به گزارش صلح خبر، طبق تحقیقات به عمل آمده مشخص شده که روزه گرفتن باعث کاهش فشارخون سیستول تا حد ۳ درجه شده ولی روی فشارخون دیاستول تاثیری نداشته است. همچنین روزه داری باعث کاهش LDL تا ۱۷ درصد و کاهش ۱۰ درصدی درتری گلیسرید و افرایش میزان HDL میشود که در نهایت بیماریهای اترواسکلروز وعروق قلبی کاهش مییابد.
اثر مثبت بر دیابت
بر اساس این مطلب که از سوی سید سعید آلهاشم تهیه شده و از سوی فدراسیون پزشکی ورزشی در اختیار صلح خبر قرار گرفته، آمده است: سومین اثر روزهداری بر دیابت است؛ گروهی از مردان که چاق نبوده و به دیابت مبتلا بودند پس از دو هفته روزهداری حساسیت آنها به انسولین بیشترشده و با کنترل بهتر قندخون همراه بوده است ولی درگروهی که چاق و دیابتیک بودند حتی پس از ۸ هفته روزهداری هم تاثیری درکنترل قند خون نداشته است که دلیل آن عدم رعایت در مصرف موادغذایی درفاصله افطارتا سحر این افراد چاق است.
تقویت سیستم ایمنی بدن و پدیده اتوفاژی
مورد بعدی تقویت سیستم ایمنی بدن و از دیگر مواردی که باید به آن اشاره کرد پدیده اتوفاژی است.
دراتوفاژی بدن سلولهای خودی را از بین میبرد و بدن را از وجود سلولهای آسیبدیده، فرسوده، تنبل، مریض، سرطانی، مسموم و جهشیافته پاکسازی میکند و مواد سالم برای ساخت سلولهای جدید جذب و سموم ومواد زاید دور ریخته میشوند؛ این اتوفاژی معمولا پس از ۱۲ساعت روزهداری که متابولیسم کتوژنیک میشود اتفاق میافتد و در حال عادی نامحسوس است.
به صورت کلی میتوان با روزهداری و کنترل کالری بین افطاری و سحری، کنترل دیابت و پیش دیابت، کنترل وزن و کاهش ریسک فاکتورهای بیماریهای قلبی، عروقی و سکتههای قلبی و تقویت سیستم ایمنی بدن و نیز کاهش جهشهای ژننتیک مدنظر قرار داد و درمواردی که فرد بیمار و مبتلا به عوارض بیماری است باید تمامی مراحل فوق تحت نظارت پرشک معالج باشد.
انتهای پیام