امروز: شنبه, ۱ اردیبهشت ۱۴۰۳ / بعد از ظهر / | برابر با: السبت 12 شوال 1445 | 2024-04-20
کد خبر: 410530 |
تاریخ انتشار : 15 دی 1399 - 16:04 | ارسال توسط :
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله آشپزی صلح خبر طرز تهیه کیک زبرا؛ عصرانه‌ای بی‌نظیر ایرنا زندگی: وقتی فوت و فن یک کیک ساده را یاد بگیریم می‌توانیم انواع خلاقیت‌ها را به کار ببریم و کیک‌های جذابی درست کنیم. یکی از این کیک‌ها کیک زبرا است که طعم فوق‌العاده و زیبایی جالبی دارد. این دستور را مو به […]

به گزارش مجله آشپزی صلح خبر

طرز تهیه کیک زبرا؛ عصرانه‌ای بی‌نظیر

ایرنا زندگی: وقتی فوت و فن یک کیک ساده را یاد بگیریم می‌توانیم انواع خلاقیت‌ها را به کار ببریم و کیک‌های جذابی درست کنیم. یکی از این کیک‌ها کیک زبرا است که طعم فوق‌العاده و زیبایی جالبی دارد. این دستور را مو به مو اجرا کنید و یک عصرانه بی‌نظیر داشته باشید.

مواد لازم:

  • آرد گندم: ۲٫۵ پیمانه
  • شکر: ۱ پیمانه
  • شیر: ۱ پیمانه
  • تخم مرغ: ۳ عدد
  • روغن مایع: نصف پیمانه
  • پودر کاکائو: ۲ قاشق غذاخوری
  • بکینگ پودر: ۱ قاشق غذاخوری
  • وانیل: نصف قاشق چایخوری

طرز تهیه کیک زبرا؛ بازی طعم و خلاقیت

طرز تهیه کیک زبرا؛ بازی طعم و خلاقیت

طرز تهیه و دستور پخت:

۱. ابتدا فر را با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کنید تا پس از اینکه مایه کیک آماده شد برای گرم شدن فر معطل نشوید. برای شروع آرد را با بکینگ پودر مخلوط کنید سپس مخلوط آرد و بکینگ پودر را سه مرتبه الک کنید تا به طور کامل صاف شوند.

۲. پس از اینکه آرد و بکینگ پور را الک کردید آن‌ها را کنار بگذارید. در مرحله بعدی یک کاسه مناسب انتخاب کنید و تخم مرغ‌ها را به همراه وانیل و شکر داخل کاسه بریزید. همزن را روی دور تند بگذارید و مواد را هم بزنید تا کاملا کشدار و سفید رنگ شوند.

۳. پس از اینکه مخلوط تخم مرغ، شکر و وانیل کشدار شدند روغن مایع را اضافه کنید و کمی دیگر هم بزنید. در ادامه شیر را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید تا مواد یکدست شوند. در ادامه ۲ قاشق غذاخوری از آردی که در مرحله اول الک کردید بردارید.

۳. حالا باقیمانده آرد را کم کم به مخلوط شیر و تخم مرغ اضافه کنید و با لیستک به صورت دورانی مواد را مخلوط کنید تا مواد با آرد یکدست شوند و خمیر کیک منسجم شود. در مرحله بعد خمیر را به دو قسمت مساوی تقسیم کنید.

۴. دو قاشق غذاخوری آرد باقیمانده را با نیمی از خمیر به خوبی مخلوط کنید و دو قاشق غذاخوری پودر کاکائو را به نصف دیگر خمیر اضافه کنید و خوب مخلوط کنید تا یکدست شوند. یک قالب مناسب انتخاب کنید و آنرا با روغن مایع چرب کنید.

۵. در ادامه مقدار کمی آرد کف قالب بپاشید و یک ملاقه از مایه سفید داخل قالب بریزید، سپس یک مقاله از مایه کاکائویی بریزید. به همین ترتیب تمام مایه کیک را داخل قالب بریزید. در مرحله پایانی کیک را به مدت ۴۵ دقیقه در فر قرار دهید تا آماده شود.

منبع : Bartarinha

اگر فیلم یا فیلم یا تصاویری دارید که تمایل دارید با دیگران به اشتراک بگذارید، از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید. تا پس از بررسی در مجله مدیا صلح خبر منتشر گردد.

اگر تمایل داشته باشید با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و فیلم ها و فیلم های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت پخش داشته باشند.

خبرنگار صلح خبرموسسه صلح خبر

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید