امروز: جمعه, ۲ آذر ۱۴۰۳ / بعد از ظهر / | برابر با: الجمعة 21 جماد أول 1446 | 2024-11-22
کد خبر: 99300 |
تاریخ انتشار : 03 شهریور 1395 - 12:57 | ارسال توسط :
ارسال به دوستان
پ

گروه بین الملل؛ به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری رویترز، در سال 2012 میلادی بیش از 100 تن در ناآرامی‌های استان راخین واقع در شمال غرب میانمار کشته شدند و بیش از 125 هزار مسلمان روهینجایی که بی‌خانمان شده‌اند در کمپ‌هایی که به شدت تحرکات آن‌ها را محدود ساخته، پناه گرفته‌اند. هزاران مسلمان نیز […]

گروه بین الملل؛

به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری رویترز، در سال 2012 میلادی بیش از 100 تن در ناآرامی‌های استان راخین واقع در شمال غرب میانمار کشته شدند و بیش از 125 هزار مسلمان روهینجایی که بی‌خانمان شده‌اند در کمپ‌هایی که به شدت تحرکات آن‌ها را محدود ساخته، پناه گرفته‌اند.

هزاران مسلمان نیز تن با مهاجرت به وسیله قایق به کشورهای همسایه جنوب و جنوب شرق آسیا از آزار و اذیت و فقر فرار کرده‌اند.

دولت میانمار در بیانیه‌ای که توسط دفتر آنگ سان سوچی، رهبر دموکراسی خواه این کشور منتشر شد، گفت: دولت میانمار می‌خواهد راه حل پایداری برای مسائل بغرنج و پیچیده استان راخین پیدا کند. در نتیجه یک کمیسیون مشورتی برای این منظور شکل داده است.

اگرچه آنگ سان سوچی در واقع رهبر دوفاکتو این کشور است اما جانشین تین سین، رئیس جمهور سابق میانمار محسوب نمی‌شود. سوچی توسط قانون اساسی میانمار که توسط خونتا تدوین شده از رسیدن به ریاست جمهوری منع شده است اما به عنوان مشاور دولت و وزیر امور خارجه میانمار را اداره می‌کند.

در بیانیه مذکور آمده است: کمیسیون راخین شامل 9 عضو مستقل از جمله شش شهروند میانماری و سه خارجی است. این کمیسیون که شامل اعضای جوامع مسلمان و قومی راخین نیز است، بر جلوگیری از درگیری‌، حمایت از کمک‌های بشردوستانه، سازمان ملی، حقوق بشر و رشد و توسعه راخین متمرکز است.

گزارش این کمیسیون نیز ظرف یک سال از زمان تاسیسش منتشر خواهده شد.

کوفی عنان بین سال‌های 1997 تا 2006 میلادی دبیرکل سازمان ملل بود. وی در سال 2001 میلادی به صورت مشترک با سازمان ملل جایزه صلح خبر نوبل را دریافت کرد.

بان کی مون، دبیرکل سازمان ملل  اواخر اوت سال جاری میلادی به میانمار سفر خواهد کرد. آنگ سان سوچی در سپتامبر به آمریکا سفر می‌کند و انتظار می‌رود در مجمع عمومی سازمان ملل سخنرانی کند.

انتهای پیام

Let’s block ads! (Why?)

ایسنا

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید