مهدی غفاری در گفت و گو با صلح خبر، درخصوص وضعیت تیم فوتبال نفت آبادان، اظهارکرد: وقتی تیم صنعت نفت فعلی را با سالهای گذشته مقایسه میکنیم تفاوت زیادی بین گذشته و حال می بینیم؛ در سالهای قبل مردم به این دلیل تیم را دوست داشتند که تیم قابل احترام و جنگنده بازی می کرد. وقتی بازیکن از زمین بیرون میآمد جانی در بدن نداشت اما اکنون من می بینم که بازیکن وسط زمین راه میرود یا به راحتی بازیکن از کنارش میگذرد، البته مشکلات فعلی صنعتنفت اساسی و ریشهای است. این باشگاه یکی از بزرگترین و مهمترین تیمهای فوتبال خوزستان است که پایگاه و ریشه عمیقی در این خطه دارد. به نظر من نابسامانی ها و تغییرات پی در پی در مدیریت این تیم موجب بروز این مشکلات شده است.
وی بیان کرد: واقعا وضعیت فوتبال در این شهر باعث نگرانیام شده و من که با این فوتبال به جاهای بزرگ رسیدم دلم میگیرد که چرا آبادان به این حال و روز افتاده است. چون میبینم فوتبال به جای پیشرفت، پسرفت داشته است. نمی دانم چرا مهد فوتبال ایران که در قدیم در هر بازی تیم ملی هیچ وقت کمتر از سه بازیکن نداشت، حالا به این روز گرفتار شده است. واقعا این درد را نمیدانم به چه کسی باید بگویم.
پیشکسوت فوتبال خوزستان گفت: در مورد خروج از آشفتگیهای موجود در فوتبال آبادان و دیگر مسائل آن نیز باید بگویم که برای خروج از این آشفتگی و برداشتن غبار سنتی که بر چهره تیمها نشسته است باید نگاهی نوین و عملی به فوتبال داشت. راهاندازی آکادمی ورزشی، استفاده از مربیان کارآمد در رده سنی نوجوانان و جوانان آن هم در دراز مدت می تواند فوتبال ما را از این وضعیت خارج کند.
وی همچنین خاطر نشان کرد: در مورد تفاوت فوتبال گذشته و امروز نیز باید بگویم، در فوتبال تفاوت ایجاد نشده است، بلکه تفاوت را باید در نوع آدمها جستجو کرد. در گذشته عشق به فوتبال بود اما امروز این عشق به پول تبدیل شده است. در گذشته تعهد به کار وجود داشت ولی امروز به فلان بازیکن کوچکترین حرف زده میشود، دست به تغییر پیراهن و باشگاه میزند. در گذشته وجدان کاری وجود داشت و کار و تلاش برای هر روز بهتر از روز گذشته دیده شدن بود اما امروز زمان تمرین فراتر از یک ساعت شود، یکی پس از دیگری بر روی زمین درازکش میشوند. در گذشته شعور بازیکنان که همان خلاقیت به شمار میرفت، حرف اول را میزد ولی امروز این نکته حلقه گمشده محسوب میشود.
غفاری در پاسخ به این سوال که علم در فوتبال چه مقدار میتواند تاثیرگذار باشد؟ گفت: در گذشته همه چیز به صورت آماتور پیش میرفت اما اکنون به ظاهر حرفهای شدهایم. متاسفانه فوتبال ما از حرفهای بودن فقط نام آن را یدک می کشد. علم به خود فوتبال وارد نشده است، چون تغییری بین دیروز و امروز دیده نمی شود ولی در مسائل جانبی تاثیر گذاشته است و فوتبال ما و بازیکنان ما به مسائل جانبی بیشتر توجه دارند.
سرپرست سابق تیم فوتبال نفت آبادان عنوان کرد: خوزستان استانی استراتژیک و مادر فوتبال کشور محسوب میشود. فدراسیون فوتبال شایسته است که کارخانه مادر را از دست ندهد و باید به هیات فوتبال استان کمک کند و با جدیت مشکلات فوتبال خوزستان را حل و بعد نیز آن را تشویق و هدایت کند. اعزام مربیان به کلاسهای آموزشی و توجه به بازیکنان خوزستانی میتواند آینده را ترسیم کند. در رده سنی پایه نیز تیمهای استان صاحب عناوین ارزشمندی شدند اما یک مربی از آن تیمها در کادر فنی تیمهای ملی دیده نمیشود. در این میان نیز فولاد به صورت حرفهای کار سازندگی را دنبال میکند و باید به مدیران توانمند این باشگاه کمک شود.
انتهای پیام