شیرینی نوروزی درست کردن این شیرینی بسیار ساده و برای پذیرایی از میهمانان نوروزی بسیار مناسب است. مواد لازم : آرد 225 گرم تخم مرغ ریز 1 عدد پودر قند 75 گرم کره 150 گرم طرز تهیه : ابتدا پودر قند و کره نرم را با همزن بزنید تا کمی سفید رنگ شود، سپس […]
شیرینی نوروزی
درست کردن این شیرینی بسیار ساده و برای پذیرایی از میهمانان نوروزی بسیار مناسب است.
مواد لازم :
آرد | 225 گرم |
تخم مرغ ریز | 1 عدد |
پودر قند | 75 گرم |
کره | 150 گرم |
طرز تهیه :
ابتدا پودر قند و کره نرم را با همزن بزنید تا کمی سفید رنگ شود، سپس تخم مرغ و آرد را اضافه کنید .خمیر حاصل می شود.
خمیر را به دو قسمت تقسیم کنید.
برای اینکه خمیر دو رنگ داشته باشید دو قاشق غذاخوری پودر کاکائو را به نصف خمیر اضافه کنید.خمیرها را در نایلون قرار داده و به مدت 45 دقیقه در یخچال استراحت دهید.
این خمیر بسیار خوشمزه و ترد مانند کیک است، هر قالبی که مایلید می توانید استفاده کنید. یکی از انواع آن رول دورنگ است که روش کار آن بدین صورت است:
خمیر سفید و قهوه ای را به اندازه تقریبی 15.15 سانتی متر کنار هم باز کنید.سپس خمیر سفید را روی یک کاغذ روغنی قرار داده و سطح آن را کمی سفیده تخم مرغ با یک قلم مو روی آن بمالید و خمیر قهوه ای را روی آن پهن کنید. (قطر خمیرها باید یک میلیمتر باشد) سپس خمیر را همانطور با کاغذ روغنی رول کرده و در یخچال به مدت نیم ساعت قرار دهید تا شیرینی انسجام پیدا کند.
پس از این زمان از یخچال درآورید و کاغذ روغنی را از دور آن جدا کرده و با یک کارد اره ای از عرض شیرینی را به قطرهای نازک 2 میلیمتر برش دهید و در سینی فر بچینید.
سینی را در فر 160 درجه سانتیگراد و به مدت 20 دقیقه قرار دهید.
این شیرینی را پس از خنک شدن در ظرف دردار ودر کابینت نگهداری کنید.