گروه فرهنگ و هنر؛ به گزارش ایسنا، منطقه خلیجفارس، علیاصغر کاراندیش مروستی که برای تعیین تکلیف تالار مرکزی بندرعباس، بزرگترین پروژه فرهنگی جنوب کشور صبح امروز وارد بندرعباس شده بود، در جمع خبرنگاران، افزود: این پروژه با ابعاد وسیع خود میتواند محدودیتهای فضای فرهنگی در هرمزگان و جنوب کشور را مرتفع سازد و امیدوارم با […]
گروه فرهنگ و هنر؛
به گزارش ایسنا، منطقه خلیجفارس، علیاصغر کاراندیش مروستی که برای تعیین تکلیف تالار مرکزی بندرعباس، بزرگترین پروژه فرهنگی جنوب کشور صبح امروز وارد بندرعباس شده بود، در جمع خبرنگاران، افزود: این پروژه با ابعاد وسیع خود میتواند محدودیتهای فضای فرهنگی در هرمزگان و جنوب کشور را مرتفع سازد و امیدوارم با تعامل و همکاری دستگاههای مرتبط استانی این مشکل مرتفع شود.
معاون توسعه و منابع وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، ضمن تأکید بر اهمیت این پروژه در خدمترسانی فرهنگی به مردم، اظهار کرد: پروژه مذکور جزء مصوبات سفرهای استانی هیئت دولت درگذشته است و تاکنون بیش از صد میلیارد ریال هزینه در برداشته است.
کاراندیش ضمن تأکید بر این موضوع که بهرهبردار واقعی این پروژه مردم است، اضافه کرد: ساخت چنین پروژه عظیمی در حاشیه خلیجفارس به لحاظ استراتژی و مهندسی فرهنگی از اهمیت خاصی برخوردار است و میتواند توسعهدهنده فرهنگ این منطقه در سطح بینالمللی شود.
وی به برگزاری جشنوارهها و رویدادهای بزرگ بینالمللی و ملی در هرمزگان اشاره و خاطرنشان کرد: هرمزگان میزبان جشنواره فرهنگی هنری بینالمللی خلیجفارس است و بدون تردید باید زیرساختهای فرهنگی استان برای برگزاری چنین رویدادهایی مهیا شود.
کاراندیش ضمن تشکر از استاندار هرمزگان در حمایت از فعالیتها و برنامههای فرهنگی دولت اظهار کرد: در جلسهای که با استاندار هرمزگان و سایر مدیران مربوطه برگزار شد، بسیار امیدواریم که مردم شریف هرمزگان از این پروژه مهم که جزء مطالبات اصلی آنهاست، بهرهمند شوند.
لازم به ذکر است، معاون توسعه و منابع وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، پس از مراسم استقبال، از تالار مرکزی (موزه هنرهای معاصر) هرمزگان، بهعنوان بزرگترین پروژه فرهنگی –هنری کشور بازدید به عمل آورد و از نزدیک با شرایط و نحوه ساخت پروژه آشنا شد و سپس در نشستی با حضور مسئولان کشوری و استانی این موضوع را بررسی کرد.
به گزارش ایسنا، تالار مرکزی بندرعباس” موزه هنرهای معاصر” 21 هزار مترمربع مساحت و 17 هزار مترمربع زیربنا و دارای چندین سالن مختلف اجرای برنامه ،حوزه هنرهای معاصر ،گالریهای مختلف و… است.
آغاز ساخت چنین پروژههای عظیم در جنوب کشور به زمان وزارت مسجد جامعی بازمیگردد که به توافق استاندار وقت آقای مقتدایی میرسد و در سال 1386 جزو پروژههای سفر هیئت دولت به استان هرمزگان قرار میگیرد و به دلیل ادعای قرار داشتن بخشی از پروژه در حریم دریا، زمین آن چندین بار عوض میشود و درنهایت زمین فعلی مورد موافقت قرار میگیرد و ساخت پروژه آغاز میشود که هماکنون نیز اعلامشده در مکان فعلی نیز بخشی از آن در حریم دریا است و پروژه هماکنون متوقفشده و در آستانه تخریب است.
انتهای پیام
Let’s block ads! (Why?)
ایسنا