اظهارات نوبخت درباره برجام، لغو مجوز کنسرتها، گمانهزنیها درباره حسین فریدون، برنامه توسعه و …. نشست خبری محمد باقر نوبخت سخنگوی دولت یازدهم و رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی کشور در سالگرد تنفیذ حکم رهبر معظم انقلاب برای حجت الاسلام حسن روحانی رئیس جمهور کشورمان و همچنین در آستانه روز خبرنگار (17 مردادماه)، برگزار شد. […]
اظهارات نوبخت درباره برجام، لغو مجوز کنسرتها، گمانهزنیها درباره حسین فریدون، برنامه توسعه و ….
نشست خبری محمد باقر نوبخت سخنگوی دولت یازدهم و رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی کشور در سالگرد تنفیذ حکم رهبر معظم انقلاب برای حجت الاسلام حسن روحانی رئیس جمهور کشورمان و همچنین در آستانه روز خبرنگار (17 مردادماه)، برگزار شد.
اهم سخنان نوبخت به شرح زیر است:
* فرجام برجام را نبايد فقط در رابطه با آمريكا تعريف كرد چراكه بعد از اجرای برجام صادرات نفت به دو ميليون و پانصد و شصت و هشت بشكه در روز رسيده است.
*کمتر از شش ماه از اجرای برجام میگذرد و یک میلیون سقفی که برای صادرات مجاز بوده، اما توانستیم این میزان را به دو میلیون و 568 هزار بشکه در روز برسانیم، باید این میزان را در قیمت برابری ریال به دلار محاسبه کنیم تا مشخص شود از رفع تحریم به منابع ما چیزی اضافه شده یا خیر؛ به غیر از اعداد و ارقامی که از آن صحبت میکنیم به عنوان مثال 1.7 میلیارد دلار بعد از برجام از آمریکاییها به خاطر منابعی که از پیش، قبل از انقلاب در اختیارشان بود را تحویل گرفتیم.
*قصد ندارم بگویم در فضای پسابرجام چه اقداماتی را برای دستیابی به حقوقمان صورت دادیم. اما وزیر خزانهداری آمریکا اعلام کرد که بیش از 3 میلیارد و 418 میلیون دلار سرمایه گذاری مستقیم خارجی در ایران بعد از برجام افزایش یافته و 4.2 میلیارد دلار سرمایهگذاری خارجی برای 6 هزار مگاوات انرژی الکتریکی که در کشور باید ایجاد شود صورت گرفته است.
*رابطه خصمانه آمریکا با ایران غیرقابل پنهان است و ما قاطعانه از فرمایشات مقام معظم رهبری درباره کشوری که عنوان نمادی از خصومت است را تقدیر میکنیم.
* ايران تاييد صلح خبر آميز بودن فعاليت هستهای خود را از آژانس گرفته و بعد شروع به اجرای برجام كرده است.
* مخالفتهای آمریکا علیه ایران همچنان ادامه دارد، اما 5 کشور دیگر به تناسب، همکاریهای خود را با کشورمان ادامه میدهند، هر چند آنها هم یکدست نیستند، بنابراین این آمریکاییها هستند که اگر روند خصومت با ایران را ادامه دهند خود منزوی خواهند شد، چراکه جمهوری اسلامی ایران توانسته حسن نیت و حقوق واقعی بینالمللی خود را به جهان ثابت کند.
* تعويق آزمون استخدامی از سوی رئيس جمهور به خاطر حساسيت وی بر روی مسئله حقوق شهروندی و حقوق زنان است چرا كه در اطلاعيه اين آزمون نسبت موضوع جنسيتی قابل قبولی در نظر گرفته نشده بود، اما اين موضوع در حال بررسی است و گزارش آن فردا ارائه می شود
*بعضی از رسانهها توجه خاصی نسبت به “حسین فريدون” داشته و گمانه زنیهايی كردند كه آن را تكذيب میكنيم و اميدوارم دروغ بودن آنها هرچه سريعتر روشن شود
* وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی مرجع رسمی صدور مجوز كنسرتها است، كنسل شدن برخی كنسرتها عليرغم داشتن مجوز رسمی نوعی نابسامانی اجتماعی است و چندان خوشايند نيست.
*لایحه برنامه ششم که به مجلس شورای اسلامی ارائه شده بر خلاف معمول با امضای شما بوده نه شخص رئیس جمهورف علت این مهم چیست. کلیات برنامه ششم به مجلس نهم تقدیم شد و با بحث و بررسی در کمیسیون تلفیق تصویب شد.
*دولت باید قانونا مجموعهای از لوایحی که از مجلس گذشته وجود داشت را به مجلس جدید هم ارائه میداد که یکی از این لوایح برنامه ششم بود. شکل این برنامه برای سالهای 1395 تا 1399 برای تمام حوزههای بخشی و فرابخشی است. ابتدا گفتیم که ما در چه موقعیتی هستیم، چه چالشهایی داریم، قرار است طی سالهای 95 تا 99 چه اتفاقاتی بیفتد و در سال 99 آن جامعه مطلوب ما کجا است.
*در برنامههای پنجم توسعه مرتبا احکامی تکرار میشد، اما در برنامه ششم آن موارد را یک جا جمع کردیم و به مجلس تحت عنوان “احکام دائم” دادیم.یک حکم دائمی است که به مجلس ارائه دادیم و یک حکم نیز فقط مختص این پنج سال است که آن را هم به مجلس ارائه دادهایم.
ادامه دارد…
29219
Let’s block ads! (Why?)
RSS