۳۵ درصد افزایش پیدا کرد. مجید جوهری، عصر امروز(چهارشنبه، ۲ فروردین) در جشنواره نوروزی و نمایشگاه صنایع دستی روستای هندوآباد اردستان، […]

صلح خبر/اصفهان مدیرکل دفتر امور روستایی و شوراهای استانداری اصفهان گفت: با پیگیری‌های نمایندگان مجلس قانون نحوه توزیع ارزش افزوده اصلاح شد و سهم هر روستا از ارزش افزوده از ۱۲ درصد به حداقل ۳۵ درصد افزایش پیدا کرد.

مجید جوهری، عصر امروز(چهارشنبه، ۲ فروردین) در جشنواره نوروزی و نمایشگاه صنایع دستی روستای هندوآباد اردستان، اظهار کرد: با برنامه‌ریزی‌های انجام شده در ایام نوروز، تعداد ۱۰ نمایشگاه نوروزی در سطح استان با هدف ارائه ظرفیت‌های روستایی در حوزه‌های صنایع دستی، گردشگری و غذاهای سنتی، کارآفرینی و توانمندسازی بانوان برپا می‌شود.

وی افزود: با برنامه‌ریزی‌های انجام شده، امسال تلاش خواهیم کرد تعداد قابل توجهی مراکز صنایع دستی و پنج اکوموزه در سطح استان افتتاح شود. همچنین یکی دیگر از اهداف سال جدید دفتر امور روستایی و شوراهای استانداری اصفهان، توانمندسازی اشتغال روستایی و دهیاری‌ها خواهد بود.

به گزارش صلح خبر، مدیرکل دفتر امور روستایی و شوراهای استانداری اصفهان با بیان اینکه موضوع ایجاد درآمدهای پایدار دهیاری‌ها در دستور کار استانداری است، گفت: تلاش خواهیم کرد طرح‌های درآمدزایی را برای دهیاری‌های سطح استان اصفهان در نظر بگیریم، زیرا دهیاری‌ها بُنیه اقتصادی قوی در روستاها ندارند که با ایجاد کارگاه‌های تجاری و بوم‌گردی و… تقویت خواهند شد.

جوهری تصریح کرد: امسال برای تقویت دهیاری‌های سطح استان با هدف تقویت درآمدهای پایدار حدود ۱۰۴ دستگاه خودرو عمرانی، خدماتی و کشاورزی از محل تسهیلات پست بانک تامین خواهد شد و برای تحول در ایجاد درآمدهای پایدار و خدمت رسانی بهتر به روستاییان در اختیار دهیاری‌های استان قرار خواهیم داد.

وی یکی دیگر از راه‌های تقویت دهیاری‌های استان را افزیش ارزش افزوده عنوان کرد و گفت: اعتبارات ارزش افزوده در سال‌های گذشته بر اساس جمعیت به روستا پرداخت می‌شد که با پیگیری‌های نمایندگان مجلس قانون نحوه توزیع ارزش افزوده اصلاح شد و سهم هر روستا از ارزش افزوده از ۱۲ درصد به حداقل ۳۵ درصد افزایش پیدا کرد.

ایجاد ۱۰۰ اشتغال پایدار در روستای هندوآباد

همچنین دهیار روستای هندوآباد گفت: روستای هندوآباد ۳۵۰ نفر جمعیت ثابت داشته و در بخش مرکزی اردستان قرار دارد. جمعیت این روستا در برخی مواقع سال مانند عید نوروز و ماه محرم به بیش از ۲ هزار نفر افزایش پیدا می‌کند.

حسن صدوق با اشاره به برنامه‌های جشنواره روستایی هندوآباد گفت: نمایشگاه نوروزی روستای هندوآباد با ۱۲ غرفه تولیدات اهالی روستا شامل خراطی، گلیم بافی، تولید پلاستیک، برنج کاری، غرفه کتاب و… برپا شده است و در کنار آن مسابقات ورزشی و محلی نیز برگزار می‌شود.

وی افزود: امروز کارگاه قالیبافی با هزینه ۱۵۰ میلیون تومان و ایجاد اشتغال ۱۲ نفر افتتاح و از ۱۵ نفر کارآفرین روستایی تجلیل شد.

دهیار روستای هندوآباد با بیان اینکه روستای هندوآباد از جمله روستاهایی است که توانسته با ایجاد اشتغال پایدار بحث مهاجرت معکوس به روستا را داشته باشد، گفت: با برنامه ریزی‌های صورت گرفته و حمایت مسئولان شهرستان، شوراها و دهیاران روستا در چند سال گذشته، اکنون حدود ۱۰۰ اشتغال پایدار در این روستا وجود دارد که باعث شده جوانان منطقه در این روستا بمانند و حتی از دیگر مناطق شهرستان به این روستا مهاجرت کنند.

انتهای پیام

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
    برچسب ها:
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید