طرز تهیه پاستا با سس پنیر و سیر سوخاری
به گزارش مجله آشپزی صلح خبر طرز تهیه پاستا با سس پنیر و سیر سوخاری وبسایت غذالند – هستی: پاستا یکی از غذاهای محبوب و خوشمزه در میان ایرانیان و مردم جهان است. در این پست سعی کرده ایم دستور پخت یک نوع پاستا را آموزش دهیم. در پخت این پاستا از پنیر و سیر […]
طرز تهیه سالاد کلم قرمز؛ پیشغذای رنگارنگ
به گزارش مجله آشپزی صلح خبر طرز تهیه سالاد کلم قرمز؛ پیشغذای رنگارنگ وبسایت کاغذرنگی – بهنام جعفری: سالاد کلم قرمز یک پیش غذای مجلسی است که میز غذا را رنگینتر میکند. این سالاد مقوی و خوشطعم در زمان کمی آماده شده و به مواد اولیه چندانی نیاز ندارد. هرچند این سالاد با مخلفات گوناگونی […]
رازهای خانهداری؛ ترفندهای تهیه پیازداغِ مجلسی
به گزارش مجله آشپزی صلح خبر رازهای خانهداری؛ ترفندهای تهیه پیازداغِ مجلسی روزنامه خراسان: امروز در یکی دیگر از مطالب رازهای خانهداری، قصد داریم ترفندهای تهیه پیاز داغ مجلسی را به شما آموزش دهیم. پیاز داغ با آب جوش ۱. برای تهیه پیاز داغ ابتدا باید پیازها را پوست و خلال کنید. ۲. پیازهای خلالشده […]
طرز تهیه خورش انار مسما گیلانی؛ غذایی برای شب یلدا
به گزارش مجله آشپزی صلح خبر طرز تهیه خورش انار مسما گیلانی؛ غذایی برای شب یلدا مجله افقکوروش: جشن و دورهمی شب یلدا از دیرباز به عنوان یک رسم مهم، آداب و رسوم خاص خودش را در شهرهای مختلف ایران داشته است. البته یلدا مختص ایرانیها نیست و با آداب و رسوم عجیب و غریبی […]
چی بپزم؟ دونات شکری با مغز شکلاتی
به گزارش مجله آشپزی صلح خبر چی بپزم؟ دونات شکری با مغز شکلاتی برترینها: امروز در این قسمت از چی بپزم، تصمیم گرفتیم طرز تهیه دونات شکری با مغز شکلاتی را به شما عزیزان آموزش دهیم. طرز تهیه دونات بسیار ساده و راحت است و در این روزهای خانهنشینی میتواند برای عصرانهای خوشمزه انتخاب خوبی […]
طرز تهیه آش شولی؛ طعمی متفاوت را امتحان کنید
به گزارش مجله آشپزی صلح خبر طرز تهیه آش شولی؛ طعمی متفاوت را امتحان کنید وبسایت غذالند: آش شولی، یکی از انواع آشهای محلی استان یزد میباشد. این آش خوشمزه و سنتی با ترکیب مواد اصلی آرد، چغندر و سبزیهای معطر مخصوص آش تهیه و سرو شده که طعم و عطر خاص و خوشمزهای را […]
طرز تهیه بمب شکلات داغ؛ جذابِ شبکههای اجتماعی
به گزارش مجله آشپزی صلح خبر طرز تهیه بمب شکلات داغ؛ جذابِ شبکههای اجتماعی وبسایت روزیاتو – گلریز برهمند: بمب شکلات داغ یا بمب کاکائوی داغ توپهای کوچک خوشمزهای هستند که آنها را داخل ماگ میگذارند. وقتی شیر یا شکلات داغ را داخل ماگ بریزید، توپهای شکلاتی آب میشوند و مارشمالوها و کاکائویی که داخل […]
طرز تهیه ناگت شکلات؛ دسری برای عاشقان شکلات
به گزارش مجله آشپزی صلح خبر طرز تهیه ناگت شکلات؛ دسری برای عاشقان شکلات وبسایت غذالند – مریم حسنپور: ناگت شکلات، یک نوع دسر شکلاتی بسیار خوشمزه و عالی میباشد که در میان کودکان نیز بسیار پرطرفدار است. این دسر خوشمزه شکلاتی را میتوانید به راحتی در منزل تهیه کنید و در مهمانیها و دورهمیهای […]
طرز تهیه خوراک نان ذرت با کمک یک زنِ سیاسی!
به گزارش مجله آشپزی صلح خبر طرز تهیه خوراک نان ذرت با کمک یک زنِ سیاسی! برترینها: کامالا هریس را از این به بعد بیشتر خواهیم شناخت. موقعیت متمایز زنی رنگین پوست که از جهات مختلف دولت بایدن را مورد توجه رسانهها قرار داده است. این مطلب سرکی به گوشهای از زندگی شخصی او کشیده […]
طرز تهیه ژله رولی؛ دسری جذاب و رنگی
به گزارش مجله آشپزی صلح خبر طرز تهیه ژله رولی؛ دسری جذاب و رنگی ایرنا زندگی: با آمدن ویروس کرونا مهمانیها و مراسمات دورهمی بسیار کم شد. بههمین خاطر دلمان برای دسرهایی که برای مهمانیها آماده میکردیم تنگ شده است. حالا که این مهمان ناخوانده قصد رفتن ندارد، بهتر است برای خودمان به یاد دورهمیهای […]
طرز تهیه خورش آلو اسفناج؛ خوشمزهی ایرانی
به گزارش مجله آشپزی صلح خبر طرز تهیه خورش آلو اسفناج؛ خوشمزهی ایرانی مجله دیجیکالا – مریم ابراهیمی: اسفناج یکی از مغذیترین سبزیجات است و طعم بسیار قوی و خوشمزهای دارد. در آشپزی ایرانی غذاهای متنوعی با اسفناج تهیه میشود که بهترین و محبوبترین آنها خورش آلو اسفناج است. این خورش یکی از خورشهای اصیل […]
طرز تهیه واویشکا مرغ؛ تجربهی یک طعم جدید
به گزارش مجله آشپزی صلح خبر طرز تهیه واویشکا مرغ؛ تجربهی یک طعم جدید وبسایت غذالند – سمانه فکور: واویشکا مرغ یک غذای بین المللی و مختص روسها میباشد. در جنگ جهانی دوم زمانی که روسها وارد شمال کشور شدند این غذا نیز وارد ایران کردند و به اسم واویشکا مرغ شناخته شد. مواد مورد […]
چیبپزم؟ کلوچهی دو رنگ گُلگُلی
به گزارش مجله آشپزی صلح خبر چیبپزم؟ کلوچهی دو رنگ گُلگُلی برترینها: امروز در این قسمت از سری مطالب چی بپزم، میخواهیم به شما طرز تهیه یک کلوچهی خوشمزه را آموزش دهیم. این کلوچهی دو رنگ زیبا و خوشطعم که طرز تهیه بسیار راحتی دارد، میتواند همراه با یک لیوان چای، یک عصرانهی دلپذیر در […]
طرز تهیه سیب پلو کرمانشاهی؛ ساده، اما خوشمزه
به گزارش مجله آشپزی صلح خبر طرز تهیه سیب پلو کرمانشاهی؛ ساده، اما خوشمزه مجله افقکوروش: علیرغم اینکه اکثر ما آشپزی کرمانشاه را با غذاهایی مثل دنده کباب و یا خورشت خلال میشناسیم، اما باید گفت که سیب پلو (سیبزمینی پلو) کرمانشاهی از جمله غذاهای پرطرفداریست که علاوه بر خوشمزگی طرز تهیه بسیار سادهای هم […]
توقف زمان در مواد غذایی با فناوریهای نوین پمینا
به گزارش مجله آشپزی صلح خبر توقف زمان در مواد غذایی با فناوریهای نوین پمینا خوردن سبزیجات به طراوتِ زمان چیدن و پختن غذا با گوشت تازه؛ این خواستهی اکثر کسانی است که برای سلامتی خود و خانواده، به دنبال تهیهی مواد غذایی تازه هستند. اما با وجود زندگی شهری، چگونه تهیهی همواره تازهی این […]
طرز تهیه سوپ پیاز؛ تجربهی یک غذای فرانسوی
به گزارش مجله آشپزی صلح خبر طرز تهیه سوپ پیاز؛ تجربهی یک غذای فرانسوی ایرنا زندگی: احتمالا بسیاری از ما با سوپ پیاز به سبک ایرانی آشنا باشیم، اما سوپ پیاز فرانسوی میتواند یک تجربه جدید باشد. سوپ پیاز در این روزهای سرد پاییزی و کرونایی، میتواند سیستم ایمنی شما را تقویت کند و از […]
رازهای خانهداری؛ ضدعفونی کردن میوه و سبزی
به گزارش مجله آشپزی صلح خبر رازهای خانهداری؛ ضدعفونی کردن میوه و سبزی روزنامه خراسان – مهین رمضانی: از زمانی که خبری از کرونا نبود، همیشه متخصصان بهداشت و سلامت جامعه برای مصرف میوه و سبزی نکاتی را یادآوری میکردند تا مردم با خیال راحت بتوانند از این مواد غذایی مفید استفاده کنند، چه برسد […]
طرز تهیه خورشت ترش واش؛ خورشت اصیل گیلانی
به گزارش مجله آشپزی صلح خبر طرز تهیه خورشت ترش واش؛ خورشت اصیل گیلانی وبسایت دونفره – گلزار نورمحمدیان: ترش واش یا شبدر ترشک نام یکی از گونههای سبزی هستش که طعم ترشی داره و مخصوص شمال کشوره. در گیلان یه خورشت خیلی لذیذ و خوشمزه با این سبزی درست میکنن که به نام همین […]
طرز تهیه ترشی سالادی؛ خوشمزه و پرخاصیت
به گزارش مجله آشپزی صلح خبر طرز تهیه ترشی سالادی؛ خوشمزه و پرخاصیت وبسایت غذالند – سیمین: در این مطلب با طرز تهیه ترشی سالادی آشنا میشویم. این ترشی یکی از ترشیهای خوشمزه و سنتی استان خراسان رضوی میباشد. زمان تهیه مواد لازم برای ترشی ۴۵ دقیقه است و ۱۵ دقیقه زمان برای پخت مواد […]
طرز تهیه شیرینی پنجرهای؛ یلدایی متفاوت، اما شیرین
به گزارش مجله آشپزی صلح خبر طرز تهیه شیرینی پنجرهای؛ یلدایی متفاوت، اما شیرین وبسایت کاغذرنگی – فریماه داورپناه: اگر بهدنبال پخت یک شیرینی اصیل ایرانی اما ساده هستید، شیرینی پنجرهای یکی از بهترین انتخابهاست. این شیرینی که با نام خاتون پنجره هم شناخته میشود، طعم شیرین ملایم، بافت ترد و طرز پخت سادهای دارد. […]
درباره چای: سلام من به تو یارِ قدیمی
به گزارش مجله آشپزی صلح خبر درباره چای: سلام من به تو یارِ قدیمی برترینها: ۱۵ دسامبر روز جهانی چای است. روزانه میلیونها نفر از مردم جهان حداقل روزی یک فنجان چای مینوشند. این روز برای توجه بیشتر به حقوق کارگران صنعت چای است. به همین مناسبت، در این مطلب طرز تهیه چای دورنگ را […]
طرز تهیه کیک زبرا؛ عصرانهای بینظیر
به گزارش مجله آشپزی صلح خبر طرز تهیه کیک زبرا؛ عصرانهای بینظیر ایرنا زندگی: وقتی فوت و فن یک کیک ساده را یاد بگیریم میتوانیم انواع خلاقیتها را به کار ببریم و کیکهای جذابی درست کنیم. یکی از این کیکها کیک زبرا است که طعم فوقالعاده و زیبایی جالبی دارد. این دستور را مو به […]
خوراکیهای یلدایی؛ بهسادگی یلدا را جشن بگیرید
به گزارش مجله آشپزی صلح خبر خوراکیهای یلدایی؛ بهسادگی یلدا را جشن بگیرید برترینها: یلدای امسال با سالهای قبل متفاوت است. یلدایی که ذاتش دیدوبازدید و دورهمی بود، حالا امسال باید بدون هیچ دورهمی برگزار شود. ویروس کرونا آمد و خیلی چیزها را تغییر داد، از آداب و معاشرتها گرفته تا سنتها و مراسمات مختلف. […]
طرز تهیه مرغ ناردونی؛ طعمی اصیل و بینظیر
به گزارش مجله آشپزی صلح خبر طرز تهیه مرغ ناردونی؛ طعمی اصیل و بینظیر مجله دیجیکالا – مریم ابراهیمی: یکی از غذاهایی که در فصل پاییز و زمستان میتوان تهیه کرد، مرغ ناردونی یا مرغ اناری است. این غذا در واقع نوعی خورش است که همراه با پلو سرو میشود و در اصل متعلق به […]