سعید نصراللهی در جمع خبرنگاران، با اشاره به محبوبیت رشته کاراته در کرمانشاه، اظهار کرد: کاراته بویژه بخش کومیته آن، طرفداران زیادی در استان دارد، اما متاسفانه طی چند سال اخیر، شیوع بیماری کرونا تاثیراتی را بر فعالیت های این رشته گذاشته است.
وی ادامه داد: با توجه به کم رنگ شدن فعالیت های کاراته دردوران شیوع کرونا، با فروکش کردن این بیماری در اواخر سال گذشته، تلاش کردیم تا هرچه سریعتر کاراته کرمانشاه را به روزهای اوجش بازگردانیم.
رئیس هیات کاراته کرمانشاه تصریح کرد: در این راستا، بدنبال میزبانی یک رویداد بزرگ بودیم تا تحرک و پویایی را به کاراته استان تزریق کنیم و با پیگیری های انجام شده، میزبانی مرحله دوم «کاراته وان ایران» به ما واگذار شد.
وی به میزبانی کرمانشاه در برگزاری مرحله دوم رقابت های کاراته وان ایران در اردیبهشت امسال اشاره کرد و گفت: به اذعان مسئولین فدراسیون، کارشناسان و داورانی که در این رقابت ها حضور داشتند، میزبانی کرمانشاه بسیار چشمگیر و شایسته بود، به گونهای که رئیس فدراسیون اعلام کرد که کرمانشاه قابلیت برگزاری مسابقات بین المللی را نیز دارد.
نصراللهی با بیان اینکه طی مدت هشت روز برگزاری این رقابتها، جامعه کاراته کرمانشاه با جان و دل همکاری کردند، گفت: در حال پیگیری هستیم تا بتوانیم میزبانی یک رویداد بین المللی را هم برای کرمانشاه بگیریم.
وی در ادامه روند کاراته کرمانشاه را روبه رشد دانست و گفت: اخیرا که مسابقات قهرمانی کشور در شهر گنبدکاووس برگزار شد، تیم اعزامی کرمانشاه در بخش پسران شش مدال و در بخش دختران دو مدال طلا کسب کردند تا بتوانیم عنوان نائب قهرمانی کشور را در این رقابت ها بدست آوریم.
رئیس هیات کاراته استان یادآورشد: نمایندگان استان که در این رقابت ها مدال آوری کردند، همه از چهره های جدید و جوان هستند که نوید آینده ای درخشان برای کاراته کرمانشاه را می دهند.
وی به مسابقات درحال اجرای کشورهای اسلامی در شهر قونیه ترکیه هم اشاره ای کرد و گفت: در این رقابتها، در بخش مردان پنج کاراته کا از ایران اعزام شده اند که دو نفر از آنها کرمانشاهی هستند که حدود 40 درصد از تیم ملی را تشکیل میدهند.
نصراللهی یادآورشد: در بخش بانوان هم، “پگاه زنگنه” از کرمانشاه به عنوان مربی، در کنار تیم ملی کاراته بانوان ایران در این رقابت ها حضور دارد.
رئیس هیات کاراته کرمانشاه تصریح کرد: در روزهای سوم و چهارم شهریور هم مسابقات “برترین برترین های ایران” در رده های پایه در شهر یزد برگزار خواهد شد که برای این رقابتها نیز 15 ورزشکار – 9 دختر و شش پسر – از کرمانشاه دعوت شده اند که از بین آنها حداقل چهار نفر به مسابقات آسیایی دعوت می شوند.
به گفته این مسئول، دو ورزشکار کرمانشاهی – علی مسکینی و عبدالله ولدی – نیز بزودی به مسابقات دانشجویان جهان اعزام می شوند.
رییس هیات کاراته استان در ادامه به برنامه های این هیات برای برگزاری مسابقات استعدادیابی هم اشاره کرد و افزود: با فروکش کردن بیماری کرونا، برنامه استعدادیابی را با تشکیل تیمهایی روی رده های پایه آغاز کرده ایم و با بازگشایی مدارس و تعامل با آموزش و پرورش بدنبال استعدادیابی از بین دانش آموزان نیز خواهیم بود.
نصراللهی در ادامه یکی از مشکلات کنونی ورزش کرمانشاه و به تبع کاراته استان را نداشتن “اسپانسر” عنوان کرد و افزود: سالهاست که این مسئله به عنوان یک دغدغه در ورزش ما مطرح می شود و متاسفانه کسی در ورزش سرمایه گذاری نمی کند، لذا از مسئولین می خواهیم که دراین رابطه چاره اندیشی داشته باشند.
وی در ادامه به فعالیتهای انجام گرفته برای همگانی کردن کاراته در کرمانشاه هم اشاره کرد و گفت: یکی از رویکردهای فدراسیون، بحث همگانی کردن این رشته است که در این راستا برنامه هایی را در دستور کار داریم و تلاش می کنیم با برگزاری جشنواره های مختلف، برای اولین بار، فرصت حضور کمربند سفیدها را هم در این جشنوارهها فراهم کنیم تا به عنوان یک انگیزه برای آنها باشد و علاقمندان بیشتری را به این ورزش جذب کنیم.
رئیس هیات کاراته کرمانشاه در ادامه در پاسخ به سوالی در خصوص چرایی عدم استفاده از فرصت مرزی بودن کرمانشاه برای افزایش تعاملات بین المللی کاراته با کشور عراق هم، گفت: گرفتن مجوز برگزاری کمپ یا اردوهای مشترک راه دشوار و سختی دارد، با اینحال تلاش هایی هم در این زمینه در حال انجام است.
وی در ادامه با یادآوری حضور هفت تیم از کرمانشاه در رقابتهای سوپرلیگ و لیگ برتر کاراته در سال 1399، گفت: درصورتی که امسال هم رقابت های لیگی برگزار شود، بازهم نمایندگانی را از کرمانشاه در این رقابت ها خواهیم داشت و اگر اسپانسرها هم پای کار بیایند، می توانیم با داشتههای کرمانشاه قهرمان ایران شویم.
انتهای پیام